Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

schmoll.gif as irgi pries chemija
Atsakyti
sveikos Mamos,reiketu Jusu patarimo.zadu detis spirale.noreciau suzinoti kiek ji kainuoja (varine) ir gal kas zinot ar poliklinikoj reikia moketi uz jos idejima?jei taip tai kiek?
Atsakyti
mano gyd. minėjo, kad Mirena- tai tas pats kaip kontraceptinės tbl., tik kasdien gerti nereikia. sakė- jaunoms nerekomenduočiau. prieš šešis metus, pora mėnesių bandžiau gerti tabletes, bet perskaičiusi keletą straipsnių ir informacinį lapelį dėžutėje, nustojau. ir, tiesa pasakius, man iki šiol keista kiek moterų jas naudoja- visos tikisi, kad tai atsitiks kitai, bet tikrai ne man g.gif
kol kas planuoju dėtis spiralę nova-T - tik dar rankioju informaciją "už ir prieš":ax:
Atsakyti
Po gimdymo ginekologe man rekomendavo mineta spirale,tai as ja ir naudojau.Maniske buvo mazdaug 5 metams,bet praejus 1metams pradejau kraujuot po du kartus per menesi,nuejau pas ginekologe ir ji pasake kad mano spirale jau pusiau iskritusi ir ja teks istraukt,beto prasidejo gimdos kaklelio uzkretimas ir gydit teks antibijotikais.Gyditis teko mazdaug menesi.Kokios pasekmes iki siol neaisku,praejo jau 3 metai noretusi dar vieno leliuko,bet vis abejoju jug nesinoretu kad vaikelis gimtu nepilnavertis,jug jam visa gyvenima tektu kentet del mano klaidu...
Atsakyti
as isidejau spirale Nova T ir ne nesuku sau galvos del nieko smile.gif norjau detis Mirena, bet gydytoja atkalbejo g.gif tai pasitikejau ja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetata: 26 vasario 2009 - 10:29
mes po gimdymo saugojomes naturaliai blush2.gif ilgai svarsciau, gyd siule Nova T spirale, bet suabejojau kazkaip, tiksliau pabijojau ir dabar geriu Yesminelle. nusispjaunu, net kolkas jokiu salutiniu poveikiu smile.gif
Atsakyti
As manau, naudosime prezervatyvus. kartais galima ir be ju, kai skaiciuojant vaidingas/nevaisingas dienas ciklo pradzioje tikrai nevaisingos dienos buna. Niekada sie budai manes nenuvyle ax.gif
Atsakyti
Prezervatyvais naudojames ax.gif Mum geriausia kazkaip.
Atsakyti
Kadangi jau turiu du vaikiukus, jau pusantru metu turiu spirale Nova-T. na " nepavede" ( nusispjaunu ), isskyru nera tarp menesiniu, siek tiek gal gausesnes, bet pasikeitimu nejauciu jokiu, kaip ir nebutu, pasitikrinu vis stovi viskas labai tvirtai, naudoju ir tamponus ( ko labiausiai bijojau, kad negalesiu)
Atsakyti
Labutis
Po pirmo vaikelio tris metus gėriau kontraceptines piliules. Pasėkmė: negalėjau pastoti. Prasidėjo kelionės pas daugelį daktarų. Po dviejų metų pavyko. Visas baimes vijau šalin. Per tuos du metus gėriau vitaminus, stiprinau organizmą. Tą patį dariau ir nėštumo metu. Dabar sūpuoju 4 mėnesių kūdykį wub.gif
Šiuo metu naudoju žvakutes
Atsakyti
Po gimdymo naudojau KT Regulon, bet kazkaip dingo noras smileysex.gif , tai nutraukiau, eisiu kita savaite pas gine prasyt kad kitas kokias parekomenduotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2009 02 26, 08:29)
as isidejau spirale Nova T ir ne nesuku sau galvos del nieko smile.gif  norjau detis Mirena, bet gydytoja atkalbejo g.gif  tai pasitikejau ja blush2.gif

o kuo skiriasi NOVA T nuo MIRENOS? g.gif aciu,uz ats mirksiukas.gif
Atsakyti