Nenorejau chemijos, tai saugojomes prezervatyvu, nes antra neuzilgo planavom
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
QUOTE(RutaPuta @ 2011 07 28, 21:39)
Sveikutes, norejau paklaust ar nuo kontraceptiniu tableciu storejama?
Jei kontraceptikus uzsikasi 2 picom tada pastoresi
mes kita savaite einam detis mirenos nes inplanto bijau, kontraceptines storina mane pleistrai ne prie sirdies
Pries gimdyma naudojau kontraceptines tabletes ir nebuvo problemu su pastojimu,tai po gimdymo ir likau prie kontraceptiniu, tik dabar cerazete naudoju
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
tikrai sudetingas dalykas ... as po konsultacijos su savo gine lyg apsisprendziau del paprastos spirales, nes mirena detis porai metu neapsimoka (planuojam kita vaikeli po siokios tokios pertraukos) o vat geriamos tabletes irgi nezinau kaip ten tie hormonai vaikui koki poveiki duoda, nors aisku raso kad saugios, bet ...
bet dar vis svarstau, nes ir spirale neatrodo tobulas sprendimas, vis tik svetimkunis, bet kitaip belieka prezervatyvai ... tas nelabai patogu, na o naturalus budai, tai ziauriai nepatikimi man atrodo ...
bet dar vis svarstau, nes ir spirale neatrodo tobulas sprendimas, vis tik svetimkunis, bet kitaip belieka prezervatyvai ... tas nelabai patogu, na o naturalus budai, tai ziauriai nepatikimi man atrodo ...
As naudoju pleistra jokiu pasaliniu poveikiu, ir nereikia ziureti i laikrodi kada laikas keist..
QUOTE(pheasant @ 2011 08 25, 16:21)
Oi, opus klausimas... Atrodo dabar toks pasirinkimas, nu bet kad nei vienas budas netraukia ir netenkina...
ir aš vis dar prie tų neapsisprendėlių vaikučio kito kelis metus norėtumėm palaukti, bet nebeaišku, kaip saugotis, kad būtum ramus...
prezervatyvai nepatogu...
turiu vieną draugę, pastojusią su pleistru ir vieną, pastojusią su spirale (paprasta, varine).
tablečių gerti nebenoriu...
natūralūs būdai nepatikimi man atrodo...
nu siaubas, kokia aš išranki