Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(kroha @ 2010 01 01, 20:36)
As daug skaiciau, ir manau kad desiuos Mirena, nes susidariau nuomone, jog tai tinkamiausias variantas bent jau man!

Ir as norejau mirenos, bet, kai paskaiciau, kad ji abortuoja jau uzsimezgusius tavo embrioniukus,.... Sirdis neleidzia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 30, 10:15)
turiu isidejusi mirena spirale ir viskas  thumbup.gif  jokiu problemu... thumbup.gif 

aš manau kad jums jokių, bet ne kai kam jūsų viduje.

švieskitės, edukacija turi vykti ir šitoj sferoj.

juknele, jūs teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 08 sausio 2010 - 07:57
aš tai pasirinkau ir naudoju azalia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš po pirmagimės naudojau kontraceptinius pleistrus doh.gif vasarį gimdžiau, kovo pabaigoj klijavau pleistriukus... nusivyliau šiais pleistrais lapkritį jau buvau pastojusi... deja įvyko persileidimas verysad.gif (ilga istorija, tačiau besidarančios įvairius tyrimus Karoliniškėse esančiame Biomedicinos tyrimų centre, patarčiau būti atidesnėms) po persileidimo įsidėjau spiralę ir tuom džiaugiuosi. Manau vienas iš patogiausių būdų apsisaugoti, ir patogu ir "dienos" trumpesnės buna.
Atsakyti
As buvau isidejusi varine spirale, bet pastojau...
Atsakyti
as tai pasirinkau nova t spirale
Atsakyti
Na o mes saugomės tik prezervatyvais smile.gif Taip jau išėjo,kad mūsų su MB nuomonė čia 100% procentų sutampa : net negalime pagalvoti,kad galima pompuoti į save vaistus,tam kad sukelti dirbtinį nevaisingumą,juk po to jis gali ir neatsistatyti unsure.gif O kas dėl spiralių,tikrai nenoriu,kad manyje užsimezgęs vaisius būtų žudomas...
Nieko asmeniško,tik nuomonės išsakymas mirksiukas.gif
P.S. kol kas tikrai nenusivylėme - pirmas vaikas planuotas ir lauktas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 09 sausio 2010 - 21:49
Mamytės sergančioms CD. Įdomu ką naudojat apsisaugoti nuo neplanuoto nėštumo? Kiek vaikučių turite, ar dar planuojate?
Atsakyti
na o man kažkaip kaip tik spiralė nepriimtina
Atsakyti
sveikos.cia daug prisiskaiciau apie kontraceptikus smile.gif pirmas vaikutis buvo planuotas tai pagimdziau dukra.poto nutraukinejom akta 2 metus ir vel pastojau dabar laukiuosi dvynuku nestuke.gif lotuliukas.gif ir po gimdymo galvoju detis spirale.netgi galvoju apie operacija peristi kiausintakius.gal kas daret?gal zinot kur tai atlieka?as lyg girdejau kad tai neiteisinta lt
Atsakyti
QUOTE(rasele68 @ 2010 01 28, 16:49)
sveikos.cia daug prisiskaiciau apie kontraceptikus smile.gif pirmas vaikutis buvo planuotas tai pagimdziau dukra.poto nutraukinejom akta 2 metus ir vel pastojau dabar laukiuosi dvynuku nestuke.gif  lotuliukas.gif ir po gimdymo galvoju detis spirale.netgi galvoju apie operacija peristi kiausintakius.gal kas daret?gal zinot kur tai atlieka?as lyg girdejau kad tai neiteisinta lt

taip neiteisinta ir bet kuris gydytojas to manau nedarys ,na nebent nelegaliai g.gif unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasele68 @ 2010 01 28, 13:49)
netgi galvoju apie operacija peristi kiausintakius.gal kas daret?gal zinot kur tai atlieka?

o vyras nenorėtų savęs žalotis vietoj tavęs? nes tu juk jau gėrei kažkada KT. lietuvoje vyrams atlieka vazektomiją. jei jau kitų būdų nematot.

p.s. beje, šiaip protingi vyrai vazektomijos nedaro, nes per viduramž.krizę palikę moteris, su kitom jiems dar šeimas reikės kurti. rolleyes.gif aš čia be ironijos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzu: 29 sausio 2010 - 07:27