Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(viljana @ 2009 09 20, 21:16)
as  visada  galvojau kad tai nelegalu g.gif  ir tai  daro  tik del  ligos kokios g.gif

po trečio cezario tai rekomenduoja. mes patys prašėmės ( dar net gydytojui neužsiminus), nes daugiau leliukų neplanuojam, o ir mano gimda po 3 cz tokia, kad vaisių išnešiot galėčiau daugių daugiausiai iki kokios 22 savaitės - išplonėjusi, randai buvo prasiskyrę jau du kartus.
legalu. nemokama. mano kaimynei juos perrišo prieš 4 metus tose pačiose klinikose.
Atsakyti
šiuo metu vėl vartoju Cilest (kaip ir 6 metus iki nėštumo)
bandžiau žiedą. bet man netiko ir nepatiko schmoll.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 14, 18:26)
Po trečio cezario kontracepciją turiu visam gyvenimui 100 procentinę - perrišo kiaušintakius.

ateity irgi galvoju pasidaryti šią operaciją.
bet labai tolimoje ateityje ax.gif
Atsakyti
Kaip uzplaukia,kartais gumyte uzsideda vyras,o dazniausiai nutrauktas lytinis aktas blush2.gif As pries kontraceptikus,o spirales nedesiu,noriu antro leliuko ax.gif
Atsakyti
Mamytes, kurios turit spirales, bukit geros, pasidalinkit mintimis, kaip jus susitaikot su tuo, kad spirale abortuoja dar neissivysciusius jusu potencialius kudikius? Ir taip galvojau, ir kitaip, nu neleidzia man sirdis tu mazuciu embrioniuku issizadeti. Ar as kazka kitaip suprantu?
Atsakyti
na nzn kaip abortuoja, sita as irgi girdejau... bet nesiojau spirale po pirmos mergaites, nesioju spirale po antros dukrytes ir vargo nematau ax.gif viskas pas mane gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2009 10 26, 16:45)
na nzn kaip abortuoja, sita as irgi girdejau...  bet nesiojau spirale po pirmos mergaites, nesioju spirale po antros dukrytes ir vargo nematau  ax.gif viskas pas mane gerai  bigsmile.gif

Mirena spirale taip issausina gimdos gleivine, kad apsivaisinusi kiausialaste negali prisitvirtinti ir zusta. Vario spirales kazka dar grubiau daro. Pati moteris to nejaucia. Tai man sirdis neleidzia potencialaus vaiko sunaikinti.
Hormonine kontracepcija nepriimtina del onkologiniu ligu rizikos.
Todel ir ieskau kitokiu apsaugos priemoniu.
Atsakyti
Neseniai ir aš įsidėjau spiralę. Ilgos mėnesinės - kol kas pastebėtas trūkumas.

Manau, daug kas sveikatai gyvenime kenkia, o mes vis tiek darom. Toks jau tas požiūris, kol nieko blogo neatsitiko, tol ir darom. Manau, kiekvienos reikalas, ką pasirinkti, kaip saugotis ir jei pradėsim galvoti, kas ten vyksta esant spiralei, tai tada geriau išvis nesimylėt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2009 10 28, 06:33)
Manau,  kiekvienos reikalas, ką pasirinkti,.... tada geriau išvis nesimylėt  biggrin.gif .

nestebina, visos beveik taip sako.
ką daugiau belieka sakyt.
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl taip priešiškai esat nusiteikusi prieš moteris, kurios turi spirales. Aš suprantu, zuzu, tavo moralė verčia taip mastyti, bet juk kiekvienas skirtingai mastom.
Atsakyti
QUOTE(Neri-meri @ 2009 10 28, 12:46)
Nesuprantu, kodėl taip priešiškai esat nusiteikusi prieš moteris, kurios turi spirales. Aš suprantu, zuzu, tavo moralė verčia taip mastyti, bet juk kiekvienas skirtingai mastom.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

as irgi apie spirale pagalvoju,bet kolkas kontaceptini zieda naudoju ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Tiesiog zinojau ko noriu, o informacijos reikalingos ir nereikalingos galima prisiringti is betkur, beto tai gali but ir netiesa..

Na pvz, pas rusus nesenai pradejo pardavineti dienos sviesos lemputes, tai per malaxov laida vyko pokalbiu sou apie tai, kaip sios lemputes labai kenksmingos ir jei rusai jas naudos tai vos ne ismirs ir t.t. Visi mes puikiai zinome, kad tai netiesa, -visame pasaulyje naudojame, beto yra visokiu +, bet va sneka visi kas ka nori ir kiek nori - zodzio laisve.

Todel apie spirale- nesidejau to ko nezinau, apsilankiau pas gydytoja, perskaiciau informacini lapeli ir man to uzteko, o visu merginu nuomones ir komentaru neskaiciau forumuose ka kuri mano- turiu puikia savo nuomone.

Atsakyti
turiu isidejusi mirena spirale ir viskas thumbup.gif jokiu problemu... thumbup.gif kai noresiu antro kleckiuko ja issiimsiu ir tiek ax.gif
Atsakyti