Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 13:14)
Siandien gavau pastu savo zalia korta. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

sveikinu tave thumbup.gif as ir jos laukiu jau daugiau nei 5 metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 10, 06:14)
Turiu klausimėlį toms, kas pridavinėjo pirštų antspaudus dėl žk. Taigi, mano vyras pridavė VIENO piršto antspaudą ir dabar laukiam to išsvajotojo darbo leidimo. Bet su kuo tik bepakalbam, visi tvirtina, kad iš jų ėmė visų pirštų antspaudus, o iš mano vyrelio tik vieno. Tai tas dabar nervuojasi be galo, sako, gal suklydo jie ten ir tas darbo leidimas užsitemps, o jau ir laukiam apie mėnesį nuo tų pirštų.
Taigi, kiek pirštukų jums nuėmė?

as jau gavau du darbo leidimus, pirmam eme 10 pirstu anspaudu (prie du metus)- tuo paciu sitie antspaudai ir ZK, po/pries interviu nereikejo priduoti anspaudu
antram darbo leidimui (po 1 metu, t.y. siemet) eme tik 1 pirsto antspauda
tai, kad nesijaudink..

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 14:55)
O del ZK tai ima iskart po interviu, kitam buildingo aukste arba i kita vieta siuncia netgi ta pacia diena kaip praeini interviu  4u.gif

visai nebutina, visur skirtingai..

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 14:55)
...
Ir darbo leidimas galioja apie pus emetu ten datos uzrasytos ant jo, jeigu negauni ZK iki to laiko tenka ji prasitesinet  drinks_cheers.gif

ILLinois darbo leidimas galioja 1 metus (mano abu taip galioja)

QUOTE(Merguzele @ 2006 04 10, 15:47)
Išvada: pagal naują tvarką turėtų nuimti visus 10 pirštų iš karto. Reiškias, mūsų atvejų kažkas apsižioplino ir nuėmė tik vieną pirštą pagal seną tvarką. 
Reiks paskambinti advokatui ir išsiaiškinti. Visai jau galva susisuko man.

atvirksciai man pirmai eme 10, o po to 1...nesjaudink, po mensiuko-kito gaus vyras darbo leidima

QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 19:14)
Siandien gavau pastu savo zalia korta. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Titia, sveikinu!!!!! O kiek laiko uztruko laukimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 14 balandžio 2006 - 20:37
QUOTE(Fasolka @ 2006 04 14, 13:29)

Titia, sveikinu!!!!! O kiek laiko uztruko laukimas?

Visiems ACIU biggrin.gif
Gavau 10 metu. yahoo.gif
Dokumentus pridaviau 2000 balandi. Tvarkiausi per darba su sponsorium. Interviu del z.k. turejau pernai liepos menesi. Tada negavau nes dar turejau sulaukti darbines vizos numerio. Zodziu biurokratizmas.
Bet svarbiausia, kad jau turiu. Jau , kad svesiu siandien biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2006 04 14, 12:29)
visai nebutina, visur skirtingai..
ILLinois darbo leidimas galioja 1 metus (mano abu taip galioja)

As kalbejau konkreciai apie NYC Del tu antspaudu dar ir cia buna skirtingai vienus siuncia tam paciam buildinge kitus visai i kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 14 balandžio 2006 - 21:24
MAMIA, kas nutiko tavo kortai, nenori giliau pradeti kapstytis? As saviske irgi gavau tik pernai rudeni po ilgu kapstymusi, du-trys metai veliau nei turejau, ir jei nebuciau ieskojus kodel gal is viso dar tebelaukciau. Tik paciam finale suzinojau, kad mano faila uzdare kaip uzbaigta, pasidejo stampa, kad issiunte ir korta (10 metu), o isties jos neissiunte. Vienu zodziu, kartais nera gerai laukti ir kalbetis tik nuvaziavus.

Sveikimai Titiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 12:43)
Visiems ACIU  biggrin.gif
Gavau 10 metu. yahoo.gif 
Dokumentus pridaviau 2000 balandi. Tvarkiausi per darba su sponsorium.  Interviu del z.k. turejau pernai liepos menesi. Tada negavau nes dar turejau sulaukti darbines vizos numerio. Zodziu biurokratizmas.
Bet svarbiausia, kad jau turiu. Jau , kad svesiu siandien  biggrin.gif

Titia SVEIKINU!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

EIktu sau kaip ilgai tau uztruko 2000 balandzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 14, 16:10)
Titia SVEIKINU!!!!!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

EIktu sau kaip ilgai tau uztruko 2000 balandzio  doh.gif

Advokatas zadejo 2 metus, bet veliau rugsejo 11 ivykiai stipriai pristabde. O dar su savo laime papuoliau ant vizu limito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 17:09)
Advokatas zadejo 2 metus, bet veliau rugsejo 11 ivykiai stipriai pristabde. O dar su savo laime papuoliau ant vizu limito  doh.gif

Tiksliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 14, 16:59)
MAMIA, kas nutiko tavo kortai, nenori giliau pradeti kapstytis? As saviske irgi gavau tik pernai rudeni po ilgu kapstymusi, du-trys metai veliau nei turejau, ir jei nebuciau ieskojus kodel gal is viso dar tebelaukciau. Tik paciam finale suzinojau, kad mano faila uzdare kaip uzbaigta, pasidejo stampa, kad issiunte ir korta (10 metu), o isties jos neissiunte. Vienu zodziu, kartais nera gerai laukti ir kalbetis tik nuvaziavus.

ka as zinau kas nutiko . mano visi dok. paduoti nuo 2001 balandzio ir vis dar laukiu doh.gif , darbo leidima as labai greitai gavau pries 9/11, na o po to tai viskas sustojo,reikejo daug formu perpildyti ir t.t Man del to nera labai dideles tragedijos kadangi dabar vaikus auginu ,bet visgi noretusi jau tureti, i LT as vazineju su Advance Parole popieriais jokiu problemu neturiu,po inteviu as buvau nuejusi aiskintis kas ir kaip pasirodo tas kuris dare pokalbi buvo perkeltas i kita ofisa tai jo visos cases taip ir stovejo nepajudintos doh.gif lauke naujo zmogaus. Tai dabar sake kad bus paskirta kazkam,nes as atejau ir jie turejo ja isimti is "stalciaus". Ai kaip bus taip bet jau tikiuosi kad 2006 pabaigoje turesiu,nes jau tikrai atsibodo su tuo laukimu.
Atsakyti
Mamia, man irgi taip buvo, tik viskas sustojo po pirmos kortos gavimo doh.gif Kad buvau laimingesne nei tu- nepasakyciau, nes nervu kainavo nemazai, kelis metus is eiles prasitesinejau ir buvo neaisku kas ir kaip... Mums viska sutvarke tik senatoriaus ofisas, jie turi kas uzsiima tik imigraciniais klausimais, ir tai virs metu tvarkydami nemate klaidos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 14, 20:35)
Mamia, man irgi taip buvo, tik viskas sustojo po pirmos kortos gavimo doh.gif Kad buvau laimingesne nei tu- nepasakyciau, nes nervu kainavo nemazai, kelis metus is eiles prasitesinejau ir buvo neaisku kas ir kaip... Mums viska sutvarke tik senatoriaus ofisas, jie turi kas uzsiima tik imigraciniais klausimais, ir tai virs metu tvarkydami nemate klaidos doh.gif

Tai cia visur ziopliu pilna ,o ypac migracineje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 15, 03:35)
Mamia, man irgi taip buvo, tik viskas sustojo po pirmos kortos gavimo doh.gif Kad buvau laimingesne nei tu- nepasakyciau, nes nervu kainavo nemazai, kelis metus is eiles prasitesinejau ir buvo neaisku kas ir kaip... Mums viska sutvarke tik senatoriaus ofisas , jie turi kas uzsiima tik imigraciniais klausimais, ir tai virs metu tvarkydami nemate klaidos doh.gif

Va, va, ir mums panasiai buvo.
Mes pridavem doc-us pries 9/11, o gal jau truputi po tu ivykiu g.gif , tai viskas buvo super leta. Tada kazkuriam laikui mus visai uzmirso, bet as vis vyra 'greziau, grizinau', kad skambintu lawyer'iams (nes jie buvo super sraiges irgi mega_shok.gif ). Skambinejo, tai jie pradejo laiskus i INS rashyti del musu bylos, bet jokiu atsakymu. Po 6 laisku (1laiskas per men), lawyer'iai parashe i Elizabeth Dole's ofisa. Jie paskambino i INS, tai tipo pazadejo tuoj perziureti byla ir patvirtinti mus Advance Parolei per 30 dienu. Aha, guess what!?! Niekas nebuvo padaryta verysad.gif . Vel priminem apie save savo lawyer'iams. Tie antra karta parashe i senatores ofisa, o is ten vel paskambino i TX.
Ir spekit, koks stebuklas ivyko tada? clap.gif Paprastai patvirtinus zmones Advance Parolei, vel reikia laukti kokius metus, kad gauti ZK. Musu atveju, po antro skambucio is senatores ofiso, mus ant rytojaus patvirtino ir Advance Parolei, ir ZK'toms. thumbup.gif gun_smilie.gif . Gavom patvirtinimus ir savo akimis netikejom bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti