Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Nenorejau chemijos, tai saugojomes prezervatyvu, nes antra neuzilgo planavom mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2011 07 28, 21:39)
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?

Jei kontraceptikus uzsikasi 2 picom tada pastoresi mirksiukas.gif
Atsakyti
mes kita savaite einam detis mirenos ax.gif nes inplanto bijau, kontraceptines storina mane doh.gif pleistrai ne prie sirdies schmoll.gif
Atsakyti
Nutraukta LA
Atsakyti
Pries gimdyma naudojau kontraceptines tabletes ir nebuvo problemu su pastojimu,tai po gimdymo ir likau prie kontraceptiniu, tik dabar cerazete naudoju 4u.gif
Atsakyti
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
Atsakyti
tikrai sudetingas dalykas ... as po konsultacijos su savo gine lyg apsisprendziau del paprastos spirales, nes mirena detis porai metu neapsimoka (planuojam kita vaikeli po siokios tokios pertraukos) o vat geriamos tabletes irgi nezinau kaip ten tie hormonai vaikui koki poveiki duoda, nors aisku raso kad saugios, bet ...

bet dar vis svarstau, nes ir spirale neatrodo tobulas sprendimas, vis tik svetimkunis, bet kitaip belieka prezervatyvai ... tas nelabai patogu, na o naturalus budai, tai ziauriai nepatikimi man atrodo ...
Atsakyti
As naudoju pleistra thumbup.gif jokiu pasaliniu poveikiu, ir nereikia ziureti i laikrodi kada laikas keist.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2011 07 31, 22:04)
Nutraukta LA

ir mes taip blush2.gif
Atsakyti
idomu ar yra tokiu cia kurios su NLA pastojo ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 16:21)
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ir aš vis dar prie tų neapsisprendėlių doh.gif vaikučio kito kelis metus norėtumėm palaukti, bet nebeaišku, kaip saugotis, kad būtum ramus...

prezervatyvai nepatogu...
turiu vieną draugę, pastojusią su pleistru ir vieną, pastojusią su spirale (paprasta, varine).
tablečių gerti nebenoriu...
natūralūs būdai nepatikimi man atrodo...

nu siaubas, kokia aš išranki lotuliukas.gif
Atsakyti