Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

laba diena 4u.gif
as naudojau kontraceptini pleistra ir esu juo patenkinta. smile.gif
Atsakyti
prezervatyvai
Atsakyti
As geriu Rigevidon-man tinka... Dabar susimastau apie spirale rolleyes.gif
Atsakyti
as tai naudoju spirale, jau daugiau nei puse metu turiu isidejusi. Is pradziu jautesi o dabar nieko nebesijaucia,esu patenkinta ja. Naudoju nova T.
Atsakyti
perskaiciau tema, apsispresti nepadejo,nezinau pati ko noriu, gal vis tik hormonine spirale reiks rinktis, zvakutes esu bandzius tai kazkosk karstis jautesi akto metu.o gal buna keletas zvakuciu rusiu?
kol kas nutraukiam lytini akta ax.gif na man visai gerai, bet MB nelabai..
Atsakyti
Mes planuojam po gimdymo kaip ir pries pastont naudoti prezervatyvus, bent pradzioj, paskui ziuresim unsure.gif
Atsakyti
as po gimdymo naudojau kt mercilon.as nemaitinau,todel kazkaip ka gine pasiule,ta ir emiau-o svarbiausia ir tiko man jos 4u.gif jei dabar reiktu tai manau rinkciausi zvakutes g.gif
Atsakyti
Gal galite daugiau papasakot apie ta implanta?  Kiek kainuoja, ar tikrai patikima?...Be to tai irgi svetimkunis, tai ar nieko nesijaucia?

implantas visai geras daiktas tik reikia ziureti ar tinka, bandziau bet man nuo jo plaukai krist pradejo kuokstais verysad.gif , bet zinau bent 10 merginu kurios dziaugiasi ji turedamos. neskausminga procedura 15 min po oda paisa i ranka . ir tiek jokio skausmo jokio nemalonaus pojucio thumbup.gif ir rupintis nereikia nei tableciu nei nieko
Atsakyti
Ginekologės tik ir siūlo KT, nes joms už reklamą moka priedus. Taip atsiranda KT ir maitinančioms, dabar kalba ir apie natūralias KT doh.gif visos tik juoką kelia, nes tai chemija, kurios poveikį pajus mūsų vaikai ar net vaikų vaikai. Geriausias būdas vaisingų dienų skaičiavimas. Po mėnesinių juk nevaisingos dienos, tad galima ramiau išdykauti, o paskui nutrauktas lytinis aktas. Jau tuo naudojamės du metus ir nieko. O ginekologė bando įpiršti man KT kiekvieno vizito metu, kas kartą grįžtu su pluoštu visokių lapelių, kuriuos išmetu į šiukšlinę. Jei mylite savo vaikus, tai galvokite apie jų sveikatą 4u.gif nes KT poveikis nėra ištirtas, niekas nežino per kiek laiko KT likučiai pasišalina iš organizmo. Užtat nė gydytojos negali tiksliai pasakyti, kiek laiko reikia palaukti iki pastojant. Prieš penkis metus gydytoja 100% užgarantavo, kad pirmus du tris mėnesius nepastosiu, kai baigsiu gerti KT. Tą patį mėnesį pastojau. Dabar gydytoja sako, kad 4 mėnesius reikia nevartoti KT iki pastojimo, o kitoms sako 6 mėn. Jos pačios nežino, nes tai neištirtas produktas. Esam išbandymo triušiai.
Na, aš jau esu kalbėjusi apie jų blogį, nes esu pikta ant KT bash.gif , tai ir burbu, kad kitos gerai apgalvotų. Sėkmės apsisprendžiant ax.gif
Atsakyti
as KT geriau 8 m. tada nutraukiau ir po puses metu pastojau.nematau nieko blogo cia, aisku geriam tai ne vitaminus schmoll.gif bet man tai tiko ir gerai apsaugojo, sveikatai kolkas jokio poveikio nera. dar tiksliai neapsisprendziu, bet manau jas vel rinksiuos, nes tas naturalus saugojimasis tai manes nezavi blush2.gif
Atsakyti
Dabar naudoju spiralę Nova-T, po gimdymo geriau KT, jos man labai netiko, priaugau 19 kg. Taip, kad tų "bjaurybių" daugiau į burną neimsiu schmoll.gif Spirale esu patenkinta, skausmo didelio mėnesinių metu nėra, tik kraujuoju daugiau.
Atsakyti
as geriu dianette,labai geros tabletes ne storejama nuo ju ne kas darosi.patarciau naudoti. smile.gif
Atsakyti