Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(Jurqita @ 2009 09 09, 18:56)
bėda tame, kad ekstremalios kontracepcijos priemonės kažkam kenkia  verysad.gif , o ne ekstremalios - kenkia piniginei  doh.gif , patikima manau visai be  smileysex.gif , bet tada pakenks galvai  mirksiukas.gif Ir iš vis kai pagalvoji - dažyti plaukus kenkia, akrilo nagai kenkia, macdonaldo maistas kenkia - darytina išvada, kad gyventi kenksminga  lotuliukas.gif

Vat gal del to, kad nedazau plauku, nevalgau McDonaldse ir neturiu akrilo nagu, nenaudoju ir kontraceptiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati patikimiausia ir geriausia kontraceptika -- susilaikymas blush2.gif Ir dėl galutinio sugijimo po kirpimų, plyšimų, valymųsi ir pan., ir dėl savo pačios sveikatos... Na, čia gal bent man, kai buvo nemažų komplikacijų po gimdymo
Atsakyti
Prezervatyvai.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka78 @ 2009 09 10, 10:06)
Pati patikimiausia ir geriausia kontraceptika -- susilaikymas blush2.gif Ir dėl galutinio sugijimo po kirpimų, plyšimų, valymųsi ir pan., ir dėl savo pačios sveikatos... Na, čia gal bent man, kai buvo nemažų komplikacijų po gimdymo

JAU CIA EINA KALBA APIE KONTRACEPCIJA APSKRITAI, NE PIRMA MANESIUKA smile.gif
VISA GYVENIMA JUK NESUSILAIKYSI lotuliukas.gif g.gif g.gif . O VAIKUCIU PLANUOSE NER. TAI KA TADA ? blink.gif g.gif
Atsakyti
Po trečio cezario kontracepciją turiu visam gyvenimui 100 procentinę - perrišo kiaušintakius.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 14, 19:26)
Po trečio cezario kontracepciją turiu visam gyvenimui 100 procentinę - perrišo kiaušintakius.

Bet, jei dar noretum susilaukti, tai galima butu atristi, ar procesas negriztamas?
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 09 05, 14:31)
Manau, zvakute turejo suveikti. O jei ne, tai gal irgi neblogai  biggrin.gif  biggrin.gif
Parasyk, kai suzinosi. Idomu.

Nieko... Menesines yra, testas neigiamas thumbup.gif
Atsakyti
Kontraceptikus - Rigevidon 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 09 15, 10:02)
Bet, jei dar noretum susilaukti, tai galima butu atristi, ar procesas negriztamas?

negrįžtamas - kiaušintakius perkirpo ir galus užrišo.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 16, 19:17)
negrįžtamas - kiaušintakius perkirpo ir galus užrišo.

Gal ir verta pamastyti... O cia kenksminga? Gal galite placiau papasakoti arba nuoroda kokia imesti apie tai?
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 09 16, 21:17)
Gal ir verta pamastyti... O cia kenksminga? Gal galite placiau papasakoti arba nuoroda kokia imesti apie tai?

kaip man išaiškino gyd.Biržietis, tai visiškai nekenksminga, neturį įtakos nei mėnesinėms, nei jokiam karščio pylimui, nei lytiniam gyvenimui. viskas vyksta taip pat, tik spermiukai nesusitinka su kiaušialąste.
internete visokių nuomonių yra. mano kaimynei kiaušintakiai perrišti prieš 4 metus - jokių nusiskundimų.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 17, 10:22)
kaip man išaiškino gyd.Biržietis, tai visiškai nekenksminga, neturį įtakos nei mėnesinėms, nei jokiam karščio pylimui, nei lytiniam gyvenimui. viskas vyksta taip pat, tik spermiukai nesusitinka su kiaušialąste.
internete visokių nuomonių yra. mano kaimynei kiaušintakiai perrišti prieš 4 metus - jokių nusiskundimų.

as visada galvojau kad tai nelegalu g.gif ir tai daro tik del ligos kokios g.gif
Atsakyti