QUOTE(Indraa- @ 2006 09 20, 01:54)
Į šią temą šlykštu užeiti dėl Tavo postų. Turi tą savo idiotišką nusistatymą ir turėk, nėra čia ko peikti visų, kad myli ir gelbėja gyvūnus. Nebijo ištiesti ranką tam, kuriam to reikia. Žmogus negalintis padėti nelaimės ištiktam gyvūnui, bėdoje dažniausiai nepadeda ir žmogui. Mes prisijaukinom gyvūnus, ty ne tik šunis, ber ir kates bei kitus gyvius, todėl esam atsakingi už visus. Turi savo tiesą ir turėk, niekas nebeįskiepys tokiam žmogui meilės vargšam gyvūnui, bet nėra čia ko nuvertinti kitų. Prie ko čia politika ir gyvūnai, Jau nežinai kurioj vietoj nusišnekėt. Dauguma išpopintų lietuvių myli TIK išpuosėlėtus dokumentinius gyvūnus. Net gėda klaustyti! O apie organizacijos tisklus, siekius, tai geriau pirma sužinok, tada sakyk. Bet geriau patylėk!
o man yra juokinga skaityti tavo postus mano atžvilgiu.Ir net labai.Idiotiškas nusistatymas yra tavo,ypač tas noras,kad žmonės tau meluotų ir pasakotų taip kaip nėra.Jau sakiau ,kad labiausia reikėtų norėti jog žmogus atsakytų už savo augintinius,ne kad juos
rinktų,o kad nemėtytų patvoriais.Ir tas kuris atsako pats už save,ir tai ką jis augina yra jau labai geras gyvūnų draugas ir bičiulis.Tu taip čia putojiesi,kad net neperskaitei,jog visos trys mano katės be dokumentų
tau taip smagu kaukt,kad šiaip tai mane gerokai stebina kaip tu gali dirbti su gyvūnais,ir kas juos galėtų iš tavęs imti.Jei tu sujai ,tais gyvūnais dar ir dirbi,tai jie turėtų iš tavo rankų turėtų būti labai agresyvūs.Labai tikiuosi,kad tavęs prie jų neprileidžia
.
O apie išpopsintus Lietuvos žmones,tai ką tau galiu paskyt,nu tikrai kiaulės tie žmonės-nori veislinių gyvūnų,kurie turi tam tikrus veislės sąlygotus ypatumus,yra prognozuojami,šalia katrų gali jie jaustys saugūs ir garantuoti aplinkinių saugumą.Nugi žvėrys,ne žmonės tie lietuviai ir tiek
,va nenori tavo verlo išlaikyt,tai ką dabar su jais daryti
.