Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Mes kontraceptini krema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 11 17, 14:58)
kas isidejot mirena - kiek laiko kraujavo/tepliojo? ir ar paskui budavo menesines, ar visai nunyko?

po mirenos idejimo praejus 4 menesiams dingo menstruacijos thumbup.gif tik tepliodavo 1,5 metu vietoj mmm dienu. O dabar nebera nei tepliojimo ,tik gausesnes isskyros karta per menesi. Ginekologas sake, kad ne visoms dingsta schmoll.gif kitoms tik dingsta skausmai, arba trumpesnes mmm tampa thumbup.gif
Atsakyti
bet kazin jei mirena jau pries 4 men idejo, o vis dar buna patepliojimu ar negausiu pakraujavimu (ne menesiniu metu) - cia nieko tokio, t.y. normalu? nes jokiu skausmu nera. tai nezinau, ar jau eit pas gyd, ar dar laukt
Atsakyti
QUOTE(mazuika @ 2010 11 18, 15:19)
bet kazin jei mirena jau pries 4 men idejo, o vis dar buna patepliojimu ar negausiu pakraujavimu (ne menesiniu metu) - cia nieko tokio, t.y. normalu? nes jokiu skausmu nera. tai nezinau, ar jau eit pas gyd, ar dar laukt

normalu kad teplioja ne menesiniu metu mirksiukas.gif greitai viskas susitvarkys ir teplios tik tada, kai bus menesiniu laikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 18, 17:12)
normalu kad teplioja ne menesiniu metu  mirksiukas.gif  greitai viskas susitvarkys ir teplios tik tada, kai bus menesiniu laikas  thumbup.gif

laukiu nesulukiu, kada jau bus taip, kaip sakot thumbup.gif aciu uz ats mirksiukas.gif
Atsakyti
Vartoju konraceptines tabletes smile.gif
Atsakyti
as isidejus Mirena, jau pusantru metu. siaip esu pries bet kokias apsisaugojimo priemones, bet ka padarysi? trecio is eiles tikrai nenorejom. aciu D kad ji man tiko, nors kartais man atrodo nuo jos nuotaiku kaita yra.
Atsakyti
o man prasidejo uzdegimas nuo tos mirenos,taip suriete skausmas kad galvojau iki ligonines nedatrauksiu schmoll.gif turiu ja nuo sausio siu metu,ir visa laika jauciau durima sonuose ,skausma meiles metu. gal tas uzdegimas buvo jau senokai ,bet nesureiksminau ..;paduria paduria,o dabar va antibiotikai ir ryt eisu issiimt spirales,bandysiu implanta,tikuosi tiks ir patiks.
Papildyta:
QUOTE(mazuika @ 2010 11 17, 13:58)
kas isidejot mirena - kiek laiko kraujavo/tepliojo? ir ar paskui budavo menesines, ar visai nunyko?

tepliojo kokias 9 dienas,o po to kaip uzplaukdavo -nebudavo menesiniu 1,5 men ,po to nei is sio ,nei is to tepliodavo dvi savaites,kosmaras ... padidejo berimas.
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 11 21, 21:57)
o man prasidejo uzdegimas nuo tos mirenos,taip suriete skausmas kad galvojau iki ligonines nedatrauksiu  schmoll.gif  turiu ja nuo sausio siu metu,ir visa laika jauciau durima sonuose ,skausma meiles metu. gal tas uzdegimas buvo jau senokai ,bet nesureiksminau ..;paduria paduria,o dabar va antibiotikai ir ryt eisu issiimt spirales,bandysiu implanta,tikuosi tiks ir patiks.

jums gal blogai idejo? blink.gif blink.gif man ginekologas sake, kad buna, jog jauciasi, kyla komplikaciju, jei blogai istatytas, nes reikia labai tiksliai ir tik vienas bandymas unsure.gif
jei jau sonus duria, tai nenormalu schmoll.gif ir ne del pacios mirenos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 11 21, 21:02)
jums gal blogai idejo?  blink.gif  blink.gif  man ginekologas sake, kad buna, jog jauciasi, kyla komplikaciju, jei blogai istatytas, nes reikia labai tiksliai ir tik vienas bandymas  unsure.gif
jei jau sonus duria, tai nenormalu  schmoll.gif  ir ne del pacios mirenos  schmoll.gif

zinokit nezinau ir ka galvot,kai jam man idejo gydytoja,po menesio ejau pasitikrinti ar viskas gerai,sake -vietoj,atrodo gerai. bet visa ta laika vis padiegdavo,kartais galvoju- gal pasitampiau per sunkiai ar ka,buna net kai atsisedu kaip nors sonu duria,nekalbu jau apie ... smileysex.gif . na ir nezinau ar cia jau uzdegimas nuo seniau buvo ir del to tas durimas kiausintakiu srytyje,ar ji blogai istatyta... nueisiu pas gydtyoja ryt ,prasysiu ,kad imtu lauk ,gal mano organizmui ji netinka ,jei kyla infekcijos ir uzdegimai .
Atsakyti
Na aš buvau prieš KT, bet pamėginau gydytojus siūlytus Gracial ir tikrai nesigailiu- tinka tobulai- net nejaučiu, kai susergu, nors prieš tai labai skaudėdavo pilvuką... ir jokio šalutinio poveikio- matyt atitaikė tai ko man reikėjo thumbup.gif
Atsakyti
musu taip pat apsauga buvo nuo nestumo-nutrauktas lytinis aktas, bet va, ir netycia tapau nestuke.gif manau, kad tai nera patikima. bandziau gerti 4 men kontraceptika, bet mano organizmas jos nepernesa, tai dabar naudojame prezervatyvus. mastau vis dar apie spirale g.gif , noreciau isbandyti smile.gif tik jau labai daug ivairiu nuomoniu apie jas g.gif

user posted image
Atsakyti