Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

QUOTE(Natėja @ 2009 07 14, 15:47)
mes naudojam gumytes 4u.gif gal ateitį pabandysių spiralę, bet ją dėsiuos kai jau nebeplanuosim turėti vaikų ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes irgi
Atsakyti
Mirena ir, kol kas, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Su spirale zinau keleta atsitikimu: viena su ja pastojo, kitai ji priaugo. Hormonai irgi negerai, skaiciuoti savo vaisingas dienas, man kazkaip nepatikimai skamba. Tokiu "sargybiniu" man atrodo geriausiai, nors as jam simpatijos ir nejauciu
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 08 11, 14:10)
Su spirale zinau keleta atsitikimu: viena su ja pastojo, kitai ji priaugo. Hormonai irgi negerai, skaiciuoti savo vaisingas dienas, man kazkaip nepatikimai skamba. Tokiu "sargybiniu" man atrodo geriausiai, nors as jam simpatijos ir nejauciu

Apie varines sppirales (nehormonines) gydytojai normaliai nepaaiskina: sios spirales leidzia uzsimegzti embrionui, o po to, neleisdama prisitvirtinti, abortuoja ji. Baisu. O dabar paskaiciau apie mirena, pasirodo, ji neleidzia uzaugti kiausialastems. Tai turetu buti didelis smugis ir isderinimas moters organizmui.
Bet gi yra kazkokios zvakutes, tepalai,...
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 08 11, 23:57)
Apie varines sppirales (nehormonines) gydytojai normaliai nepaaiskina: sios spirales leidzia uzsimegzti embrionui, o po to, neleisdama  prisitvirtinti, abortuoja ji. Baisu. O dabar paskaiciau apie mirena, pasirodo, ji neleidzia uzaugti kiausialastems. Tai turetu buti didelis smugis ir isderinimas moters organizmui. 
Bet gi yra kazkokios zvakutes, tepalai,...

Vienas iš mirenos veikimo būdų taip pat yra abortuojantis poveikis, šioje spiralėje esantys hormonai išplonina gimdos gleivinę. Kam? Kad neįsitvirtintų apvaisinta kiaušialąstė. Kai kurioms moterims taip, neleidžia užaugti ir kiaušialąstėms, gal šiuo aspektu mirena kaip ir moralesnė priemonė, o moters organizmą išderina kaip ir visi geriamieji kontraceptikai.
Atsakyti
o mano organizmas matyt nori dar vieno nestumo
pries baigiant maitint krutine isidejau spirale bet jau kita diena jos pas mane nebebuvo tai nzn ar gine blogai idejo ar paprasciausiai organizmui netiko bet pinigai ismesti i bala sad.gif po to per viena men buvo 3 menesines tai gine dave kontraceptikus pamegint gal visdelto tiks bet dabar kiek as juos geriau kiekviena diena krauju tepliojo tai nebekenciau ir nutraukiau tai ziuresiu kaip bus toliau su menesinem sad.gif su prezervatyvais myletis tas pats kas per stikla medu laizyt tai teks arba nieko nedaryt nes ir nedarom kol kraujuoju arba gimdyt tiek kiek dievas duos o jetau jetau
Atsakyti
Tai o "nutraukimas" jums nepadeda? As 10 metu taip saugojaus, kol susigalvojom lialiu turet... Na, nebent kam nors tai irgi nepinavertis mylejimasis atrodo... Bet mum kazkaip netrukdo, visks oki.
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 15, 11:28)
Tai o "nutraukimas" jums nepadeda? As 10 metu taip saugojaus, kol susigalvojom lialiu turet... Na, nebent kam nors tai irgi nepinavertis mylejimasis atrodo... Bet mum kazkaip netrukdo, visks oki.

Bet cia mamytes sako, kad po "nutraukimo" vaikelius supuoja tongue.gif
Atsakyti
mes naudojam prezervatyvus arba nutraukta akta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juknele @ 2009 08 15, 12:28)
Bet cia mamytes sako, kad po "nutraukimo" vaikelius supuoja  tongue.gif

Kodel? Kaip suprast ? smile.gif

Papildyta:
Na, as "tupa" visai smile.gif . Nesupratau, kodel supuoja po nutraukimo... Galvojau, pasimyli gal su nutraukimu ir vaikai pabunda, tai reik supuot keltis lotuliukas.gif . Gal garsiai kaip nors nutraukia... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na, anekdotas , tikrai. Visai man smegenys atveso lotuliukas.gif
O del saugumo tai nezinau, kaip kam, matyt. Gal per velai nutraukia. O gal organizmas imlus tiesiog labai, papuola kaip nors, kas ne i vidu "ispurskiama" smile.gif
O musu kaimyne pries 17 metu pagimde sunu, nors vyras jos neliete 4 menesius... Na, cia liaudiskai vadinasi "nuo sventos dvasios" . Ji pas daktarus kreipes, na, mazdaug kaip ir kas cia nutiko... Sake, kad pasitaiko, 0,00000 kazkiek ten procentu. Klajoja kazkoks gyvybingas spermatozoidas kazkur, ant patalynes, pizamos.... Tai vat, merginos. Ir gumos kitakart ziurekit dar nepades... biggrin.gif Mano pazistami su gumom susilauke dvynuku.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 16, 12:57)
Na, as "tupa" visai smile.gif . Nesupratau, kodel supuoja po nutraukimo... Galvojau, pasimyli gal su nutraukimu ir vaikai pabunda, tai reik supuot keltis  lotuliukas.gif . Gal garsiai kaip nors nutraukia...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na, anekdotas , tikrai. Visai man smegenys atveso  lotuliukas.gif
O del saugumo tai nezinau, kaip kam, matyt. Gal per velai nutraukia. O gal organizmas imlus tiesiog labai, papuola kaip nors, kas ne i vidu "ispurskiama" smile.gif
O musu kaimyne pries 17 metu pagimde sunu, nors vyras jos neliete 4 menesius... Na, cia liaudiskai vadinasi "nuo sventos dvasios" . Ji pas daktarus kreipes, na, mazdaug kaip ir kas cia nutiko... Sake, kad pasitaiko, 0,00000 kazkiek ten procentu. Klajoja kazkoks gyvybingas spermatozoidas kazkur, ant patalynes, pizamos.... Tai vat, merginos. Ir gumos kitakart ziurekit dar nepades...  biggrin.gif Mano pazistami su gumom susilauke dvynuku.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu, tu fainuole, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai mane.
Atsakyti
QUOTE(Meškašunis @ 2009 08 16, 12:57)
Mano pazistami su gumom susilauke dvynuku....

Kaip faina - vienas gimdymas, o du dziaugsmai lotuliukas.gif Kad ir netiketi...
Atsakyti