Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

pharmatex tabletes
Atsakyti
Merginos, ka manote apie kontraceptines zvakutes? Gal kuri nors buvote "nusvilusi"? Paskutiniu metu labai tankiai naudojam jas.... Bet nerimas kankina del pastojimo. Kazin, koks ju patikimumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutės paveikslai: 11 sausio 2011 - 11:35
QUOTE(Linutės paveikslai @ 2011 01 11, 12:35)
Merginos, ka manote apie kontraceptines zvakutes? Gal kuri nors buvote "nusvilusi"? Paskutiniu metu labai tankiai naudojam jas.... Bet nerimas kankina del pastojimo. Kazin, koks ju patikimumas?

Esu naudojus, nepastojau, bet kazkaip degindavo man...tai pabandziau kelias rusis, bet vistiek tas pats.Kazkaip netiko man jos... ax.gif
Atsakyti
Man pharmatex irgi kazkiek degina. O Patentex Oval super geros. Bet vat del pastojimo baugoka...... blink.gif
Atsakyti
Laba, as esu dabar Anglijoje ir maciau kaip rode apie implantus. Daug pastojo, like randai ir dar visokiu nesamoniu ir gerai nesupratau, bet eina prie to, kad juos isvis uzdraust. As puse metu isidejus spirale Mirena, tris men kol organizmas apsiprato visko buvo, dabar pradeda normalizuotis. As spirale dejausi, nes labai gausios menesines buvo ir pastoviai zemas hemoglobinas. Nu dabar kaip ir viskas tvarkoj, bus matyt veliau.
Atsakyti
Radau straipsni http://sveikata.dien...-pastojo-324389
Atsakyti
pastebejau, kad dauguma gydytoju pataria spirale mirena, o vat man mano gydytoja pasiule spirale nova t. esu patenkinta ja. istikro buvo pas mane gausiso menstruacijos, bet dabar vargo nebejauciu. ir jauciuosi gerai. jei neklistau jau pusantru metu esu su spirale.
Atsakyti
Laba Mergaites norejau pas jus paklausti gal kuri nors naudojo Yasmin tabletes kaip jums jos ? kaip jas gert reikia ir koks ju poveikis? nes niekada tableciu negeriau todel jauciuosi kaip pirmoke doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif is anksto aciu
Atsakyti
kada po gimdymo galima detis spirale? as dar maitinu, kt vartot nenoriu, o prezervatyvai tik laikinas sprendimas.. g.gif
Atsakyti
as irgi vakar nusipirkau tabletes Cerazette. gal kas naudoje est?pasidalinkit, nes niekada nesu gerusi tai net nezianau kaip jas gerti nuokurios pradeti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
noriu detis spirale bet mano mm kartais labai skausmingos budavo.. gal kuri susidurete su panasia situacija? skaiciau kad esant gausioms ir skausmingoms mm spirales detis nepatartina. bet tableciu nenoriu, o visi kiti implantai ar zvakutes tikrai nevilioja schmoll.gif
Atsakyti
[quote=*Chardonnay*,2011 01 27, 19:40]
kada po gimdymo galima detis spirale? as dar maitinu, kt vartot nenoriu, o prezervatyvai tik laikinas sprendimas.. g.gif

galima isideti jei neklistu po gimdimo, kai prasideda pirmosios menesines.
Atsakyti