QUOTE(Merguzele @ 2006 04 10, 06:14)
Turiu klausimėlį toms, kas pridavinėjo pirštų antspaudus dėl žk. Taigi, mano vyras pridavė VIENO piršto antspaudą ir dabar laukiam to išsvajotojo darbo leidimo. Bet su kuo tik bepakalbam, visi tvirtina, kad iš jų ėmė visų pirštų antspaudus, o iš mano vyrelio tik vieno. Tai tas dabar nervuojasi be galo, sako, gal suklydo jie ten ir tas darbo leidimas užsitemps, o jau ir laukiam apie mėnesį nuo tų pirštų.
Taigi, kiek pirštukų jums nuėmė?
as jau gavau du darbo leidimus, pirmam eme 10 pirstu anspaudu (prie du metus)- tuo paciu sitie antspaudai ir ZK, po/pries interviu nereikejo priduoti anspaudu
antram darbo leidimui (po 1 metu, t.y. siemet) eme tik 1 pirsto antspauda
tai, kad nesijaudink..
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 14:55)
O del ZK tai ima iskart po interviu, kitam buildingo aukste arba i kita vieta siuncia netgi ta pacia diena kaip praeini interviu
visai nebutina, visur skirtingai..
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 10, 14:55)
...
Ir darbo leidimas galioja apie pus emetu ten datos uzrasytos ant jo, jeigu negauni ZK iki to laiko tenka ji prasitesinet
ILLinois darbo leidimas galioja 1 metus (mano abu taip galioja)
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 10, 15:47)
Išvada: pagal naują tvarką turėtų nuimti visus 10 pirštų iš karto. Reiškias, mūsų atvejų kažkas apsižioplino ir nuėmė tik vieną pirštą pagal seną tvarką.
Reiks paskambinti advokatui ir išsiaiškinti. Visai jau galva susisuko man.
atvirksciai man pirmai eme 10, o po to 1...nesjaudink, po mensiuko-kito gaus vyras darbo leidima
QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 19:14)
Titia, sveikinu!!!!! O kiek laiko uztruko laukimas?
"Легко быть скромным... когда ты лучше..."