Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37)
Oi bijau aš ir varinės spiralės. Draugė įsidėjo. pastojo. Pasitarusi su gydytoju išsiėmė ir patyrė persileidimą. verysad.gif Viena pažystama persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?

Lietuvoje šis perryšimas yra neįteisinta.. mirksiukas.gif Aš domėjausi tuo dalyku ir man buvo griežtai atsakyta, kad tai prilygsta žmogaus žalojimui ir nesant rimtų priežaščių gydytojai tokių operacijų nedaro rolleyes.gif doh.gif

Aišku būna išimčių, bet...Tai jau nesugrąžinamas procesas būtų... ax.gif
Atsakyti
as kai paskaitau....tai susidaro toks ispudis, kad vos ne kas antra pastoja su tom spiralem smile.gif kaip cia gaunas taip? blink.gif neverta net detis tada....
Atsakyti
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 22:37)
persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?

Ir man perrišo, trečio cezario metu, kmuk.

Ramios ir saugios mūsų naktys biggrin.gif .
Atsakyti
Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui g.gif . Tai pinigai ismesti i bala doh.gif . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno blink.gif . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 02 11, 18:10)
Na buvau isidejusi spirale tai mano organizmas ja atmete, nes joje siek tiek yra metolo, o mano organizmas alergiskas metalui g.gif . Tai pinigai ismesti i bala doh.gif . Tableciu ir gert negalejau nezmoniskai nuo ju mane pikyno blink.gif . O dabar jau daug metu naudoju krema nuo pastojimo  thumbup.gif .

gal zinote koks butent metalas spiraleje? pries pora metu tyriausi del alergijos, nustate kad alergiska nikeliui, kobaltui ir dar kazkokiam, net nepamenu nes retai kur naudojamas.. unsure.gif tai turbut nerizikuosiu su spirale, teks prie tableciu gryzt doh.gif verysad.gif
Atsakyti
isbandziau tabletes, pleistrus. prezervatyvus ir NLA niekas netiko schmoll.gif dabar savaite laiko gyvenu su spirale, ziuresim kaip cia seksis susigyvent ax.gif
Atsakyti
Netyciukais uzklydau i sia tema smile.gif Aisku ji aktuali visoms, taciau reikia labai atydziai rinktis ypac hormoninius preparatus bei Mirena. Ginekologes labai jau nori visoms ipirsti Mirena, taciau reiketu pasidometi apie pasekmes, kurios lieka po jos, net issiemus ir praejus keleriems metams. As sneku is savo karcios patirties, nes turejau toki "malonuma" ja pasinaudoti. Tris menesius po idejimo buvo nekokia savijauta ir mn nereguliarios ir skausmu ir kt. Praejus nepilnai pusmecius jauciausi kaip devintam danguj.... viskas super... nesergi, savijauta superine, jokiu problemu, jokiu neramumu del pastojimo...zodziu viskas atrode idealu. Praejus dveim metam prasidejo nezmoniski skausmai, cistos, kurios isplito ir ....... o kas baisiausia daejau iki mikroinsulto. Aciu vienai protingai daktarei, kuri suzinojusi, kad esu isidejusi Mirena liepe greiciau ja trauk, kol dar esu gyva... Issiemus dar visokie negalavimai tesesi gana ilgai ....... Tos pacios daktares patarimas, kad padeti organizmui atsistatyti gali tik nestumas-gimdymas ir dievo dovana, kad po pastangu pavyko pastoti, padejo man pasveikti. Dabar esu visikai sveika... nei cistu nei jokiu priepoliu, nei mikroinsultu nei migrenos.... thumbup.gif Ir begalo laiminga auginu lelyte bigsmile.gif
Tai mano patirtis ir dar keliu moteru, su kuriomis teko bendrauti, kai buvo problemu nuo Mirenos. Tad linkiu visoms nepapulti i reklamu pinkles ir nepatirti to, ka as ppergyvenau.

Visoms sekmes 4u.gif
Atsakyti
na as esu su nova t spirale. tai jokiu nusiskundimu neturiu. gal visai kitokia yra mirenos spirale. na man gydytoja jos tikrai nerekomendavo, patare tiktai nova t.
Atsakyti
geriu KT Logest.. tai mano pacios pirmosios KT.. man jos tiko ir patiko
Atsakyti
turiu daug draugiu, pazystamu, kurios naudoja Mirena ilga laika ir jokiu blogybiu neturi rolleyes.gif
Atsakyti
Porą metų naudojau kontraceptinius pleistrus, o paskui 2,5 metų pastoti niekaip negalėjau. Bet dabar viskas ok. Daug laiko praėjo sakyčiau, kol organizmas išsivalė.
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2011 01 28, 17:00)
as po gimdymo leidausi injekcija - ji apsaugo 3 men,po tu triju menesiu vel einu susileisti i raumeni,po pirmos injekcijos nesustojau sirgti mmm apie 2 menesiu,kol truko kantrybe kreipiausi i gyd. israse tableciu ir sekancia diena nustojau sirgti,taip kad mano organizmui netiko injekcija o va drauge ju leidziasi virs metu laiko ir vargo nemato unsure.gif

doh.gif O Dieve, vargšės moterys, badosi adatomis, ryja tabletes, viskas dėl vyrų.. O vyrams dzin. Kodėl vyrai negali nors kiek domėtis moters ciklu, susilaikyti ar pasisaugoti "tomis" dienomis blush2.gif
Atsakyti