Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Kažkada esu pirkus žvakutes, bet žiauriai nepatiko, ją įsidedi prieš blush2.gif ir turi palaukti. Viskas užputoja. Nu žodžiu man tai kažkokia nesamonė. Tai išmečiau. Tik va pavadinimo nepamenu, lyg PATENTEX. Dabar naudoju Nuva Ring.
Atsakyti
QUOTE(viktorijat @ 2009 11 23, 14:42)
Kažkada esu pirkus žvakutes, bet žiauriai nepatiko, ją įsidedi prieš  blush2.gif ir turi palaukti. Viskas užputoja. Nu žodžiu man tai kažkokia nesamonė. Tai išmečiau. Tik va pavadinimo nepamenu, lyg PATENTEX. Dabar naudoju Nuva Ring.

o maitini savo pienu? Tos Nuva Ring skirtos maitinancioms?
Atsakyti
as irgi isbandzau daug tableciu bet po gimdymo isidejau spirale ir pamirsau vargus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nemaitinu, tas žiedas dedasi tiesiai į makštį, tai įtakos pienukui neturėtu turėti. Bet geriau pasitikslinti (preparato aprašymą galima susirasti www.vaistai.lt).
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
na o kaip del to ziedo? nieko apie ji nzn,kaip jis naudojamas,kiek liako apsaugo,ir kokia kaina?mna gine patare naudoti yasminelle,bet idomu kaipo tas ziedas g.gif dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2009 12 16, 15:50)
sveikutes 4u.gif
na o kaip del to ziedo? nieko apie ji nzn,kaip jis naudojamas,kiek liako apsaugo,ir kokia kaina?mna gine patare naudoti yasminelle,bet idomu kaipo tas ziedas g.gif  dekui uz info 4u.gif

kontraceptinis žiedas yra ta pati kontracepcija, kaip ir peroralinė, tik tiek, jog vaistas patenka ne per skrandį, o per makšties gleivinę mirksiukas.gif Kažkaip merginoms atrodo, kad jei kontraceptikas negeriamas, o patenka į organizmą kitu keliu, tai jis jau ne kontraceptikas smile.gif Dėje, tai ta pati hormoninė kontracepcija, kuri, nors ir kitu keliu, bet patenka į kraują, o tai reiškia- ir į pieną,
Man asmeniškai teko naudoti jį lygiai vieną mėnesį.... labai tepliojo visą mėnesį, kadangi tai buvo vienintelė mano kada nors naudota kontracepcija, tai spjoviau į ją ir grįžau prie pharmatex'o mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 gruodžio 2009 - 17:00
del nla irgi nepasitikeciau,musu seimoje sis metodas netinka nes tokiu budu saugantis pakako vieno vienintelio kartelio doh.gif kad pastociau...kaip mano gydsytojas sako jei jau zmones vaisingi tai saugotis geriau uztikrintai nei va taip,bus kas bus....taip kad po gimdymo manau reikia patikimesniu priemoniu rolleyes.gif zinoma jei nenoriu vel sunesteti biggrin.gif

Atsakyti
o pharmatex padeda per vaisingas dienas?
ar be sansu jau cia....?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2006 01 02, 16:48)
Na tai sakau,pasalinis poveikis buvo pirmas dienas, pati buvau issigandus,nes tai apskirtai buvo pirma kontr. priemone,kuria naudojau,neskaitant prezervstyvus smile.gif
O siaip manau nepabandzius nesuzinosi,geriau viena kart pabandyt nei n kartu isgirst:) o nuo tepliojimu gi nemirsi;)))) siaip raso,kad po triju menesiu ir tie tepliojimai turi baigtis,tada organizmas visiskai pripranta prie ziedo. Bet siaip ziedas labai patogus... nei jauciu, nei ka. Tai va siulyciau... netiks,netiks,kaip jau sakiau,busi pabandzius smile.gif

Man ir ginekologe rekomendavo zieda, bet tuo metu pasirinkau tabletes..

Prasidejo visi salutiniai poveikiai praejus trim menesiam po pradejimo vartoti ir po pusmecio isvis meciau.. doh.gif
Net MB sake geriau jau neee.. o tai tu tokia ragana nuo tu tableciu biggrin.gif Nes man ziauriai kisdavo nuotaika - kartais net kelis kart per valanda ekstremaliai verysad.gif ir galva pradejo skaudeti, o metus gerti (pries.. berods 1.5 metu) iki siol dar neturejau ne vienu neskausmingu menesiniu, o iki tol buvo lengvos unsure.gif

Jau nusibodo tos gumytes (ypac uzknisa, kad ne visada jos po ranka doh.gif), bet vis bijau pradeti kokia kita horminine KT unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite9 @ 2009 12 28, 14:09)
o pharmatex padeda per vaisingas dienas?
ar be sansu jau cia....?

nebutina rasyt per visas temas ir uzdavinet tokius klausimus, paprasciausiai galima paimt nueit i vaistai.lt, susirast informacini lapeli ir paskaityti, ten viskas labai aiskiai juodu ant balto parasyta mergyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 27, 08:24)
zinoma jei nenoriu vel sunesteti  biggrin.gif

gerai pasakyta lotuliukas.gif
Atsakyti
As daug skaiciau, ir manau kad desiuos Mirena, nes susidariau nuomone, jog tai tinkamiausias variantas bent jau man!
Atsakyti