Man geriau kontroceptines piliules nei spirale,man ji tiesiog nepriimtina del vienos priezasties-neapsaugo nuo pastojimo,tiesiog neleidzia vystytis jau apvaisintam kiausineliui ir jis zuva.Del to ir menesines gausios ir ilgai trunka.
Naudojau KŽ (kontraceptinį žiedą) geras daiktas,tik su juo svoris daug kam auga,dabar turiu "mireną"(jos negalėjo dėti,kol siūlai nebuvo visiškai ištirpę)
Koks žmogaus vidus, taip jis sprendžia apie kitus. (Tomas Kempietis)
Przervatyvas. Tiesiog nežinau kaip pasakyt, bet man pvz gimdos kaklelis yra gydytas o su tuo tokie nemalonus prisiminimai kai ten kas nors daroma, tai jau jokiu spiraliu nenoriu net girdet. Tableciu irgi nesinori. geriau kazkada mercilon, bet buvo salutinis poveikis didelis... noras atkrito vartot, net jei kiti ir nekels salutinio
Kol kas naudoju 100% kontracepciją.. vadinasi - susilaikymas Po pirmų mėnesinių galvoju apie Nova T. Mirena taip pat tinka, bet tai būtų pirma IUS mano gyvenime. Nežinau, ar organizmas ją priims. Tad pirmiausia išbandysiu pigesnį variantą - Nova T.
Po pirmo gimdymo pradžioj naudojau KT, vėliau tik prezervatyvus. Po antro irgi kelis mėnesius gėriau Gracial, vėliau tik Durex'ai Dabar galvoju apie ką nnors ilgalaikio: spiralę gal įsidėti