Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Carolinka @ 2006 04 17, 11:49)
Va, va, ir mums panasiai buvo.
Mes pridavem doc-us pries 9/11, o gal jau truputi po tu ivykiu g.gif , tai viskas buvo super leta. Tada kazkuriam laikui mus visai uzmirso, bet as vis vyra 'greziau, grizinau', kad skambintu lawyer'iams (nes jie buvo super sraiges irgi mega_shok.gif ). Skambinejo, tai jie pradejo laiskus i INS rashyti del musu bylos, bet jokiu atsakymu. Po 6 laisku (1laiskas per men), lawyer'iai parashe i Elizabeth Dole's ofisa. Jie paskambino i INS, tai tipo pazadejo tuoj perziureti byla ir patvirtinti mus Advance Parolei per 30 dienu. Aha, guess what!?! Niekas nebuvo padaryta  verysad.gif . Vel priminem apie save savo lawyer'iams. Tie antra karta parashe i senatores ofisa, o is ten vel paskambino i TX.
Ir spekit, koks stebuklas ivyko tada? clap.gif Paprastai patvirtinus zmones Advance Parolei, vel reikia laukti kokius metus, kad gauti ZK. Musu atveju, po antro skambucio is senatores ofiso, mus ant rytojaus patvirtino ir Advance Parolei, ir ZK'toms. thumbup.gif  gun_smilie.gif . Gavom patvirtinimus ir savo akimis netikejom bigsmile.gif  thumbup.gif

Gal gali duoti daugiu info apie senatoriaus ofisa ax.gif kas ir kaip , is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
MAMIA, susirask kas jusu senatorius ir paskambink, paprasyk pasikalbeti su INS atsakingu zmogumi. Papasakok savo atveji, uzsirasys tavo duomenis ir lauk. Nesulauksi naujienu tai vel skambink. Ir skambink pakol sutvarkys. Musu padejeja irgi buvo uzmigus, tai teko skambinti i Washington DC ofisa (visi senatoriai ten turi pagrindinius) ir tada jos bose ja "prikele". Nuo tada ji atkopindavo visus laiskus ka rase del musu i INS centra, visus atsakymus ka gavo is vadovu (tik uztusuodavo ju emeilus, kad nezinotume). As taip ne tik ZK atkasiau, bet ir teises gavau, beje teises gavau Floridoje per Busho ofisa. Nes tada man jas gauti irgi Rugsejo ivykiai sumaise, o neturejau jokio savo statuso irodancio dokumento. Vienu zodziu tau ar tavo vyrui reikia jiems paskambinti, tik buk pasiruosus savo alien numeri ir panasiai.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 17, 23:44)
MAMIA, susirask kas jusu senatorius ir paskambink, paprasyk pasikalbeti su INS atsakingu zmogumi. Papasakok savo atveji, uzsirasys tavo duomenis ir lauk. Nesulauksi naujienu tai vel skambink. Ir skambink pakol sutvarkys. Musu padejeja irgi buvo uzmigus, tai teko skambinti i Washington DC ofisa (visi senatoriai ten turi pagrindinius) ir tada jos bose ja "prikele". Nuo tada ji atkopindavo visus laiskus ka rase del musu i INS centra, visus atsakymus ka gavo is vadovu (tik uztusuodavo ju emeilus, kad nezinotume). As taip ne tik ZK atkasiau, bet ir teises gavau, beje teises gavau Floridoje per Busho ofisa. Nes tada man jas gauti irgi Rugsejo ivykiai sumaise, o neturejau jokio savo statuso irodancio dokumento. Vienu zodziu tau ar tavo vyrui reikia jiems paskambinti, tik buk pasiruosus savo alien numeri ir panasiai.

Mums uzteko emailus kelis kart parasyt. Kai vyras griz paklausiu adreso,tik nezinau ar tas emailas bendras, ar tik OH valstijai. Atsakyma atsiusdavo pastu, oficialu laiska. Kiekviena apygarda turi savo zmogu, atsakinga uz imigracinius reikalus.
Atsakyti
Reikia kreiptis i savo senatoriu. Ju adresai buna telefonu knygoje.
Atsakyti
Linyte,Baltic*girl

aciu jums uz info, itariu taip ir reiks daryti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamia: 18 balandžio 2006 - 02:26
Mums viskas per advokatus ejo, tai mes tik jiems skambinom ir skambinom...ir skambinom...... Oi, kiek mane jie nervino.......

O BalticGirl visai kariskai visur ejo pati blink.gif biggrin.gif , bet ir pasieke savo mirksiukas.gif .
Taip kad, Mamia, pasikaustyk kantrybe ir tu zvanink visiems is eiles. Zinai pati, cia didziule biurokratija, kol nelipsi ant ju galvu, tai niekas ir nesijudins. Be to, priklauso su kuo kalbesi, jei ji/jis "anti-immigrant" tai dar specialiai ir neperduos tavo prashymo atsakingam zmogui ar issisukines nuo atsakymu. As taip pasijutau, kai teko skambineti i INS pries kelis metus.
Atsakyti
O sakykit, kokio komplikuotumo tos jūsų bylos, kad tenka net į senatorius kreiptis? Ar su kažkokias kabliukais ar elementariausi adjustment of status?
Paskaitau ir pačią nervas ima. Pvz. mano vyras jau pusantro mėnesio nesulaukia darbo leidimo po pirštų antspaudų, jis pergyvena baisiausiai, sako, jau turbūt kažkas negerai, nes statistiškai tokį daiktą žmonės per mėnesį gauna. Aš jį raminu, sakau kelios savaitės ten ar šen nieko nereiškia, bet gal rimtai verta sunerimti??? Va ir čia jūsų postus pasiskaitau ir pradedu svarstyti, kada gi ateina tas laikas, kada jau tikrai metas pradėti INS'ą ir valdžią judinti...
Atsakyti
Mano byla gal nebuvo sudetinga, kiek ilgai uzdelsta. Todel ir pradejom daryti "tyrima". Nes korta neatejo beveik tris metai. Sako jau po metu reiskia, kad kazkas negerai. INS eiliniai darbuotojai nemato visu galu, ju kompas neaisku ka rodo. Mano atveju INS uzsidejo zenkla, kad zalia jau issiunte, kai tuo tarpu ji nebuvo net atspausdinta. Tai kiek kartu eita, klausta, ir jie nemate g.gif Tik per senatoriaus ofisa buvo perzvelgta ir tai atrado. Beje, irgi ne iskarto, o keliu metu begyje. Man atrodo jie net neturi duomenu bazes vienoj vietoj, kad apie viena zmogu negali visko pasakyti per viena ofisa. Taip kad mano byla buvo nesudetinga, bet uzmesta. Ir jei nebutume pradeje ieskoti kas nutiko, dar dabar netureciau dokumentu (ilgalaike ZK gavau tik praeita rudeni ta pacia savaite, kai atrado klaida).
Atsakyti
nu mums kaskaip viskas normaliai ejosi del ZK palyginus. taip kaip ir jie zadejo. po 2 m. gavom interviu, tada po men. gal atejo ir korta. tik va dabar issiunciau vel conditions panaikinimui, tai laiske raso kad pratesta metams, o per 6 men. turetu ir nauja atsiusti aarba vel kvies i interviu. ir viska darem patys, ta prasme advokate uzpilde pirma karta dokumentus, sudejo i voka, ir isiuntem.
bet toliau visai nesikiso.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti