Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

O gal kas zino, ar prasant pilietybes, galima tureti medicaid vaikams ar ne? Ar tai gali atsiliepti pilietybes gavimui?Aciu
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2006 04 06, 13:41)
O gal kas zino, ar prasant pilietybes, galima tureti medicaid vaikams ar ne? Ar tai gali atsiliepti pilietybes gavimui?Aciu

apie pilietybes gavima tiksliai nezinau, bet klaust manau klausia. bet girdejau kad kieno per interviu klause, vistiek sekmingai gavo zalias kortas kas ejo su medicaid. gal tiesiog jie labiau atsizvelgia ar dirbi.
Atsakyti
Turiu klausimėlį toms, kas pridavinėjo pirštų antspaudus dėl žk. Taigi, mano vyras pridavė VIENO piršto antspaudą ir dabar laukiam to išsvajotojo darbo leidimo. Bet su kuo tik bepakalbam, visi tvirtina, kad iš jų ėmė visų pirštų antspaudus, o iš mano vyrelio tik vieno. Tai tas dabar nervuojasi be galo, sako, gal suklydo jie ten ir tas darbo leidimas užsitemps, o jau ir laukiam apie mėnesį nuo tų pirštų.
Taigi, kiek pirštukų jums nuėmė?
Atsakyti
Kai as ejau i INS bustine pirmakart po vestuviu, tada darbo leidima dar isduodavo vietoje. Atskiram kambary padare nuotrauka ir paeme vieno pirsto antspauda, kuris matesi ant mano darbo leidimo.

Tas darbo leidimas galiojo pakol gavau ZK, apie 6 menesius, o iki to laiko teko priduoti visus pirstu antspaudus atskiroj vietoj del ZK. Taip kad kiek pamenu, del darbo leidimo tik viena antspauda ir eme smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 10 balandžio 2006 - 11:34
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 09, 22:14)
Turiu klausimėlį toms, kas pridavinėjo pirštų antspaudus dėl žk. Taigi, mano vyras pridavė VIENO piršto antspaudą ir dabar laukiam to išsvajotojo darbo leidimo. Bet su kuo tik bepakalbam, visi tvirtina, kad iš jų ėmė visų pirštų antspaudus, o iš mano vyrelio tik vieno. Tai tas dabar nervuojasi be galo, sako, gal suklydo jie ten ir tas darbo leidimas užsitemps, o jau ir laukiam apie mėnesį nuo tų pirštų.
Taigi, kiek pirštukų jums nuėmė?

Na va ir as ejau tu antspaudu, bet tikrai tikrai visiem be isimities eme visus antspaudus, ne tik vieno pirsto atskirai bet visusu 10 ir nuotrauka padare darbo leidimui drinks_cheers.gif O del ZK tai ima iskart po interviu, kitam buildingo aukste arba i kita vieta siuncia netgi ta pacia diena kaip praeini interviu 4u.gif
Ir darbo leidimas galioja apie pus emetu ten datos uzrasytos ant jo, jeigu negauni ZK iki to laiko tenka ji prasitesinet drinks_cheers.gif
Taip suprantu ka djum padare viska kaip anksciau budavo pagal sena tvarka, tai nieko tokio tiesiog itariu gausit dar karteli eiti pasidaryti antspaudu ir tiek....nes anksciau taip budavo, o as jau ejau kaip viska pakeite, o medicinke jis jau praejo ar irgi dar tik eis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 10 balandžio 2006 - 14:57
Mano pirstu antspaudus (10) eme jau po darbo leidimo gavimo. Ant leidimo is viso nera jokiuo antspaudo. smile.gif
Atsakyti
Išvada: pagal naują tvarką turėtų nuimti visus 10 pirštų iš karto. Reiškias, mūsų atvejų kažkas apsižioplino ir nuėmė tik vieną pirštą pagal seną tvarką.
Reiks paskambinti advokatui ir išsiaiškinti. Visai jau galva susisuko man.
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 10, 07:47)
Išvada: pagal naują tvarką turėtų nuimti visus 10 pirštų iš karto. Reiškias, mūsų atvejų kažkas apsižioplino ir nuėmė tik vieną pirštą pagal seną tvarką. 
Reiks paskambinti advokatui ir išsiaiškinti. Visai jau galva susisuko man.

Jo gal tiesiog pasiskambink ir isisaikink, nes mano drauge daresi ZK 2004 metais ja ir gavo per puse metu 2004 geguze....bet jai reikejo eiti du kart antspaudu, pirmas buvo ant jos eomployment authorization, o antra laiska gavo del kitu atspaudu,o poto po interviu dar ta pacia diena kitam auskte ji ejo antspaudu ZK ir fotografuoti ta pacia dien apo interviu iskarto. smile.gif O as kaip ejau man atsimenu sako mes dabar darom anstpaudus visus iskarto nes taip kur kas paprasciau ir netgi jeigu gausi dar per klaida antra laiska antspaudu tiesiog ji ignoruok ir ismesk, nes tu jau pasidarei viska is karto, sako tvarka pasikeite tai liecia va dabar mane,einu kita treciadieni interviu,zodziu tokios sviezios naujienos, ir medicina mano drauge daresi pries pat interviu o as issiunciau su byla iskarto, bet nezinau manau kiekvienas advokatas turetu zinoti kas ir kaip, nes maniskis tai man iskarto pasake ka reikes daryti ir kas buvo jau pasikeite....bet visdelto gal dar ir skirtingai kiekvienam state todel nezinau kaip kas kitur nei NYC unsure.gif
Atsakyti
As ejau duot pirstu antspaudu del ZK pries dvi savaites. Eme visu pirstu ir dar du kartus. Viena karta paprastai, o kita verciant pirsta nuo vienos puses i kita g.gif Ir dar nufotografavo prie to pacio. Nezinau kur jie ta nuotrauka des?... As del darbo leidimo nesikreipiau, tai gal kitokia tvarka g.gif g.gif Nezinau ar galima ten apsizioplint, juk viska ka toliau daryt ten jiem sako kompas g.gif Ir bent jau mano atveju dar ir supervaizeris patikrino pries uzdedamas stampa ir pasirasydamas ant receipt (gal kokia naujoke panicka buvo?) g.gif Man atrodo pasiskambink ir pasiklausk... 4u.gif
Atsakyti
Siandien gavau pastu savo zalia korta. yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 11:14)
Siandien gavau pastu savo zalia korta. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

wow, sveikinu thumbup.gif
o gavai 2 metams ar 10?
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 04 14, 11:14)
Siandien gavau pastu savo zalia korta. yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

ploja.gif ploja.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti