Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(paciente @ 2010 12 04, 00:38)
taip,tie negalavimai nuo spirales,tiksliau nuo hormono,kurio netoleruoja mano organizmas.Kuo daugiau emiau dometis,tuo daugiau radau moteru,kurios irgi iskente ta pati,ir kol neissieme,tol gyveno tikrame kosmare.Ir tas kraujavimas,kuris (tikriausiai) baigsis abrazija yra irgi hormono isbalansuotas padarinys.
nenoriu atsneketi,tik patariu pries dedant spirale pasitikrinti skydlaiuke ir pabandyti pavartoti kad ir rigevidona(ta pati hormona turi spirale).tuomet nebus gaila nei pinigu,nei sujaukto organizmo.

Na va...cia tai realu, kad nuo hormonu, bet manau retas atvejis.Kaip ir su alergijom visom kiekvienam zmogui individualiai.
Sekmes ir sveikatos, kad tik viskas susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites labai reikia patarimo, po pirmo gimdymo buvau atsistacius i savo buvusi svori labai lengvai, o po antro 'uzsikabino' 15 kg, ir dabar turiu virsvori. Ar cia gali but MIrena kalta? Valgau labai mazai + sportuoju, taip ir svyruoja man 3 kg tarpe, daugiau nekrenta nors badu mirciau...

Ar cia MIrena kalta, issiimciau ta pacia diena, jei taip smile.gif
Atsakyti
Turiu isidejus Mirena metai laiko, siaip esu patenkinta, svoris nekinta, ir menesines tapo tik patepliojimai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o kaip is viso suzinoti kokiu KT tableciu yra ir kokia ju sudetis. Gal koks puslapis internete yra?

Noreciau pradeti naudoti, bet nezinau ka pasirinkti. Noretusi tokiu, kad svorio nepriaugt.......

Patarkit 4u.gif
Atsakyti
Aš tai kol kas vartoju tabletes, spiralės kažkaip dar nesinori schmoll.gif Gal po antro vaiko g.gif
Atsakyti
Perskaičiau visų pasisakymus bet taip ir neapsisprendžiau ką daryt g.gif .Prieš nėštumus geriau KT. Po pirmojo gimdymo saugojomės prezervatyvais, suplanavom antrą vaikelį. Po antrojo gimdymo saugojomės įvairiai (nutrauktas lytinis aktas,prezervatyvai) ir užkibo netyčiukė. Trijų vaikų manau kad jau per akis ir tikrai nenorėčiau dar kartą pastosi. kolkas saugomės gumytėmis, bet man tai nelabai patikima atrodo. Gydytoja siūlė MIRENĄ bet prisiskaičiau nekokių atsiliepimų ir dabar bijau. Priedo kažkuri rašėt kad turint skydliaukės bėdų netiks hormoninė spiralė. KT nesinori nes kepenim pakenkė (kaip vėlai paaiškėjo). verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meilutė @ 2010 12 14, 22:15)
Perskaičiau visų pasisakymus bet taip ir neapsisprendžiau ką daryt  g.gif .Prieš nėštumus geriau KT. Po pirmojo gimdymo saugojomės prezervatyvais, suplanavom antrą vaikelį. Po antrojo gimdymo saugojomės įvairiai (nutrauktas lytinis aktas,prezervatyvai) ir užkibo netyčiukė. Trijų vaikų manau kad jau per akis ir tikrai nenorėčiau dar kartą pastosi. kolkas saugomės gumytėmis, bet man tai nelabai patikima atrodo. Gydytoja siūlė MIRENĄ bet prisiskaičiau nekokių atsiliepimų ir dabar bijau. Priedo kažkuri rašėt kad turint skydliaukės bėdų netiks hormoninė spiralė. KT nesinori nes kepenim pakenkė (kaip vėlai paaiškėjo).  verysad.gif

Labukas, as jau ir issiemiau po dvieju metu... Patiko nesirgti kas menesi smile.gif patiko nesisaugoti ir negalvoti, bet uzsikankinau su savo nervais... labai pikta buvau pasidarius... Todel ir issiemiau, dabar vel sedziu rami, patenkinta, nieks manes neerzina biggrin.gif biggrin.gif Daktare sake,kad cia ne nuo spirales, o nuo gyvenimo ritmo, bet as manau,kad nuo spirales smile.gif ziuresim kaip bus. Beje vieninteliai 'nehormonai' man taip gydytoja sake, tai varine spirale, tai gal ir isidesiu po poros men, nes vaiku irgi jau nebereik smile.gif
Atsakyti
Oi bijau aš ir varinės spiralės. Draugė įsidėjo. pastojo. Pasitarusi su gydytoju išsiėmė ir patyrė persileidimą. verysad.gif Viena pažystama persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meilutė: 15 gruodžio 2010 - 22:42
QUOTE(meilutė @ 2010 12 15, 23:37)
Oi bijau aš ir varinės spiralės. Draugė įsidėjo. pastojo. Pasitarusi su gydytoju išsiėmė ir patyrė persileidimą. verysad.gif Viena pažystama persirišo kiaušintakius ir dabar ramiai gyvena. Gal kuri girdėjot apie tai ar darėtės?

Ziuriu daug kas pastoja su varinem...o gal cia nuo idejimo priklauso?As tai mirena planuoju detis.Idomu ar LABAI veikia tie hormonai savijauta...skaitau, kad dauguma tampa piktos, depresuoja.Gal ne nuo spirales, o aplinkybiu cia taip?
Kurios turejot mirena, ar labai jauciasi emociniai pokyciai?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 12 16, 11:13)
Ziuriu daug kas pastoja su varinem...o gal cia nuo idejimo priklauso?As tai mirena planuoju detis.Idomu ar LABAI veikia tie hormonai savijauta...skaitau, kad dauguma tampa piktos, depresuoja.Gal ne nuo spirales, o aplinkybiu cia taip?
Kurios turejot mirena, ar labai jauciasi emociniai pokyciai?

As turiu Mirena jau 2 metus mirksiukas.gif jokiu hormoniniu pokyciu nepajutau schmoll.gif nei nuotaika pakito, nei nervu daugiau schmoll.gif manau kad tai psichologinis dalykas ax.gif
Neturiu menesiniu, nekankina pms, neauga svoris, as spirales nejauciu, vyras taip pat thumbup.gif sekmingai isnesiosiu iki galo biggrin.gif

Jums spresti, kuri tinkamesne..man ginekologas nerekomendavo varines rolleyes.gif
Atsakyti
Nemaitinu savo pienuku.Kokia KT priemone patartumet?
Mano ginekologe patare detis spirale "Mirena"..Todel noreciau isgirsti jusu atsiliepimu apie sia KT?
Nes pati norejau detis implanta i rankos raumeni..Tai iki siol dar neapsisprendziu,o po gimdymo jau esu beveik 7menesius,todel nieko nesisaugom..tik nutrauktu aktu.
Dekinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (.)(.): 25 gruodžio 2010 - 21:01
cilest
Atsakyti