Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

as po gimdymo leidausi injekcija - ji apsaugo 3 men,po tu triju menesiu vel einu susileisti i raumeni,po pirmos injekcijos nesustojau sirgti mmm apie 2 menesiu,kol truko kantrybe kreipiausi i gyd. israse tableciu ir sekancia diena nustojau sirgti,taip kad mano organizmui netiko injekcija o va drauge ju leidziasi virs metu laiko ir vargo nemato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazule0428 @ 2011 01 28, 16:24)
galima isideti jei neklistu po gimdimo, kai prasideda pirmosios menesines.

gimdziusiom galima det be kada, nes gimdos kaklelis jau yra kazkiek praviras 4u.gif
Atsakyti
siaip rekomenduojama bent 6sav palaukti,kol gimda susitvarkys savaime 4u.gif
Atsakyti
As naudaudoju pleistra.
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 01 28, 00:13)
as irgi vakar nusipirkau tabletes Cerazette. gal kas naudoje est?pasidalinkit, nes niekada nesu gerusi tai net nezianau kaip jas gerti nuokurios pradeti lotuliukas.gif  doh.gif

As jas naudoju.Reikia gerti be pertraukos, baigi viena pakeli, iskart pradedi kita.Man jokiu salutiniu poveikiu nesijaucia, naudociau visa laika, bet gydytoja pataria geriau detis mirena, sako pigiau bus... ax.gif Tik dar neapsisprendziau...dauguma atsiliepimu geri apie mirena, bet kiekviena situacija skirtinga... ax.gif
Atsakyti
laba smile.gif
siandien po 2 metu pertraukos nuejau echoskopija pasidaryti ir paziureti kaip laikosi mano mirena biggrin.gif nes buvau nugirdus "gandu" kad nuo jos moterys pastoja karts nuo karto ax.gif
Ir ka, gydytojas pasake, kad nuo 1999 m yra tik vienas toks atvejis buves, kai nuo jos pastojo biggrin.gif o spirale dar plius patobulejo thumbup.gif tad esu visiskai rami del saugumo. Nes kitu nepatogumu ar salutiniu poveikiu neturiu ir nejauciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
prezervatyvas+vaisingu dienu skaiciavimas
Atsakyti
manau kiekvienai reiktu pasikonsultuoti su gine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2011 01 31, 12:54)
laba  smile.gif
siandien po 2 metu pertraukos nuejau echoskopija pasidaryti ir paziureti kaip laikosi mano mirena  biggrin.gif  nes buvau nugirdus "gandu" kad nuo jos moterys pastoja karts nuo karto  ax.gif 
Ir ka, gydytojas pasake, kad nuo 1999 m yra tik vienas toks atvejis buves, kai nuo jos pastojo  biggrin.gif  o spirale dar plius patobulejo  thumbup.gif  tad esu visiskai rami del saugumo. Nes kitu nepatogumu ar salutiniu poveikiu neturiu ir nejauciu.  mirksiukas.gif

Na,na biggrin.gif kazkokios negeros zinios jusu gydytojos. Nes pagal statistika su mirena pastoja viena is 1000 mirksiukas.gif ir as esu viena is laiminguju doh.gif lotuliukas.gif Ta pati gydytoja kuri idejo mirena,uzvede ir nesciosios kortele rolleyes.gif
Nieko nenoriu izeist ar dar ka nors blogo pasakyt,bet nebukit 100% garantuotos ,nes gyvenime visko pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(Geiša @ 2011 02 02, 22:40)
Na,na  biggrin.gif kazkokios negeros zinios jusu gydytojos. Nes pagal statistika su mirena pastoja viena is 1000  mirksiukas.gif ir as esu viena is laiminguju  doh.gif  lotuliukas.gif Ta pati gydytoja kuri idejo mirena,uzvede ir nesciosios kortele  rolleyes.gif
Nieko nenoriu izeist ar dar ka nors blogo pasakyt,bet nebukit 100% garantuotos ,nes gyvenime visko pasitaiko.

Po kiek laiko pastojai su mirena? Gal keliu menesiu laikotarpyje po idejimo? g.gif Tai adaptacinis periodas, per ji moters organizmas priima, ar atmeta svetimkuni, arba dar gali gydytoja netinkamai ideti. g.gif As turiu mirena 8 men., buvau neseniai pasitikrinti, tai sake, kad viskas liuks, mirena per viduri, iskritimo galimybes nera, taigi ir pastojimo taip pat.
Atsakyti
Sudominot su tom injekcijom, reiks gines paklaust. Dabar turiu Mirena, bet ji man isaukia pienlige ir atsirado mazu sistuciu, net nezinau ka daryt, jauciu reiks issiiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(mirrra @ 2011 01 27, 23:13)
as irgi vakar nusipirkau tabletes Cerazette. gal kas naudoje est?pasidalinkit, nes niekada nesu gerusi tai net nezianau kaip jas gerti nuokurios pradeti lotuliukas.gif  doh.gif

QUOTE(elenuxus @ 2011 01 31, 10:13)
As jas naudoju.Reikia gerti be pertraukos, baigi viena pakeli, iskart pradedi kita.Man jokiu salutiniu poveikiu nesijaucia, naudociau visa laika, bet gydytoja pataria geriau detis mirena, sako pigiau bus...  ax.gif Tik dar neapsisprendziau...dauguma atsiliepimu geri apie mirena, bet kiekviena situacija skirtinga...  ax.gif

Norėjau atsakyti, bet žiūriu atsakė mamytė naudojantį šias tablėtes biggrin.gif Man gydytoja irgi jas išrašė, bet aš dar negėrus jų.... blush2.gif Man sakė, kad gerti Cerazette be pertraukų ir su laiku gali mms visai išnykti, vat tas man nelabai patiko, bet čia matyt su dauguma kontraceptikų mėnesines sumažėja arba visai dingsta ar klystu?.... g.gif
Atsakyti