Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 15:49)
idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ? blush2.gif

aha blush2.gif (na, nelabai mes ten jį jau ir naudojom, norėjom dar mėnesį patemti, kad po vestuvių, bet ten toks ir saugojimasis buvo blush2.gif o iki tol 3 metus sėkmingai saugojomės ) tačiau ir toliau jį propaguojam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astarte12: 01 rugsėjo 2011 - 13:43
QUOTE(limpopo123 @ 2011 08 17, 19:42)
Pries gimdyma naudojau kontraceptines tabletes ir nebuvo problemu su pastojimu,tai po gimdymo ir likau prie kontraceptiniu, tik dabar cerazete naudoju 4u.gif

Man irgi jas išrašė, bet perskaičiau informacinį lapelį, tai man ten daug kas nepatiko - kraujuoji dažnai ir kt. Kaip pačiai, ar tinka tos tabletytės?
Atsakyti
QUOTE(*weita* @ 2011 08 30, 01:49)
idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ? blush2.gif

yra, yra, ir tai vadinu, pastojau nuo paklodes smile.gif ,
Atsakyti
Niekaip doh.gif beveik 4u.gif skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku" blush2.gif po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 03, 10:22)
Niekaip  doh.gif  beveik  4u.gif  skaiciuoju vaisingas - nevaisingas dienas, per vaisingas susilaikau, beeeet buna ir "netyciuku"  blush2.gif po to, sekanciu mmm laukiu, kaip kokio stebuklo  blink.gif

as po visu planavimu daba zinau kaip laikrodis kada vaisingos ,ir net kada O ivyksta ,tai kazkaip neimu i galva ,absoliuciai man vaisingom dienom nesinori jokio sexo visa pilvo apacia maudzia tada ...Tai jokiu tableciu ir spiraliu nenaudojam 4u.gif
Atsakyti
gal kuri turi isistaciusi implanta arba leidziasi injekcijas kas 3 men?
idomu ar nestorina ir ar galima maitinant?
Atsakyti
implanta paturejau menesi ir issiemiau ,hormonu dinamitas ten,asmensikai man netiko...
Atsakyti
teoriškai leidžiama, bet man atrodo rizikinga... nes jeigu netinka pvz tabletėts, galima nebegerti, o jeigu susileidei 3men dozė ir vaistai tau netinka, alergizuoja ar dar kas tada kaip? Juk jų neišimsi?
Atsakyti

Priezastys? g.gif Apie chemija net nediskutuosiu doh.gif Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla blush2.gif ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InTro: 08 rugsėjo 2011 - 14:36
na gal cia aplamai nuo organizmo priklauso, kas tinka vienai, gali visiskai netikti kitai, turbut reikia bandyti, nes kitaip nezinosi. nors turbut yra ne viena, kurios organizmas is vis nepriima kontraceptiniu.
Atsakyti
QUOTE(InTro @ 2011 09 08, 14:36)
Priezastys?  g.gif  Apie chemija net nediskutuosiu  doh.gif Prezervatyvai?.. kaip medus per stikla  blush2.gif  ir aplamai kam moket pinigus uz malonuma man nesuprantama  4u.gif

Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko 4u.gif Aš bijau... ax.gif

O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(*MiLi* @ 2011 09 09, 10:29)
Suprantama... bet jei pastosit.. nebent nelabai bijot netyčiuko  4u.gif  Aš bijau...  ax.gif

O koks čia implantas? Kaip tiksliau vadinasi?

taip ir vadinasi ,slangute tokia su svirkstu isauna i ranka dazniausiai ....o isemimas tai su skalpeliu ipjauna trupuciuka ir istraukia ,ipjauna nedaug bet randelis likes iki siol ..
Atsakyti