Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(pykstu @ 2009 08 17, 17:21)
Kaip faina - vienas gimdymas, o du dziaugsmai  lotuliukas.gif Kad ir netiketi...

Kai gime dukte, visam pasauliui trimitavau, kap lengva viena vaika auginti. Beveik nera ka veikti. Tada atrode, kad vienu metu galeciau auginti kokius 5 vaikus. Pries 2,5 men. gime dvyniai (naturaliai), tai vargo yra kokius 3-4 kartis daugiau, o dziaugsmas viengubas. Protas suvokia, kad tai nereali laime, bet emocionaliai nera jegu (del nuovargio) jais dziaugtis. Na, bet as cia labai ne I tema blush2.gif
Atsakyti
Man tai gal tabletes patikimiausia ir patraukliausia smile.gif dabar yra ir su vienu hormonu Azalia toios tabletes tai ju zala organizmui manau minimali, tik reikia nepamirsti laiku gerti sias tabletes.
Atsakyti
Aš tai pat už tabletytes thumbup.gif assa.gif
Atsakyti
Kontracepcija labai jau individualus dalykas, nes kiekvienos organizmas jas toleruoja skirtingai. Aš kažkada gėriau KT, tai man nepatiko, kad jose labai daug hormonų, o ir gerti reikia kasdien. Tada pasirinkau žiedą, jis patiko ir tiko, bet labai padaugėjo išskyrų, po antro vaikelio pasirinkau Mireną. Jos veikimas man priimtinas, nes tai ne varinė spiralė, kurios veikimas yra abortuojantis, taip, ten yra hormonų, bet jų kiekis mažiausias iš visų kontraceptikų, o kadangi mano organizme jų trūksta, tai viskas tiesiog puiku.
Atsakyti
Neseniai aistros protrukio metu sunaudojome kontraceptine zvakute, bet neislaukem tu 10 minuciu, o po kokiu 3-4 pasimylejom... Ir per pacia vaisingiausia diena.... Nu kazi daba kas bus.... Ar tures Sima sesute....... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 09 05, 12:06)
Neseniai aistros protrukio metu sunaudojome kontraceptine zvakute, bet neislaukem tu 10 minuciu, o po kokiu 3-4 pasimylejom... Ir per pacia vaisingiausia diena.... Nu kazi daba kas bus.... Ar tures Sima sesute....... g.gif

Manau, zvakute turejo suveikti. O jei ne, tai gal irgi neblogai biggrin.gif biggrin.gif
Parasyk, kai suzinosi. Idomu.
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 09 05, 11:06)

Tai kad tos visos kontraceptinės žvakutės, tepalai ir pan. dalykai lygiai tokie pat nepatikimi kaip ir nutrauktas lytinis aktas smile.gif Tik plius dar ir kainuoja (ir dar nemažai rolleyes.gif ) Sakau iš savo asmeninės patirties mirksiukas.gif Kai pasigimdžiau pirmąjį vaikelį, blaškiausi tokiose pat dvejonėse ir patikimų apsaugų paieškose. Kadangi kūdikį matinau krūtimi, ginė patarė greta naudoti žvakutes doh.gif Tarsi nujausdama paranojiškai laikiausi visų tų žvakučių naudojimosi instrukcijų ir nespėjus nė sunaudoti vienos dėžutės ištiko rytinė staigmena - pykinimas, kurio su niekuo sumaišyti neįmanoma, o po savaitės ginė patvirtino 8 sav. nėštumą bigsmile.gif Beje, mėnesinės net nebuvo prasidėję mirksiukas.gif Taip neplanuotai pirmas vaikiukas gavo dovanų broliuką lotuliukas.gif Tai jau po to, išsiklausinėjau visų pažystamų, ginės, perskaičiau krūvą straipsnių dėl patikimos kontracepcijos. Deja, nieko patikimiau už hormoninius dalykus, spiralę ir prezervatyvus nėra verysad.gif O kai dar kurį laiko tarpą tenka maitinti krūtimi, pasirinkimas dar sumažėja doh.gif Jeigu pirmą sykį spiralę atmečiau nedvejodama, tai antrą sykį atsiprašiau ir įsidėjau 4u.gif Žinoma yra atvejų, kai ir su spirale yra pastojama, ir saugantis prezervatyvais, bet jų patikimumo koeficientas yra žymiai žymiai didesnis nei visų tų žvakučių, tepalų, vaisingų dienų skaičiavimo, nutrauktų aktų.
Bijojau ir aš, kad spiralė neįaugtų, todėl dažnai ėjau tikrintis doh.gif ir sulaukus galiojimo termino pabaigos, iš karto šalinau. Po to rinkausi naujos kartos hormonines piliules, kol vėl nesugalvojome, kad dar reikia broliams sesutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 09 05, 14:31)
Manau, zvakute turejo suveikti. O jei ne, tai gal irgi neblogai  biggrin.gif  biggrin.gif
Parasyk, kai suzinosi. Idomu.

Vat laukiu, laukiu dabar.... unsure.gif . Zinau, kad patikimumo nedaug jose, tad naudojam laaabai jau retai, kai labai uzsinori blush2.gif .
O man nutraukimas buvo labai patikima priemone. 10 metu saugojomes tik taip.
Na, as jau kaip ir pasiruosiau tai staigmenai moraliskai... Pakalbejom su vyru is kart po visko... tongue.gif , na, ka jau, bus tai bus, dziaugsimes. Nors tikrai planuose tokiu bajeriu nebuvo..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2009 09 06, 13:25)
Tai kad tos visos kontraceptinės žvakutės, tepalai ir pan. dalykai lygiai tokie pat nepatikimi kaip ir nutrauktas lytinis aktas  smile.gif Tik plius dar ir kainuoja (ir dar nemažai  rolleyes.gif ) Sakau iš savo asmeninės patirties  mirksiukas.gif Kai pasigimdžiau pirmąjį vaikelį, blaškiausi tokiose pat dvejonėse ir patikimų apsaugų paieškose. Kadangi kūdikį matinau krūtimi, ginė patarė greta naudoti žvakutes  doh.gif Tarsi nujausdama paranojiškai laikiausi visų tų žvakučių naudojimosi instrukcijų ir nespėjus nė sunaudoti vienos dėžutės ištiko rytinė staigmena - pykinimas, kurio su niekuo sumaišyti neįmanoma, o po savaitės ginė patvirtino 8 sav. nėštumą  bigsmile.gif Beje, mėnesinės net nebuvo prasidėję  mirksiukas.gif Taip neplanuotai pirmas vaikiukas gavo dovanų broliuką  lotuliukas.gif Tai jau po to, išsiklausinėjau visų pažystamų, ginės, perskaičiau krūvą straipsnių dėl patikimos kontracepcijos. Deja, nieko patikimiau už hormoninius dalykus, spiralę ir prezervatyvus nėra  verysad.gif O kai dar kurį laiko tarpą tenka maitinti krūtimi, pasirinkimas dar sumažėja  doh.gif Jeigu pirmą sykį spiralę atmečiau nedvejodama, tai antrą sykį atsiprašiau ir įsidėjau  4u.gif Žinoma yra atvejų, kai ir su spirale yra pastojama, ir saugantis prezervatyvais, bet jų patikimumo koeficientas yra žymiai žymiai didesnis nei visų tų žvakučių, tepalų, vaisingų dienų skaičiavimo, nutrauktų aktų.
Bijojau ir aš, kad spiralė neįaugtų, todėl dažnai ėjau tikrintis  doh.gif ir sulaukus galiojimo termino pabaigos, iš karto šalinau. Po to rinkausi naujos kartos hormonines piliules, kol vėl nesugalvojome, kad dar reikia broliams sesutės  wub.gif

Va je! Kaip tik planavau pirkti zvakutes blink.gif
As spirales nenoriu del to, kad jos abortuoja ka tik uzsimezgusius embrionus (pvz. Mirena taip isplonina gleivine, kad embrionas neprisitvirtina ir iskrenta. Be to maitinu, o mazos hormonu dozes patenka i krauja. Nezinau, kaip vaikeliams tai atsilieptu.
O geriami kontracaptikai, sumazindami kiausidziu vezio rizika, labai padidina kruties vezio rizika. Beje, procentaliai susirgti kiausidziu veziu tikimybe zymiai mazesne nei kruties.
Cia kazkas kazkur reklamavo aparaciuka, kur pagal seiles nustato vaisingas ir nevaisingas dienas. Buvo tvirtinama, kad tai 100% patikima. Bet, kodel tada taip pasaulyje nepaplite?
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 09 06, 18:25)
Va je! Kaip tik planavau pirkti zvakutes  blink.gif
As spirales nenoriu del to, kad jos abortuoja ka tik uzsimezgusius embrionus (pvz. Mirena taip isplonina gleivine, kad embrionas neprisitvirtina ir iskrenta. Be to maitinu, o mazos hormonu dozes patenka i krauja. Nezinau, kaip vaikeliams tai atsilieptu.
O geriami kontracaptikai, sumazindami kiausidziu vezio rizika, labai padidina kruties vezio rizika. Beje, procentaliai susirgti kiausidziu veziu tikimybe zymiai mazesne nei kruties.
Cia kazkas kazkur reklamavo aparaciuka, kur pagal seiles nustato vaisingas ir nevaisingas dienas. Buvo tvirtinama, kad tai 100% patikima. Bet, kodel tada taip pasaulyje nepaplite?

Retkarciais zvakutes nieko tokio jei panaudosi, o jei dar ne per pati vaisinguma, tai is vis patikima, manau. Kaskart nereikia, manau, nes va bus tokiu kokiu nesamoniu - neislauksi veikimo ar dar kas. Man is vis buna, kad jau einu i dusa, jau abu nusiteike myletis ohoho smile.gif , isidedu duse ta zvake, pareinu i lova, o manasis miega kaip barsukas, ir nors tu ka su juo... Ir atia zvakute ... 30 lt pakuote... Brangoka verysad.gif
Bet velgi, as manau, kad cia dar labai priklauso nuo tavo pacios organizmo imlumo. Kai kas ir karta per menesi tik mylintis, ir dar su gumom, sugeba dvynuku sulaukt. O manes 10 metu nepramuse nieks... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškašunis: 06 rugsėjo 2009 - 21:26
QUOTE(Juknele @ 2009 09 06, 17:25)

bėda tame, kad ekstremalios kontracepcijos priemonės kažkam kenkia verysad.gif , o ne ekstremalios - kenkia piniginei doh.gif , patikima manau visai be smileysex.gif , bet tada pakenks galvai mirksiukas.gif Ir iš vis kai pagalvoji - dažyti plaukus kenkia, akrilo nagai kenkia, macdonaldo maistas kenkia - darytina išvada, kad gyventi kenksminga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurqita @ 2009 09 09, 18:56)
bėda tame, kad ekstremalios kontracepcijos priemonės kažkam kenkia  verysad.gif , o ne ekstremalios - kenkia piniginei  doh.gif , patikima manau visai be  smileysex.gif , bet tada pakenks galvai  mirksiukas.gif Ir iš vis kai pagalvoji - dažyti plaukus kenkia, akrilo nagai kenkia, macdonaldo maistas kenkia - darytina išvada, kad gyventi kenksminga  lotuliukas.gif

Pritariu tau, Jurgita, kad sveikiausia gyventi skaistybeje rolleyes.gif
Mano zinoma brangiausia priemone Mirena (600Lt.). Bet ji 5 metams, tai visai pigu biggrin.gif
Bet man moraliskai galai nesueina: kaip as galiu leisti, kad Mirena mano ka tik uzsimezgusius vaikelius ismestu lauk???
O kas dar nekenksminga, bet skausminga piniginei?
Atsakyti