Kadangi nemaitinu, tai pradėjau naudoti kontraceptinį pleistrą. Po pirmo gimdymo 4 metus jį naudojau ir man labai tiko, bei patiko. Gydytojos klausiau apie spiralę, tai po 2 CP nepataria.
pabandziau vartoti KT, nepasiteisino , po antros tabletes, pradejo skaudeti galva, tos menesines usitese ilgokai (ir tik nuo dvieju tableteliu), galvos skausmas tesesi menesi, daugiau nebandysiu.
Seip per visa gyvenimeli nesu naudojusi jokiu harmoniniu kontracepsiju, tik prezervatyvai ir skaiciavimas, viskas kas naturalu
Seip per visa gyvenimeli nesu naudojusi jokiu harmoniniu kontracepsiju, tik prezervatyvai ir skaiciavimas, viskas kas naturalu
dabar labai padaznejo jaunu moteru insultai iki labai sunkiu formu. O pasirodo, jei mergina skundziasi galvos skausmais (migrena) ir vartoja KT, tai labai didele tikimybe, kad istiks insultas, o jeigu dar ruko tai rizika dar didesne.
o man spirales nepatre. kaip paaiskino, spirale gimdoje, o makstyje lieka siulai, kuriu pagalba ta spirale veliau isima. tai tie siulai - magistrale infekcijoms i gimda.. tai as nelinkus kazkaip...
pries gimdyma vartojau KT.baigiau maitinti,gydytoja rekomendavo spyrale,bet mano mm ilgos 9-10 dienu,kai pasakiau tai ji patare vartoti KT.baigiu pirma pakuote,bet jau labai pasireiskia salutiniai paveikiai,labai pykina,mm dar labiau uzsitese,kaip as sakau:galva kaip vejop perpusta,na taip jauciuos.matyt jos man netinka.
As isidejau spirale. Norejau detis hormonine, bet gydytoja parekomendavo varine. Kol kas problemu neturiu
naudoju nuvaring zieda