Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

mes saugomes prezervatyvais. Pradzioj galvojau apie spirale,bet kadangi gimdos kaklelyje yra zaizdele jos deti negali,o Gydyti irgi negali nes dar maitinu.Uzburtas ratas:)
Atsakyti
O as net nezinau, ka cia pasirinkti g.gif kaip sitiek daug visko, kazkaip KT nesinori, gal spirales rinksiuos, net nezinau ax.gif o ir spirale lyg ne visom dar tinka...
Atsakyti
Mirena wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniova @ 2009 06 11, 21:59)
gal kas zino kiek kainuoja Azalija KT?

40 litu-brangokos, bet jau geriau taip... mirksiukas.gif
Beje kaip cia kazkas rase kad Mirena po cezario neleidzia, man kaip tik tiktais Mirena patare, nes du cezarius apturejau, tai sake kitokiu negalima...
Atsakyti
QUOTE(Jorkiuke @ 2009 06 26, 17:16)
aha tas budas "pabaigti ne manyje" labai patikimas bent mum buvo-rezultatas abi dukrytes, tad atsargiai su tuo, tas budas pirmus 4 metus kazkodel padejo o po to pameciui dvi dovaneles grazias pateike, tad atsargiai... si karta irgi man jau Azalia israse  ax.gif

musu 'pabaigti ne manyje' irgi baigesi nestumu. Dabar dukrytei jau 7 metai- gal ir gerai,kad taip isejo biggrin.gif
dabar mirena thumbup.gif
Atsakyti
zadu detis mirena ax.gif
Atsakyti
o kazin, kazkur skaiciau kad yauga spirale, kazi nuo ko tas priklauso g.gif

as ir galvoju apie mirena...
Atsakyti
Po cezario idejo spirale,kol kas ramu smile.gif
Atsakyti
mes naudojam gumytes 4u.gif gal ateitį pabandysių spiralę, bet ją dėsiuos kai jau nebeplanuosim turėti vaikų ax.gif
Atsakyti
Mirena turbut turi daugiau - nei +,visu pirma kur det ja jai organizmas prades atmetinet ja blink.gif kaina sakyciau auksta uz ja mokama doh.gif reiketu labai gerai aptart su gine viska g.gif o atmetineja dazniau nei ja priima doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 14 liepos 2009 - 22:32
Na ziuriu tas budas pabaigti ne manyje populerus, bet pavoingas. Tfu, tfu, tfu, bet mums dar kojos nepakiso. Na manau jei pakistu tai butu smagumelis. Siaip sis budas man priimtiniausias, nesinoris svetimkuni sau "montuotis". O su prezervatyvais taip pat ne tas... Dziaugiuosi, kad su vyru radome kompromisa. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutjera: 14 liepos 2009 - 23:19
matau labai populerus jau cia budas 'nepabaigti viduje' naudojomes ir mes su mb juo, tai va jau duryte supuojam ant ranku lotuliukas.gif del to ne kiek nesigailiu, bet kolkas daugiau vaiku nesinori ax.gif o ''patikimojo''budo naudoti nebesinori lotuliukas.gif esu girdejusi apie leidzemus kontraceptikus, jie berots 3menesems, nes puikiai zinau kad tabletes kas diena gerti tikrai pamirsiu ax.gif jai kas naudojasi tuo leidziamu budu gl galit apsviesti?
Atsakyti