Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

Kotraceptini implanta,tik nezinau ar LT jau tokie yra g.gif
jis 3 metams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tyna4: 16 gruodžio 2008 - 13:24
kaip ir prieš gimdymą taip ir po jo saugomės naturaliu būdu,ik kuo toliau tuo labiau galvoju kad reiks naudot prezevatyvus.KT nenoriu naudoti,kažkada vartojau,netiko,nepatiko,pamiršdavau.o ir po leliuko sex ne oks jau ir dažnas blink.gif
Atsakyti
Kai baigiau maitinti,pradejau naudoti zieda
Atsakyti
is pradziu naudojom prezervatyvus,bet mums su jais kazkaip nesiseka irnesakyk.gif tai isidejau spirale,negaliu labai girti,nes tik truputi daugiau kaip menuo ja turiu,bet siaip esu patenkinta.o su taip kontraceptikais sudetinga-vis neturi pamirsti ju isgerti,jei neisgeri panika-ka daryt..ai tongue.gif
Atsakyti
Įsidėjau spiralę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vincis: 20 gruodžio 2008 - 11:00
Šį kartą Mirena ir neprašoviau thumbup.gif

Po pirmo gymdymo ko aš tik neišmėginau doh.gif
Tik keista tai, kad pagimdžius pirmą vaiką naudojau visokius geriamus ir duriamus kontraceptikus, pieno turėjau daug ir ilgai.
Pagimdžius antrą po 6 sav. įsidėjau mireną ir praktiškai tuo pažiu metu pradėjo nykti pienas. Gal tai susiję su tuo, kad mano antra dukra kategoriškai atsisakinėjo mp, o gal mirena, neaišku g.gif
Atsakyti
Pavasari jau bus 4 metai kaip turiu varine spirale,tiesa kraujavimas gausesnis negu buvo iki jos idejimo doh.gif bet puodeliais tikrai nebega lotuliukas.gif
Tik vat yra beda,buvau pas gin.ir ji sake,kad "dingo usai"tos spirales,tai norint ja isimti teks gultis i ligonine verysad.gif is tos baimes ir nervu net nepaklausiu kas cia ir kaip cia blush2.gif jau kuris laikas bijau praverti jos kabineto duris,bet vistiek teks.
Gal kam irgi taip buvo atsitike su ta spirale?
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas22 @ 2009 01 08, 17:59)
Pavasari jau bus 4 metai kaip turiu varine spirale,tiesa kraujavimas gausesnis negu buvo iki jos idejimo doh.gif bet puodeliais tikrai nebega lotuliukas.gif
Tik vat yra beda,buvau pas gin.ir ji sake,kad "dingo usai"tos spirales,tai norint ja isimti teks gultis i ligonine verysad.gif is tos baimes ir nervu net nepaklausiu kas cia ir kaip cia blush2.gif jau kuris laikas bijau praverti jos kabineto duris,bet vistiek teks.
Gal kam irgi taip buvo atsitike su ta spirale?

Sveikute 4u.gif
Buvo ir man dingę tie "ūsai" unsure.gif , bet jokių ligoninių nereikėjo, ant kėdės ir ištraukė tik turėjo "šaukštus" didesnius panaudot kad labiau praplėstų verysad.gif Nemalonus jausmas bet kentėt galima mirksiukas.gif
Atsakyti
ar tiesa kad idedant spirale ziauriai skauda? Girdejau tokiu atsiliepimu kad skauda labiau nei gimdant bijau.gif
Atsakyti
sveikos mamos. mane kankina ta pati beda.noreciau kazka naudoti, taciau kai geriau kontr tebl manes visai nedomino seksas, apsoliuciai uzblokuodavo smegeneles ir apie tai net galvot nesinorejo, pagimdziau antra leliu ir suku galva kaip saugotis, siuo metu tik prezervatyvai, man tai gal ir visai nieko, bet vyriskis nelabai, tai suku suku galva ka daryti g.gif apie spirales girdziu ir visokiu dalyku blink.gif tai kad priauga ji, ar net pastoti galima ir bijau, kad nuo spirales vel nesinores myletis, juk ten ir hormonai, o antro leliaus manau jau pakaks, tai taip ir lieka dilema ka daryti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
As uz spirale thumbup.gif
Atsakyti
as tai jau metus laiko naudoju KP ir viskas gerai jauciuosi puikiai thumbup.gif
Atsakyti