[quote=Dijja,2009 04 04, 12:14]
Po gimdymo naudojau KT Regulon, bet kazkaip dingo noras , tai nutraukiau, eisiu kita savaite pas gine prasyt kad kitas kokias parekomenduotu
[/ quo
Man tai gerai tiko Logest,o dabar tai naudoju žvakutes.Nereikia gerti kasdien,naudoji tik kai reikia, jokio pašalinio poveikio.
Man gydytoja rekomendavo Femoden, kol kas patenkinta
QUOTE(~perastra~ @ 2008 10 31, 09:48)
As naudoju Mirena. Isidejau ir pamirsau
Aš irgi. Tiesa sakant ir rinktis nelabai buvo iš ko - dienų skaičiavimai + prezervatyvai pavedė , KT negaliu gerti dėl pašalinio poveikio, Nova T spirale nepasitikiu, nes keletas negimdinių pasitaikę pažįstamų tarpe, kai vos ne gyvybę gelbėt reikėjo o ir mmm gausios tada, O mirena aišku hormoninė, bet įsidėjau ir galvos nesuku, kol kas viskas Aišku mieliau rinkčiaus nehormoninį būdą, bet kad tada nervuosiuos dėl patikimumo. Manau, čia kiekvienai pagal savo būdą tas pasirinkimas
As desiuos spirale ir tada bus ramiakas
naudoju KT Diana 35 , labai patenkinta
As dejausi spirale ,bet po pusmecio iskrito ji man , tai teks KT gert pradet.
Buvau isidejusi spirale ,bet po keliu menesiu iskrito Gydytoja sake pas mane tokia maza gimda,kad nei spirale nei ziedas netinka tai pradejau gerti KT,bet pablogejo sveikata dabar nenaudoju nieko
sveikutes,cia paskaitinejau nuomoniu ir nutariau ikist savo trigrasi pagimdziau savo pirmaji pries 15 metu,man dabar 35.po to isidejau varine spirale ir gyvenau su ja 5 metus.veliau nutarem,kad jau laikas auginti antraji leliu ir pagimdziau dukryte,dabar jai 9.po gimdymo vel isidejau nova T,tokia kokia ir turejau bei visoms draugems gyriau ir pati dziaugiaus kai sios spirales galiojimo laikas baigesi,po kurio laiko vel isidejau spirale...ir cia pasakojimas keiciasi...esu nescia 39 savaite,kraitelis jau sukrautas ir laukiu didziojo dziaugsmo valandos.Mielosios,novaT dar vis mano kune... taigi,kai paskaiciau sakini,kad isidejusi spirale jausiuosi rami,norejau pasakyti,kad ir as jauciausi rami,o be reikalo... .o dabar tikiuosi laimingo gimdymo ir atsakymo i klausima- kaip saugotis toliau...
Nu va, siandiena idejo spirale Mirena man....skausmelis kai dejo fui kaip nemalonu.... nu be dabar manau bus ramuma
Prezervatyvai.Nei spirales noriu,nei kontraceptiniu tableciu gerti
QUOTE(takupaj @ 2009 04 21, 02:14)
sveikutes,cia paskaitinejau nuomoniu ir nutariau ikist savo trigrasi pagimdziau savo pirmaji pries 15 metu,man dabar 35.po to isidejau varine spirale ir gyvenau su ja 5 metus.veliau nutarem,kad jau laikas auginti antraji leliu ir pagimdziau dukryte,dabar jai 9.po gimdymo vel isidejau nova T,tokia kokia ir turejau bei visoms draugems gyriau ir pati dziaugiaus kai sios spirales galiojimo laikas baigesi,po kurio laiko vel isidejau spirale...ir cia pasakojimas keiciasi...esu nescia 39 savaite,kraitelis jau sukrautas ir laukiu didziojo dziaugsmo valandos.Mielosios,novaT dar vis mano kune... taigi,kai paskaiciau sakini,kad isidejusi spirale jausiuosi rami,norejau pasakyti,kad ir as jauciausi rami,o be reikalo... .o dabar tikiuosi laimingo gimdymo ir atsakymo i klausima- kaip saugotis toliau...
Sveikute, man ir taip buvo su Nova T, tik man ja iseme 29 sav, nes kazkas pasak gyd buvo negerai, dabar jau dukrai 13 metu. Tai tokie netyciukai, sekmes.Dabar jau turiu trecia vaikeli, jam metai. maitindama geriau Azalija kontr.viskas buvo gerai, tik kai nustojau maitinti juos gerdama priaugau 6 kg.