kontraceptinį žiedą
QUOTE(mizgee @ 2008 07 03, 16:12)
o ar labai blogai jei padarai poros val paklaida tarp tabl vartojimo?
Mana,kad nieko baisaus, vartojau KT 5 metus ir daug kartų buvau pamiršusi laiku išgerti, kartais net ir 12 val. vėliau išgerdavau ir daugiau ir nieko viskas gerai buvo, niekada nežiūrėdavau į laikrodį kada jau laikas gert , tiesiog išgerdavau prieš einant miegot
sveikutes,cia man aktuali tema,mane labai domina spirale,nes kt as pamirsiu gerti,esu didele uzmarstuke.o su spirale manau maziausia problemu.tik va as vakar buvau pas gine ir ji sake pas mane yra zaisdele,o spirale gali ja dirginti,ir kadangi as maitinu tai liepe ateit rudeniop,darys kazkoki tyrima,pamirsau pavadinima,ir tada pagal jo atsakymus spres ar man verta detis spirale. gal kuriai buvo kas nors panasaus,prasau atsiliepkit,pasipasakokit,ar dejotes spirale esant zaizdeliai ir kai jauciates?
prries savaite isidejau varine spirale,, na lyg dar kazkuom ir negaliu skustis, jauciuosi gerai, nieko neskauda ir procedura ne tokia jau baisi kaip as isivaizdavau
aš norėjau dėtis spiralę, bet daktras patarė tai daryti tik pagimdžius visus vaikus, be to pas mane labai skausmingos ir gausios mmm, tai spiralė tik pablogintų situaciją. nors ištikro tai labai norėjau jos, gyd patarė dėtis žiedą, tai ir naudoju jį, man kolkas visai patinka.nemaitinu.
Naudoju kontraceptini zieda
vis dar KŽ
As isidejau Mirena. Daug svarsciau, domejausi ir pliusu man gavosi daugiau nei minusu. Ziuresiu kaip bus toliau
QUOTE(perastra @ 2008 07 18, 09:32)
As isidejau Mirena. Daug svarsciau, domejausi ir pliusu man gavosi daugiau nei minusu. Ziuresiu kaip bus toliau
Man dabar toks laikas, kad turiu pasirinkti, kurią kontraceptinę priemonę pasirinkti, baigiau leliuką maitinti, bet vis dar nesulaukiu mėnesinių.Taigi svarstau Mirena ar KT-Jasminele, bet greičiausiai, kad gersiu KT.
Prezervatyvus, nes kol norėsiu daugiau vaikų, tol nenaudosiu jokių kitokių kontraceptikų
Kontraceptikų gyvenime nesu gėrusi. Skaičiuodavau dienas, o dabar, kol maitinu, lieka tik pz