Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE (melagele @ 2004 09 16, 02:01)
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 15, 03:39)
Nu as jau cia visiem apsiskelbiau, kad gavau preis kelias dienas Travel dokumenta, su kurio gali keliauti, kol lauki zalios korteles.. tik jei nebuvai pazeides vizu rezimo..

turi uzpildyti application jam gauti..
http://uscis.gov/gra...forms/i-131.htm

Kaz kaip temos susimakaliuzino...

Aciu tau wub.gif
O kaina tai truputi per kisene kerta g.gif mad.gif unsure.gif Zodziu imigracine pinigus semia kaip reikalas is tu vargsu emigrantu mad.gif

Kad, melagele, as cia negerai parasiau.. cia tas Travel dokas reikalingas tiem, kas visai zalios kortos neturi (kaip as) o tik laukia jos.. tai tam jis ir reikalingas, bet jei turi laikina zalia korta (beje dabar jau laikinu neduoda ).. as jau nezinau..
Atsakyti
Melagele, laikina korta veikia kaip paprasta zalia, tik keliauk!!!
Atsakyti
Tai kad as ir tos neturiu blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif , bet laukiu interviu unsure.gif .Maniau kad po interviu kazkoki dokumenta visvien duos kad ir laikinaja zalia korta ,kad dirbti rolleyes.gif galeciau ir pas Uosvius nuvaziuoti pabalaivoti(vestuviu metines 50 metukai kartu) galeciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 09 16, 23:01)
Tai kad as ir tos neturiu blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif , bet laukiu interviu  unsure.gif .Maniau kad po interviu kazkoki dokumenta visvien duos kad ir laikinaja zalia korta ,kad dirbti  rolleyes.gif galeciau ir pas Uosvius nuvaziuoti pabalaivoti(vestuviu metines 50 metukai kartu) galeciau thumbup.gif

Darbo leidima tu turejau JAU gauti, po keliu menesiu isiuntus dokumentus.. o tau jau paskirta intervju data? nes, bent jau IL, ja skiria po visokiu darbo leidimo gavimo ir t.t., nebent tu ne aplainiai darbo leidimui.. o kap tada SS gauti unsure.gif

o as iontreviu laukiu jau metus.. ir dar apie 2 metus lauksiu

P.S. Ir dar man sake, kad jau laikinu zaliu kortu nedalina (sake mano lojeris, bet jis pats bambuikas), del to ir uztrunka ilgai tos interviu datos paskirimas... duoda iskarto permanent korta, tik lauki .... ilgai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 16 rugsėjo 2004 - 23:11
Jo, leidima dirbt ir man dave po kokiu 2 men po dokumentu padavimo. O del keliavimo, man isdave toki dokumenta, kuris atrodo kaip I-94 tik dar nuotrauka iklijuota. Bet man rodos to reikejo prasyt - ar tai anketoje buvo vieta, kurioje reikejo irasyt, ar planuoji keliaut, ar dar viena forma reikejo pildyt. Kazkodel atminty uzstrigo Petition for Advance Parole formos pavadinimas, bet dabar as jos INS tinklapyje nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE (Ruta_H @ 2004 09 16, 23:16)
. O del keliavimo, man isdave toki dokumenta, kuris atrodo kaip I-94 tik dar nuotrauka iklijuota. Bet man rodos to reikejo prasyt - ar tai anketoje buvo vieta, kurioje reikejo irasyt, ar planuoji keliaut, ar dar viena forma reikejo pildyt. Kazkodel atminty uzstrigo Petition for Advance Parole formos pavadinimas, bet dabar as jos INS tinklapyje nerandu. g.gif

Taip taip.. as ta pati pries savaite gavau... dar ji vadina TRAVEL DOCUMENT arba Authorization for parole of an Alien into USA. as anksciau nuoroda daviau kur application rasti inete
http://uscis.gov/gra...forms/i-131.htm

dvi kopijas turiu net.. galioja metus.. po to vel reikia jo prasyti..
Atsakyti
clap.gif Dabar jau jusų patarimo klausiu, Londone mamkas užknisau blink.gif
Tokie klausimai šiandie buvau agentūroij kuri tvarko nurse programą, tai va pradėjau su popieriais keliones. Dabar turiu mirk gynenk YELSa išlaikyti blink.gif Gal kas ka žinot kaip ten tam Britų konsule tie egzai g.gif Dar, liepė rinktis valstiją, kur norim važiuoti, brolis šaukia varyk į minesotą g.gif Nes jis ten gyvena laugh.gif Mano alga 40dolerių i valandą turėtų būti, bent jau taijp ant kontrakto yra, bet juk pragyvenimas vienoje valstijoje nelygus pragyvenimui kitoje huh.gif
Būkit geros patarkit, kur rinktis doh.gif noriu kad būtų ramu, nedidelis koks miestas, ir be TORNADŲ. Nes mano spirgams ten gyventi reiks, o jie man patys brangiausi 2.gif heart.gif 2.gif heart.gif
Atsakyti
Hm.. Ale gi ir tavo pasirinkimas didelis... smile.gif Priklauso, ko tau gyvenime reikia. O ramia viechike visur gali rasti - prie kiekvieno didmieschio. Pas mus TX, skaitosi pigiausias pragyvenimo lygis, o $40/val yra tikrai neblogai. Dabartinej ekonomikoj toks atlyginimas bus neblogai bet kur, manau. Musu shiaurinis Dallaso priemiestis yra tikrai ramus, tornadais gasdina, bet per tris metus taip nei vieno ir nepatyrem - jie i miesto teritorija retai uzhsuka. Bet kas del kulturos, mentaliteto, shvietimo, tai i TX vazhiuot nepatarchiau... Jau geriau rytine pakrante, Chikaga... Sako, net ir Georgia, kur juodukams ne kas, ir tai geriau nei TX wink.gif
Atsakyti
Ka tik perskaichiau LRyte:

Lapkritį vyksiančių Jungtinių Valstijų prezidento rinkimų baigtis gali lemti, ar išsipildys dažno lietuvio svajonė į Ameriką važiuoti be vizos.

Kova dėl Baltųjų rūmų privertė demokratų stovyklos kandidatą Johną Kerry prisiminti šaknų Rytų bei Vidurio Europoje turinčius rinkėjus. Penktadienį J.Kerry pažadėjo, jog laimėjęs rinkimus siektų, kad vizos šių Europos valstybių, tarp jų ir Lietuvos, piliečiams būtų panaikintos, o jo rinkėjų giminaičiai galėtų be kliūčių atvykti aplankyti savo artimųjų į JAV.
Atsakyti
Jis turbut ir nemokamus lektuvo bilietus pazades, kad tik laimetu... laugh.gif Tie pazadai wink.gif
Atsakyti
Na, tai chia faktas wink.gif Bet vistiek idomu paskaitinet wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Ode @ 2004 09 20, 16:33)
Hm.. Ale gi ir tavo pasirinkimas didelis... smile.gif Priklauso, ko tau gyvenime reikia. O ramia viechike visur gali rasti - prie kiekvieno didmieschio. Pas mus TX, skaitosi pigiausias pragyvenimo lygis, o $40/val yra tikrai neblogai. Dabartinej ekonomikoj toks atlyginimas bus neblogai bet kur, manau. Musu shiaurinis Dallaso priemiestis yra tikrai ramus, tornadais gasdina, bet per tris metus taip nei vieno ir nepatyrem - jie i miesto teritorija retai uzhsuka. Bet kas del kulturos, mentaliteto, shvietimo, tai i TX vazhiuot nepatarchiau... Jau geriau rytine pakrante, Chikaga... Sako, net ir Georgia, kur juodukams ne kas, ir tai geriau nei TX wink.gif

rolleyes.gif Dar klaysimas gal kas žinot apie ieals egzą, ji turėsiu britų konsule laikyti, blamba kaip bijau doh.gif
O pvz. minesotoje gerai, kaži kaip ta valstija. Brangiosios, gal galėčiau kur apie tas valstijas paskaityti g.gif
Atsakyti