Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Na as vartoju Belara irgi esu patenkinta thumbup.gif ,jokiu salutiniu poveikiu kurie ten aprasyti nepajutau,manau kiekvienos moters organizmas priimta taip kaip reikia.
Atsakyti
Atrodo pasirinkimas yra pakankamai didelis - ir prezervatyvai, ir žvakutės, ir spiralė, ir nutrauktas aktas. Bet kiekvienas turi savo trūkumų - bendradarbė pastojo naudodama žvakutes (tikrai ne 100 procentine apsauga), prezervatyvai - atimta pusė malonumo, nutrauktas aktas - nevisada gali sukontroliuoti, na ką belieka spiralė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linciukinas: 04 gegužės 2009 - 19:03
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 04, 13:09)
Na as vartoju Belara irgi esu patenkinta thumbup.gif ,jokiu salutiniu poveikiu kurie ten aprasyti nepajutau,manau kiekvienos moters organizmas priimta taip kaip reikia.

thumbup.gif Pritariu, vartoju Cilest ir taip pat nejaučiu jokio šalutinio poveikio. O kad būtų kuo patikimiau, manau tabletes turėtų parinkti ginekologė, tas kurios labiausiai tinka
Atsakyti
o as pries gimdyma ir po jo vartoju diane35 esu laiminga.nei spuogai auga nei svoris thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi neseniai pradėjau gert, nebuvo jokių pašalinių poveikių ir laukiu pagerėjimo odos būklės, nes skyrė būtent jas (geriu Femina 35) dėl to,kad įtakoja veido odos pagerėjimą,rašo, kad mažina plaukuotumą. Žinau,kad gali būti ir negerai nuo KT vartojimo, bet mes daug ką vartojame, nors tai ir kenkia. Bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas ir apsisprendimas. Geriausia būtų nueiti pasitarti ir pasikonsultuoti su ginekologe asmeniškai, kuri ir parinks tabletes smile.gif
Atsakyti
as vartojau yanine tai man po poros menesiu dingo visai menesines buvo per stiprio doh.gif dabar naudoju krema pxermantex atrodo ax.gif
Atsakyti
O aš jau 3 mėnesiukai su mirena. Viskas puiku, tik viena problemėle, kuri buvo ir vartojant KT... sumažėjo noras smileysex.gif tai vat...manau čia lb didelė problema, gal kam taip yra buvę? kokių priemonių ėmėtės?
Atsakyti
abu kartus po gimdymo dejausi spirale nova-t,man super,nejauciu jos ir smileysex.gif netrugdo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliocikas @ 2009 05 14, 13:00)
abu kartus po gimdymo dejausi spirale nova-t,man super,nejauciu jos ir smileysex.gif  netrugdo thumbup.gif

o dejais poliklinikoj ar privaciai kur? blush2.gif
Atsakyti
kol nesusirgau po gimdymo tai nesisaugojome, bet atejus mmmmm pradejau naudoti kontraceptini zieda, bet man jis nelabai
Atsakyti
na o as pries visokias piliules, mano nuomone tai nuodas schmoll.gif gydytoja rekomendavo spirale, sake , kad 5 metus nepastosi drasiai
Atsakyti
QUOTE(VilijaVVK @ 2009 05 16, 12:06)
na o as pries visokias piliules, mano nuomone tai nuodas schmoll.gif  gydytoja rekomendavo spirale, sake , kad 5 metus nepastosi drasiai

ta spirale tais paciais nuodais sutepta tik su 5metams skirta doze kiri isleto tirpsta. mirksiukas.gif
Atsakyti