Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 01 09, 20:47)
Na o mes saugomės tik prezervatyvais smile.gif Taip jau išėjo,kad mūsų su MB nuomonė čia 100% procentų sutampa : net negalime pagalvoti,kad galima pompuoti į save vaistus,tam kad sukelti dirbtinį nevaisingumą,juk po to jis gali ir neatsistatyti unsure.gif O kas dėl spiralių,tikrai nenoriu,kad manyje užsimezgęs vaisius būtų žudomas...
Nieko asmeniško,tik nuomonės išsakymas mirksiukas.gif
P.S. kol kas tikrai nenusivylėme - pirmas vaikas planuotas ir lauktas thumbup.gif

drinks_cheers.gif pas mus su b nuomone tokia pati ,bet kazkas uzplauke sumasciau isideti spirale tik paskaiciau bendrai viska ir fantazijos atsoko ...

QUOTE(D o ll @ 2010 10 17, 23:20)
Kolkas dar nieko nenaudoju biggrin.gif Bet greitu metu zadu detis implata i rankos raumeni mirksiukas.gif

turejau sita implanta doh.gif menesi kraujavau ,hormonai pasiuto ,jauciausi labai blogai ,pries diena issimant ta slangele po duso ismete visa ranka plemais ...zodziu nepriima mano organizmas svetimkuniu ..del spirales jauciu butu tas pats ,o dar ir gimdos kakleli zaizdele buvo su pirmaja ,daba nzn kaip ten g.gif
ir siaip implantas tai hormonu ,hormonai ,o kai dejo sake tipo labai mazai super duper ..o isidejus paskaiciau kas tai....supratau, kad esu pati kalta nes nepasidomejau kaip kas ...kaip bebutu kiekvienas organizmas originalus ,vienas priima kitas ne ..reikia savo atrasti ...

merginos gal kas turit info apie spirales ,mirenas ,kazkas rase kad turi ,lyg zuzu g.gif
Atsakyti
QUOTE(blykse @ 2010 10 04, 10:13)
siandien yra daug galimybiu, galima operacijos budu tiek vyrui, tiek moteriai tapti nevaisingais, pasikalbek su ginekologe, ji smulkiau paaiskins.

na seip kiek zinau, tai tokio tipo operacijos daromos tik uzsienyje, LT nieks nedaro, niu gal klystu, bet kiek ieskojau info, tai tik uzsieny daromos, o beto, manau kad tokios operacijos tikrai nera gerai, idomu kaip ji atsiliepia veliau, po kokiu 10metu g.gif

QUOTE(okse0711 @ 2010 11 07, 23:04)
pries gimdyma vartojau KT.baigiau maitinti,gydytoja rekomendavo spyrale,bet mano mm ilgos 9-10 dienu,kai pasakiau tai ji patare vartoti KT.baigiu pirma pakuote,bet jau labai pasireiskia salutiniai paveikiai,labai pykina,mm dar labiau uzsitese,kaip as sakau:galva kaip vejop perpusta,na taip jauciuos.matyt jos man netinka.

as iki nestumo naudojau KT, bet va supu vaikeli, neapsaugojo jos manes ax.gif dabar naudojames prezervatyvais ir ne vienas nesiskundziam, vistiek garantija kad pastosi yra mazesne, jei plys, juk gali ekstra kontracepcija pasinaudoti ax.gif
Atsakyti
As pati po gimdymo rinkausi spirale, 3metus pavaikstai, po 3metu pasikeiti ir vel saugi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal yra naudojanciu Noriday tabletes?
Atsakyti
QUOTE(deindrre @ 2010 11 25, 17:34)
As pati po gimdymo rinkausi spirale, 3metus pavaikstai, po 3metu pasikeiti ir vel saugi biggrin.gif

O tai ne 5 metam jos skirtos?
Atsakyti
Sveikos! Ir mes su prezervatyvais saugomes.Tikslau-saugojomes.Nes dabar bandom gandrus prisisauk,tai visas apsaugas i sona padejom. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2010 11 29, 03:00)
Sveikos! Ir mes su prezervatyvais saugomes.Tikslau-saugojomes.Nes dabar bandom gandrus prisisauk,tai visas apsaugas i sona padejom. 4u.gif

sveikos merginos!Gal kurios nors naudojot kontraceptini pleistra arba zieda?Jei taip kokia nuomone jusu apie juos..Siuo metu as vartoju Ceresete maitinanciai mamai,bet kadangi jau mano pienuko nebeliko ir reik keist konrac,tai idomu kitu patirtis naudojant sias priemones kur paminejau..Mat man gyd israse pabandyt,bet as dar neapsiprendziau ar noriu tokiu,nes kazkaip man nepatikima atrodo..Tabletes isgerei ir ramu..O apie situs skaiciau,kad visokiu fintu buna,tai iskrenta,tai atsilipdo,tai dar kazkas..tai gal ka galit patart,apsisiprest bus lengviau gal tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ateliov @ 2010 12 01, 12:12)
sveikos merginos!Gal kurios nors naudojot kontraceptini pleistra arba zieda?Jei taip kokia nuomone jusu apie juos..Siuo metu as vartoju Ceresete maitinanciai mamai,bet kadangi jau mano pienuko nebeliko ir reik keist konrac,tai idomu kitu patirtis naudojant sias priemones kur paminejau..Mat man gyd israse pabandyt,bet as dar neapsiprendziau ar noriu tokiu,nes kazkaip man nepatikima atrodo..Tabletes isgerei ir ramu..O apie situs skaiciau,kad visokiu fintu buna,tai iskrenta,tai atsilipdo,tai dar kazkas..tai gal ka galit patart,apsisiprest bus lengviau gal tada smile.gif

Esu naudojus ir ta ir ta.Pleistras laikui begant atsilupinedavo, krastukai pajuoduodavo nuo pukeliu, dulkeliu.Labai neramu budavo ypac maudantis, kad tik neatliptu, bet kad visas atsiklijaves butu, tai nera buve.Apsaugojo patikimai.
Veliau naudojau zieda.MB jis netrukde, o man kazkaip nelabai...jausdavosi, kartais iskrisdavo, bet irgi apsaugojo - vaikuciai pagal plana.Aisku, ji galima isimti, o norint pakoreguoti mmm laika atrodo ar ilgiau palaikyti, ar nauja det be pertraukos, jau NEBEPRISIMENU, bet taip dariau, kuomet mmm turejo buti per vestuves ax.gif
Siaip man patikimiau gal ziedas atrodo. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos.esu gydytoja,o taip ginekologo zmona.Po dvieju gimdymu nusprendziau isideti spirale MIRENA.Jau pirma diena atsirado niezejimas lytiniu lupu,eme dziuti liezuvis ir prasidejo naktine nemiga.po keliu dienu apart galvos svaigimo dar prisidejo visiskas apetito nebuvimas,kol po savaites uzejo nerviniai priepuoliai,depresija,mintys apie savizudybe,beprasmybes jausmas,silpnumas,kraujavimas.Tada nuo kraujavimo paskyre qlaira(svestas vanduo) ir raminanciuosius grandoxina.Dar po dienos (jau po dvieju savaiciu nuo isidejimo spirales) nebepadejo nei qlairas (kraujas bego per kojas),nei grandoxinas,nes rekiau klykiau ir maldavau padeti.mano vyras ,kaip ir kiti gydytojai nelabai norejo tiketi,nes TAIP NEBUNA IR SPIRALE "NEVEIIKIA" I KITAS SISTEMAS,O TIK I GIMDOS SIENELE.Kol mane pamate mano gydytoja ginekologe,kuri liepe kuo greiciau ja issiimti.Ta nakti del nugaros skausmu as pati nuejau i tualeta ir JA issitraukiau.Kraujavimo nebesustabdo nei estrogenai, nei progesteronai(jokie kontraceptikai),todel prdejau gerti milziniskas dozes dicinono ir vit.c.Kuo viskas baigsis? Niekas nezino,nes TAIP NEBUNA!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(paciente @ 2010 12 01, 15:26)
Po dvieju gimdymu nusprendziau isideti spirale MIRENA.

Sveikutes, as taip pat po dvieju gimdymu isidejau 'Mirena'. Jau du metai jauciuosi puikiai... nebuvo jokiu komplikaciju...
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2010 12 02, 00:48)
Sveikutes, as taip pat po dvieju gimdymu isidejau 'Mirena'. Jau du metai jauciuosi puikiai... nebuvo jokiu komplikaciju...

Cia matyt kaip kam.As irgi desiuos, kai baigsiu maitinti MP.

Papildyta:
Paciente, ar 100%, kad tie negalavimai nuo spirales, gal ji tik itakojo ar pagreitino kazkokiu patologiju pasireiskima.Kokius tyrimus dare ar nedare, gal kokia kraujagysle truko ar dar kas.Man nestumo metu eme kraujuot, bet po echo nustate, kad tikrai ne is gimdos ir su nestumu net nesusije, sake, kad kraujagysle.
Visko aisku buna, bet kad sitaip...
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 12 02, 12:00)
Cia matyt kaip kam.As irgi desiuos, kai baigsiu maitinti MP.
Papildyta:
Paciente, ar 100%, kad tie negalavimai nuo spirales, gal ji tik itakojo ar pagreitino kazkokiu patologiju pasireiskima.Kokius tyrimus dare ar nedare, gal kokia kraujagysle truko ar dar kas.Man nestumo metu eme kraujuot, bet po echo nustate, kad tikrai ne is gimdos ir su nestumu net nesusije, sake, kad kraujagysle.
Visko aisku buna, bet kad sitaip...

taip,tie negalavimai nuo spirales,tiksliau nuo hormono,kurio netoleruoja mano organizmas.Kuo daugiau emiau dometis,tuo daugiau radau moteru,kurios irgi iskente ta pati,ir kol neissieme,tol gyveno tikrame kosmare.Ir tas kraujavimas,kuris (tikriausiai) baigsis abrazija yra irgi hormono isbalansuotas padarinys.
nenoriu atsneketi,tik patariu pries dedant spirale pasitikrinti skydlaiuke ir pabandyti pavartoti kad ir rigevidona(ta pati hormona turi spirale).tuomet nebus gaila nei pinigu,nei sujaukto organizmo.
Atsakyti