Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(*weita* @ 2011 09 09, 12:07)
taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol ..

Kraupokai skamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 12:29)
Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  4u.gif  Aš bijau...  ax.gif

O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi?

Butent, kad nepastosit, nebent isdykaut per vaisingas dienas blush2.gif mes su vyru tas dienas skaiciavom 3.5m ir nieko, o kai atsipalaidavom teprireike 2men ir uzkibo musu zuveliukas wub.gif dabar vel sekmingai skaiciuojam toliau jau 1.1m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 11:17)
Kraupokai skamba  smile.gif

nieko nejauti ,nes uzsaldo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiputapu @ 2011 07 25, 17:28)
doh.gif O Dieve, vargšės moterys, badosi adatomis, ryja tabletes, viskas dėl vyrų.. O vyrams dzin. Kodėl vyrai negali nors kiek domėtis moters ciklu, susilaikyti ar pasisaugoti "tomis" dienomis  blush2.gif

nezinau kaip kitu vyrai, bet maniskis pasake taip, i mano isakytaminti, jog gal spirale isideti, kai jau galima bus (nesenai pagimdziau as). jis pareiske, taip saugosimes prezervatyvais, reik saugoti savo sveikata. ir nekisim, negersim ir neklijuosim nieko
Atsakyti
QUOTE(Tiputapu @ 2011 07 25, 18:28)
doh.gif O Dieve, vargšės moterys, badosi adatomis, ryja tabletes, viskas dėl vyrų.. O vyrams dzin. Kodėl vyrai negali nors kiek domėtis moters ciklu, susilaikyti ar pasisaugoti "tomis" dienomis  blush2.gif

na tiesiog zmones nori myletis ne kada gali,o kada nori...manau tai normalu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigullka @ 2011 09 01, 16:16)
Man irgi jas išrašė, bet perskaičiau informacinį lapelį, tai man ten daug kas nepatiko - kraujuoji dažnai ir kt. Kaip pačiai, ar tinka tos tabletytės?

nebutinai jums taip bus kiap parasyta informaciniame lapelyje mirksiukas.gif kol nepabandysit, tol nesuzinosit kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as mastau ka gi naudot po dvieju vaikeliu... Ir taip sunku apsisprest..
Atsakyti
aš po dviejų vaikų įsidėjau spiralę Mirena, esu labai patenkinta, mažiau dienų sergu ir taip ramu, galiu pamiršt 5 metam saugojimąsi smile.gif
Atsakyti
as cia gal truputi ne i tema, tai labai nepykit. asmeniskai nei karto neteko gerti jokiu kontraceptiku, taciau dabar del migrenos man jie rekomenduojami, tabletes. kaip issirinti geriausias? suprantu kad rusiu yra daug, kaip kad sakykim vaistu nuo skausmo. kaip suprast kurios tinka kurios ne? gal kas galit i az parsyt, kad cia visoj temoj netersti?
Atsakyti
sveikos, reikia jusu patarymo , o gal pas kuria nors taip buvo.
po nestumo pradejau gert KT, geriu jau 7 menesi, kazkur pries pusantros savaites prasirgau men pradejau nauja pakuote gert KT, uzvakar pamirsau viena tablete isgert, tai irpraleidau ja, vakar iprastu laiku isgeriau kita, bet vakar vel pradejau biski kraujuot, labai skauda nugara ir pilvo apacia, kaip per menesines buna g.gif tai cia dabar gali taip but kad pradejau kraujuot nuo to kad pamirsau tablete isgert ar cia taip kazkas negerai? juk pries savaite sirgau dabar ir vel g.gif anksciau menesines buvo reguliarios.
aciu blush2.gif

P.S. problema ta kad pas daktarus neeisu, gyvenu UK, tai cia vistiek pasakys daktarai kad taip turi but, nera tikslo pas juos eit, tik dar daugiau nervu bus (kaip visada)
Atsakyti
as po gimdymo nesiojau kontraceptini zieda. is pradziu jauciau diskomforta, toks jausmas, kad iskris. taciau paskui pripratau ir nieko nejauciau. tikraui geriau nei tabletes.
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2011 12 01, 15:13)
sveikos, reikia jusu patarymo , o gal pas kuria nors taip buvo.
po nestumo pradejau gert KT, geriu jau 7 menesi, kazkur pries pusantros savaites prasirgau men pradejau nauja pakuote  gert KT, uzvakar pamirsau viena tablete isgert, tai irpraleidau ja, vakar iprastu laiku isgeriau kita, bet vakar vel pradejau biski kraujuot, labai skauda nugara ir pilvo apacia, kaip per menesines buna g.gif  tai cia dabar gali taip but kad pradejau kraujuot nuo to kad pamirsau tablete isgert ar cia taip kazkas negerai? juk pries savaite sirgau dabar ir vel  g.gif  anksciau menesines buvo reguliarios.
aciu  blush2.gif

P.S. problema ta kad pas daktarus neeisu, gyvenu UK, tai cia vistiek pasakys daktarai kad taip turi but, nera tikslo pas juos eit, tik dar daugiau nervu bus (kaip visada)

Gali būti kad tau paprasčiausiai netinka šios KT, tik organizmas ne iš karto sureagavo....smile.gif Nemanau, kad nuo vienos pamirštos tabletės taip gali būti. Gal šiaip kokių stiprių išgyvenimų turėjai? Stresas net pačias geriausias priemones išderina..... kažkur skaičiau apie tai.
Jei ir toliau kartosis tokie dalykai, manau, reikėtų pasirodyti pas gydytoją. Gal kokią kitą kontraceptinę priemonę parinks. JUk tikrai yra iš ko rinktis....
Atsakyti