Įkraunama...
Įkraunama...

Apsisaugojimo priemonės

mes gyvi prezervatyvais, o jei pritruksta, stengiasi pabaigti ne manyje tongue.gif

Dvyniu nenorim, bet jei duos dievulis burnyte, atsiras ir saukstas biggrin.gif

Galvojam apie Mirena, tik ko tai gydytoja po cz nenori jos det schmoll.gif
Atsakyti
KT kolkas, veliau saugosimes prezervatyvais nes uz poros metu norim antra, o po jo tikrai spirale desiuos
Atsakyti
A mes tai grįžom prie gumyčių... Aš ir nemaitindama KT trūčytis nenoriu schmoll.gif O maitindama tai iš viso schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurg_ita: 19 lapkričio 2008 - 13:36
po pirmo KP evra o po antro butinai implanta desiuosi. jokiu spiraliu , KT ar KP.... smile.gif
Atsakyti
Mireną naudoju. 4u.gif Bent jau esu rami, kad nebus jokio netyčiuko.
Atsakyti
Yasminelle, nu tinka man. Bet nzn, kuo toliau tuo labiau nebenoriu KT. MIrenos irgi nenoriu. Lieka prezervatyvai doh.gif
Atsakyti
Kurį laiką gėriau KT o dabar nieko nebevartoju jaučiuosi gerai, jokių apsaugų man nereikia tongue.gif
Atsakyti
As zvakutes pharmatex naudoju. Galvojau apie spirale, bet dabar jau neapsimoka ja detis del metu ar dvieju, vistik reiks antro biggrin.gif
Atsakyti
Naudojau KT, Yarina, bet pradžioj žiauriai skaudėjo galvą, pykino.Bet po gero pusmečio kaip ir viskas susitvarkė. Šiaip po gimdymo nelabai ką ir pasirinksi. Aišku kai pati gimdai, tai praėjus tam tikram laikui, tikriausiai viskas tinka. Bet kai pagimdžiau po cezario, tai gyd. pasakė, kad pamirščiau apie spiralę g.gif
Atsakyti
naudoju KZ smile.gif
Atsakyti
geriu Logest, jokio salutinio poveikio nera.. bet galvoju apie spirale, nes antra leliuka planuoju po kokiu 3-4 metu..
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2008 12 13, 00:22)
Naudojau KT, Yarina, bet pradžioj žiauriai skaudėjo galvą, pykino.Bet po gero pusmečio kaip ir viskas susitvarkė. Šiaip po gimdymo nelabai ką ir pasirinksi. Aišku kai pati gimdai, tai praėjus tam tikram laikui, tikriausiai viskas tinka. Bet kai pagimdžiau po cezario, tai gyd. pasakė, kad pamirščiau apie spiralę g.gif

koks rysys, as po cezario isidejau spirale
Atsakyti