Netyciukais uzklydau i sia tema
Aisku ji aktuali visoms, taciau reikia labai atydziai rinktis ypac hormoninius preparatus bei Mirena. Ginekologes labai jau nori visoms ipirsti Mirena, taciau reiketu pasidometi apie pasekmes, kurios lieka po jos, net issiemus ir praejus keleriems metams. As sneku is savo karcios patirties, nes turejau toki "malonuma" ja pasinaudoti. Tris menesius po idejimo buvo nekokia savijauta ir mn nereguliarios ir skausmu ir kt. Praejus nepilnai pusmecius jauciausi kaip devintam danguj.... viskas super... nesergi, savijauta superine, jokiu problemu, jokiu neramumu del pastojimo...zodziu viskas atrode idealu. Praejus dveim metam prasidejo nezmoniski skausmai, cistos, kurios isplito ir ....... o kas baisiausia daejau iki mikroinsulto. Aciu vienai protingai daktarei, kuri suzinojusi, kad esu isidejusi Mirena liepe greiciau ja trauk, kol dar esu gyva... Issiemus dar visokie negalavimai tesesi gana ilgai ....... Tos pacios daktares patarimas, kad padeti organizmui atsistatyti gali tik nestumas-gimdymas ir dievo dovana, kad po pastangu pavyko pastoti, padejo man pasveikti. Dabar esu visikai sveika... nei cistu nei jokiu priepoliu, nei mikroinsultu nei migrenos....
Ir begalo laiminga auginu lelyte
Tai mano patirtis ir dar keliu moteru, su kuriomis teko bendrauti, kai buvo problemu nuo Mirenos. Tad linkiu visoms nepapulti i reklamu pinkles ir nepatirti to, ka as ppergyvenau.
Visoms sekmes