Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Sveikos mamytes, gal kas gali patarti is savo praktikos kokia KP rinktis?pabandziau tableteles, kur seniau gerdavau, bet baisus poveikis gavosi schmoll.gif
galvoju apie pleistra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandva: 17 lapkričio 2009 - 07:11
mes zadam saugotis prezervatyvais,tik neaisku kaip seksis (atpratom nuo ju).4metus geriau KT,dbr metu jau, nes lytinis potraukis nukeliavo anapilin biggrin.gif
Atsakyti
čia jau individualiai,aš esu bandžiusis ir pleistrą ir žiedą irtableets, atsirasdavo vis nepageidaujamaspoveikis, tai sausėja makštis,tai pikta irzli, dabar naudojame prezervatyvus,bet ir tai tas pats kas medų per stiklą laižytum,o tos žvakutės ir nepatinka putoja jos ten. O su spiralėmislabai jau daug pastojusių
Atsakyti
Naudojam prezervatyvus, malonumo jie rodos nesumazina, bet brangi siaip apsisaugojimo priemone. Ir vis islieka baime, ar nepaves, o gal spermos jau pateko blush2.gif
Atsakyti
As 4 metus irgi vartojau KT, jau 6 men negeriu ju, o mylintis naudojam NLA buda, nes prezervatyvai mus beveik visada pavesdavo...
Pirmus kelis menesius buvo baime, kad pastosiu ir vis su nerimu laukdavau savo dienu...bet db matyt pripratau ir visiskai pasitikiu savo vyru, ir nebereikia lekt i vaistine pirkt NT, jei kelias dienas ir veluoja mmm... thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 11 18, 11:23)
Naudojam prezervatyvus, malonumo jie rodos nesumazina, bet brangi siaip apsisaugojimo priemone. Ir vis islieka baime, ar nepaves, o gal spermos jau pateko blush2.gif

mes irgi iki nestumo naudojome KT...Ir karteli NLA ir ka...vyras pavede, pastojau blush2.gif ...dabar laukiame treciojo leliuko ir ateity tikrai neplanuoju rizikuoti su nutrauktais lyt.sant...jei vaiku nebutu gal butu ne taip baisu bet kai jau yra du ir treciasis verziasi i pasauly tai vel buti nescia tikrai nenoriu schmoll.gif ,o ir rizika begalo didele..ypac su mano organizmu nepazaisi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taistė @ 2009 11 16, 23:20)
Ne tos pacios. KT daznai skiriama moterims kaip cistu augima pristabdanti priemone.

O siaip tai niekas cia jums nieko nepersa. Gal ir neprireiks jokio postinoro jei gumytes taisyklingai naudosit.

Suprantu, kad neperša. Atvirkščiai - man labai įdomu išgirsti skirtingas nuomones.

Beje, didžiulė tema nukentėjusioms nuo KT užvesta, o tai tik dar labiau sustiprina mano neigiamą nuomonę apie jas..

Tiesa, pergalvojau savo apsisaugojimo algoritmą.. Labai nefaina, kad skaičiuojant nevaisingas dienas niekad nežinosi, ar jos tikrai buvo nevaisingos.. Tad taip išeina, kad brangiausiajam telieka psakyti: kiekvieną kartą kai baigi į mane, galim turėt vaikelį.. unsure.gif nes ir prezervatyvai plyšta, ir Postinors nesuveikia..
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2009 11 18, 15:29)

Apie Postinorą čia ir niekas nerašo kaip apie vitaminą mirksiukas.gif . Aš ir manau, kad Postinoras yra hormonų bomba, baisiau ir už pačias KT. Jei nutiktų tavo algoritmo situacija, aš jau tiesiog laukčiau, kas bus, o nebėgčiau Postinoro. Jo išgėrimas dar negarantuoja, kad tikrai negimdysi, o jei jau taip nutiks, tai vis tik geriau vaiką sėti į geresnę dirvą. Galima pabandyti ir žvakutes + prezervatyvus, bent vaisingomis dienomis, vis ramiau būtų, jei ką.
Šiaip taip, brangiausias ir pats turėtų puikiai žinoti, kad bet kuris lytinis aktas gali baigtis nėštumu.
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2009 11 18, 13:39)
Apie Postinorą čia ir niekas nerašo kaip apie vitaminą mirksiukas.gif . Aš ir manau, kad Postinoras yra hormonų bomba, baisiau ir už pačias KT. Jei nutiktų tavo algoritmo situacija, aš jau tiesiog laukčiau, kas bus, o nebėgčiau Postinoro. Jo išgėrimas dar negarantuoja, kad tikrai negimdysi, o jei jau taip nutiks, tai vis tik geriau vaiką sėti į geresnę dirvą. Galima pabandyti ir žvakutes + prezervatyvus, bent vaisingomis dienomis, vis ramiau būtų, jei ką.
Šiaip taip, brangiausias ir pats turėtų puikiai žinoti, kad bet kuris lytinis aktas gali baigtis nėštumu.

Tai kad neaišku, kurios tos dienos vaisingos.. Skaičiau, kad kūno temperatūrai ir kelionės, pervargimai įtakos turi. Gal yra kokių 100% patikimų aparačiukų tam nustatyti...? Žinau, kad naiviai skamba, bet laukti nežinioje tai nelabai galėčiau..
Atsakyti
Esu skaicius apie kazkokius aparaciukus kur nustato vaisinguma berods matuojant temperatura, bet nemanau, kad Lietuvoj ju imanoma gaut ir jie tikrai irgi nebus 100 proc. patikimi. Kaip sakoma 100 proc. garantija duoda tik susilaikymas biggrin.gif
Nutrauktas lytinis aktas? Mano manymu, tai net nera apsisaugojimo priemone. Jei vyras ir nebaigia tavyje, spermos juk gali patekt. Be to, menkas malonumas turbut, kai reikia saugotis visa laika, jog istraukt spetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2009 11 19, 10:22)
Esu skaicius apie kazkokius aparaciukus kur nustato vaisinguma berods matuojant temperatura, bet nemanau, kad Lietuvoj ju imanoma gaut ir jie tikrai irgi nebus 100 proc. patikimi. Kaip sakoma 100 proc. garantija duoda tik susilaikymas biggrin.gif
Nutrauktas lytinis aktas? Mano manymu, tai net nera apsisaugojimo priemone. Jei vyras ir nebaigia tavyje, spermos juk gali patekt. Be to, menkas malonumas turbut, kai reikia saugotis visa laika, jog istraukt spetu doh.gif

turėjau omeny prezervatyvas+NLA.. kad ir kaip paranojiškai tai skambėtų..
Atsakyti
As tokiais aparaciukai nepasitikeciau schmoll.gif Spermiukai gali islikt gyvybingi vidutiniskai 4 dienas. Kitaip tariant, gali maziau, bet gali ir daugiau..
Atsakyti