QUOTE(pumpuriele @ 2010 05 22, 11:08)
Ginekologės tik ir siūlo KT, nes joms už reklamą moka priedus. Taip atsiranda KT ir maitinančioms, dabar kalba ir apie natūralias KT visos tik juoką kelia, nes tai chemija, kurios poveikį pajus mūsų vaikai ar net vaikų vaikai. Geriausias būdas vaisingų dienų skaičiavimas. Po mėnesinių juk nevaisingos dienos, tad galima ramiau išdykauti, o paskui nutrauktas lytinis aktas. Jau tuo naudojamės du metus ir nieko. O ginekologė bando įpiršti man KT kiekvieno vizito metu, kas kartą grįžtu su pluoštu visokių lapelių, kuriuos išmetu į šiukšlinę. Jei mylite savo vaikus, tai galvokite apie jų sveikatą nes KT poveikis nėra ištirtas, niekas nežino per kiek laiko KT likučiai pasišalina iš organizmo. Užtat nė gydytojos negali tiksliai pasakyti, kiek laiko reikia palaukti iki pastojant. Prieš penkis metus gydytoja 100% užgarantavo, kad pirmus du tris mėnesius nepastosiu, kai baigsiu gerti KT. Tą patį mėnesį pastojau. Dabar gydytoja sako, kad 4 mėnesius reikia nevartoti KT iki pastojimo, o kitoms sako 6 mėn. Jos pačios nežino, nes tai neištirtas produktas. Esam išbandymo triušiai.
Na, aš jau esu kalbėjusi apie jų blogį, nes esu pikta ant KT , tai ir burbu, kad kitos gerai apgalvotų. Sėkmės apsisprendžiant
Na, aš jau esu kalbėjusi apie jų blogį, nes esu pikta ant KT , tai ir burbu, kad kitos gerai apgalvotų. Sėkmės apsisprendžiant
yra žinoma, tik anotacijose nerašoma seniai padaryta daugybė mokslinių tyrimų su pelytėmis ir žinoma, kad trečioje ketvirtoje kartoje atsiranda daugybė apsigimimų... kai moteris geria KT ir jau nebeplanuoja vaikų, tai jos reikalas,- pasekmes sveikatai patirs tik ji pati, bet kai maitinančios, ar planuojančios vartoja KT, man tai baisu logika- "poveikio sveikatai nejaučiu" tokia absurdiška, atleiskit pati dirbu eksperimentinės medicinos srityje, matau ką daro sintetinė chemija ir nebūtinai pirmoje kartoje kam tikrai rūpi, daugybė info yra internete, bet kai žmonėms tas pats, tai ką čia aušint burną
sorry užsivedžiau kiekvienam- savo