Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(pumpuriele @ 2010 05 22, 11:08)
Ginekologės tik ir siūlo KT, nes joms už reklamą moka priedus. Taip atsiranda KT ir maitinančioms, dabar kalba ir apie natūralias KT  doh.gif  visos tik juoką kelia, nes tai chemija, kurios poveikį pajus mūsų vaikai ar net vaikų vaikai. Geriausias būdas vaisingų dienų skaičiavimas. Po mėnesinių juk nevaisingos dienos, tad galima ramiau išdykauti, o paskui nutrauktas lytinis aktas. Jau tuo naudojamės du metus ir nieko. O ginekologė bando įpiršti man KT kiekvieno vizito metu, kas kartą grįžtu su pluoštu visokių lapelių, kuriuos išmetu į šiukšlinę. Jei mylite savo vaikus, tai galvokite apie jų sveikatą  4u.gif  nes KT poveikis nėra ištirtas, niekas nežino per kiek laiko KT likučiai pasišalina iš organizmo. Užtat nė gydytojos negali tiksliai pasakyti, kiek laiko reikia palaukti iki pastojant. Prieš penkis metus gydytoja 100% užgarantavo, kad pirmus du tris mėnesius nepastosiu, kai baigsiu gerti KT. Tą patį mėnesį pastojau. Dabar gydytoja sako, kad 4 mėnesius reikia nevartoti KT iki pastojimo, o kitoms sako 6 mėn. Jos pačios nežino, nes tai neištirtas produktas. Esam išbandymo triušiai.
Na, aš jau esu kalbėjusi apie jų blogį, nes esu pikta ant KT bash.gif , tai ir burbu, kad kitos gerai apgalvotų. Sėkmės apsisprendžiant  ax.gif

yra žinoma, tik anotacijose nerašoma lotuliukas.gif seniai padaryta daugybė mokslinių tyrimų su pelytėmis ir žinoma, kad trečioje ketvirtoje kartoje atsiranda daugybė apsigimimų... kai moteris geria KT ir jau nebeplanuoja vaikų, tai jos reikalas,- pasekmes sveikatai patirs tik ji pati, bet kai maitinančios, ar planuojančios vartoja KT, man tai baisu unsure.gif logika- "poveikio sveikatai nejaučiu" tokia absurdiška, atleiskit cool.gif pati dirbu eksperimentinės medicinos srityje, matau ką daro sintetinė chemija unsure.gif ir nebūtinai pirmoje kartoje smile.gif kam tikrai rūpi, daugybė info yra internete, bet kai žmonėms tas pats, tai ką čia aušint burną smile.gif
sorry užsivedžiau 4u.gif wub.gif kiekvienam- savo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 08 birželio 2010 - 14:58
QUOTE(gelytean @ 2010 05 26, 11:00)
as KT geriau 8 m. tada nutraukiau ir po puses metu pastojau.nematau nieko blogo cia, aisku geriam tai ne vitaminus schmoll.gif bet man tai tiko ir gerai apsaugojo, sveikatai kolkas jokio poveikio nera. dar tiksliai neapsisprendziu, bet manau jas vel rinksiuos, nes tas naturalus saugojimasis tai manes nezavi blush2.gif

Pasiskaiciau ir vistiek neissirinkau kokia blogybe butu mazesne doh.gif Del NL tai as irgi visiskai nepasitikiu, matyt maniskio spermiukai daug greitesni nei noretusi rolleyes.gif o beto dar nepazinus gerai savo kuno zaisti ir eksperimentuoti tikrai nenoreciau schmoll.gif
Mastau pradeti KT,gydytoja jau israse bet velgi delsiu jas gerti nes maitinu leliuka,tai nesinori jam papildomu hormonu duoti... doh.gif Tik gerai pamascius geriau jau gerti KT nei daryti abortus...Man yra baisu kai nepageidaujami leliukai ismetami lauk ir toliau zaidziama,o gal si karteli neprikibs? doh.gif ...Taip kad netektu patirti tokiu sunkiu gyvenimo smugiu manau geriau butu KT arba net spirale...visgi vyrai yra vyrai,ne jiems save zaloti reikia...Deja moterims si dalia ir galvos skausmas ka rinktis yra ir sunkiausia doh.gif unsure.gif
Atsakyti
prezervatyvai visai gerai thumbup.gif
Atsakyti
as geriu kt azalia, nes kitu svetimkuniu tokiu kaip ziedai, prezervatyvai, spirales mano organizmas netoleruoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpuriele @ 2010 05 22, 13:08)
Prieš penkis metus gydytoja 100% užgarantavo, kad pirmus du tris mėnesius nepastosiu, kai baigsiu gerti KT. Tą patį mėnesį pastojau. Dabar gydytoja sako, kad 4 mėnesius reikia nevartoti KT iki pastojimo, o kitoms sako 6 mėn.

Tau gerai, kad pastojai po mėn.
Aš po 5 metų vartojimo, du metus gydžiausi, kad atsistatytų ovuliacija verysad.gif
Geriamaisiais ir leidžiamaisiais vaistais doh.gif
Visa laimė viskas baigėsi gerai, bet jau buvau beprarandanti viltį kada nors susilaukti vaikelio
Atsakyti
sveikos mamytes,as manau(na bent jau man)geriausia kontraceptine priemone yra prezervatyvai
Atsakyti
..kazkaip skaitau ir pradedu galvoti apie horm.spirale. Vaiku daugiau nebeplanuoju, o ir neplanuotu vaiku taip pat nebenoriu. schmoll.gif Ir abortu nenoriu. Prezervatyvai nepatinka. KT gerti kiekvienakart tingesiu, o su spirale maziau vargo. Viskas blogai ir nepatikima - nera 100-procentines ekologiskos apsaugos. Reiks rinktis is tu hormoniniu baisybiu.. doh.gif
Atsakyti
Saugomes su MIRENA
Atsakyti
Pasiskaitinejau sia temele ieskodama , gal yra kokia kontracepsija (ekologiska)apie kuria as nieko nezinau, mes naudojam prezervatyvus (nors asmeniskai man jie ne prie sirdies), pries pastojant naudojau KT, bet pasigimdzius labai pradejau ziuret ka valgau, geriu, ka naudoju namuose, vaikas priverte susimastyti, koki gyvenima gyvenu ir ka vartoju, nes juk kaip ir kiekviena mama, taip ir as noriu savo vaikams visko ko geriausia.KT net informaciniam lapeli prirasyta koki galimi salutiniai poveikiai, bet i tai nekreipiau demesio, dabar pradejau galvot kitaip, manau mes esam perdaug savanaudiskos, galvodamos tik apie save ir nesusimastom, kad galbut musu proanukiai ar gal net anukai gali tureti del vartojamu snd KT problemu su sveikata ar issigimimus, bet juk mes apie tai negalvojam ir sirdies neskauda, kaip sakant po manes nors ir tvanas...
Manyciau kiekviena turetu gerai pagalvoti pries pasirinkdama kontacepsija ir apie tolimesnias kartas...
O del aborto ar KT tai manau idejus siek tiek pastangu ir pazinus savo kuna, galima butu isvengti tiek vieno tiek kito...
Atsakyti
As taip nenoreciau hormoniniu dalyku vartoti, nors vaiku daugiau nebeplanuoju, bet turbut kitos iseities nera.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eLaura @ 2010 10 03, 21:28)
As taip nenoreciau hormoniniu dalyku vartoti, nors vaiku daugiau nebeplanuoju, bet turbut kitos iseities nera.. g.gif

siandien yra daug galimybiu, galima operacijos budu tiek vyrui, tiek moteriai tapti nevaisingais, pasikalbek su ginekologe, ji smulkiau paaiskins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blykse: 04 spalio 2010 - 09:14
Na su ta operacija, tai nebent esi 100proc. tikra, kad daugiau niekada vaiku nenoresi, nes ka gali zinot, gal po kokiu 5 ar 10 metu uzsinoresi kudikelio vel, as cia gal daugiau apie save sprendziu, todel pati tokiai operacijai nesiryzciau, nors dabar galiu garantuot, kad vaiku daugiau nenoriu, bet nezinau ar ju nenoresiu prabegus kuriam tai laikui...
Atsakyti