Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

tik spirale,daugiau nieko nepripazystu thumbup.gif
Atsakyti
sunui jau 8 men, maitinu dar 5k diena ir 3k nakti, menesiniu dar nera, naudoju PHarmatex zvakutes
Atsakyti
QUOTE(s.saulute @ 2010 09 29, 15:36)
Saugomes su MIRENA

As irgi isidejau Mirena, kai sunui buvo 2 menesiai. Esu labai patenkinta sia apsaugos priemone, kadangi su vyru nemegstam gumyciu, man nuo kontraceptiku auga svoris (esu gerus puse metu), o ir siaip nemegstu ju gerti kasdien pagal grafika, kaip kokius vaistus doh.gif NLA isvis nesusipratimas, netenkama dalies gero sekso lotuliukas.gif
Kas neplanuoja vaiku artimiausius 5 metus, puiki iseitis, o pinigu klausimu, atperka visas apsaugos priemones perkamas per tuos metus 4u.gif

p.s. nedaugeliui moteru nebebuna menesiniu nuo Mirenos. As is ju ir tuo patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimucia: 08 spalio 2010 - 18:10
iskart po gimdymo zvakutes, o baigus maitinti KT
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 09 27, 14:37)
pati dar maitinu tai saugomes prezerwatywais

Mes taip pat ax.gif
Atsakyti
kokia spirale geriausia rinktis jusu manymu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ricasta @ 2010 10 11, 23:30)
kokia spirale geriausia rinktis jusu manymu?

user posted image

Yra varines ir hormonines. Variniu galima nusipirkti ir uz 50 lt, bet ju nepataria deti net ginekologai (maniskis tai tikrai ne schmoll.gif ). O is hormoniniu as zinau tik Mirena, kuri kainuoja nemazai, bet atsiperka, ir skirtingai nuo kontraceptiku, neauga svoris. Jei svarstot, geriau pasikonsultuoti su ginekologu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna69 @ 2010 09 25, 13:09)
naudojame prezervatyvus, beje kaip ir pries pastojant rolleyes.gif

Mes irgi prezervatyvus, nes kontracepcijos man negalima....

o pastojimas buvo planuotas ir nesisaugojot, taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2010 10 12, 11:56)
Yra varines ir hormonines. Variniu galima nusipirkti ir uz 50 lt, bet ju nepataria deti net ginekologai (maniskis tai tikrai ne  schmoll.gif ). O is hormoniniu as zinau tik Mirena, kuri kainuoja nemazai, bet atsiperka, ir skirtingai nuo kontraceptiku, neauga svoris. Jei svarstot, geriau pasikonsultuoti su ginekologu  4u.gif

As nesutinku, kad varines blogai. 3 mano drauges kurios galejo leisti sau istatyti Mirena, istate ir nevienai netiko, nes prasidedavo skausmai ar kraujavimas. Po to jie pastate Nova T, tai jokiu nusiskundimu.
As turiu virssvori, tai Mirenos man net nepatare. daktare pasake, cia vis tiek hormonas issikiria, ir plius sako gerau tinka moterims virs 40 metu, kurie jau neplanuoja turet vaiku,
Kiek kieme klausineju mamu, tai visoms daktarai ( kur poliklinikose sedi) kisa Mirena, bet kas issistate Nova T visi patenkinti. Aisku gali netikti, nes vistiek cia svietimkunis.
Atsakyti
QUOTE(pumpa @ 2010 10 13, 13:12)
As nesutinku, kad varines blogai. 3  mano drauges kurios galejo leisti sau istatyti Mirena, istate ir nevienai netiko, nes prasidedavo skausmai ar kraujavimas. Po to jie pastate Nova T, tai jokiu nusiskundimu.
As turiu virssvori, tai Mirenos man net nepatare. daktare pasake, cia vis tiek hormonas issikiria, ir plius sako gerau tinka  moterims virs 40 metu, kurie jau neplanuoja turet vaiku,
Kiek kieme klausineju mamu, tai visoms daktarai ( kur poliklinikose sedi) kisa Mirena, bet kas issistate Nova T visi patenkinti. Aisku gali netikti, nes vistiek cia svietimkunis.

Jums pasitaike tokia aplinka, kur populiari varine (poliklinika ir drauges) thumbup.gif Jei butu kita aplinka, sakytumete kad geriau hormonine thumbup.gif
As taip pat siek tiek turiu svorio, ne virssvorio, bet linkusi pilneti ir gydytojas (privati ginekologine klinika) sake, kad man nuo jo negresia didesnis apsunkimas kaip nuo kontraceptiku. 4u.gif O vaiku tureti galima, ir nepriklauso kokia apsaugos priemone naudoji, cia jau individualiai pagal sveikata ir organizma reikia ziureti 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi galvoju apie mireną, nes nuo varinių girdėjau pagausėja menesinės.
O kol prisiruošiu eit šnekėt su daktare dėl įdėjimo, tai naudoju žvakutes parmatex
Atsakyti
na as kiek zinau tai tos spirales nera labai gerai gali kilti komlikaciju gimdant kita vaika ar bunant nesciai g.gif as pati naudoju pleistrus geriausias dalykas uzsiklijavai ir rami galva smile.gif
Atsakyti