Tai gerai, kad pasiklausiau, nes net nenumaniau, kad tokia galimybė yra, jei dar be paklausimo būtų pakeitę, tai kaip sakant -"pravalas". Aš suprantu, kad numerį galima būtų dėl kokio ID theft pasikeist, bet kad taip dėl santuokos ar dėl to, kad skaičius sudėtingas, tai kažkaip nelogiška.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 04, 15:59)
Beja mano drauge pasikeite numeri ir pavarde, kai as tuo tarpu tik pavarde.
Aš visai neseniai keičiau pavardę ant numerio Tik nesupratau, kodėl mane prigąsdino ir liepė skubiai pranešt imigracijai, kad info pasikeitė - juk nr. tai tas pats... O jūs pranešėt imigracijai apie tokius pasikeitimus?
QUOTE(Qena @ 2006 04 04, 12:27)
Aš visai neseniai keičiau pavardę ant numerio Tik nesupratau, kodėl mane prigąsdino ir liepė skubiai pranešt imigracijai, kad info pasikeitė - juk nr. tai tas pats... O jūs pranešėt imigracijai apie tokius pasikeitimus?
AS tai keiciau bet imigracija jau zinojo, nes del ZK teko keisti SS o tuo paciu ir pavarde del jo, be ZK negalejau net pasikeisti nes legalumo statuso irodymui reikalauja vizos kuri pas mane deja buvo pasibaigus taip ir buvau -aite kazkiek tai laiko ant SS
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 04, 12:50)
Na as nezinau tiksliai, bet girdejau, kad keicia itin retais atvejais kai jau pavogia tapatybe, o siaip nuejus niekas neduoda naujo numerio taip lengvai
Man net pasiule SS ofise Istikro net advokatas sake anksciau sako jeigu nepatinka tas numeris keiskis, bet as jam pati atsoviau : O kaip mano istorija? tada jis sako taip bildinsi is naujo, sakau no no no man gerai bus ir tas pats nors numeris ir nelabai koks
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 04, 13:35)
Jei tai butu taip lengva, kam zmones taisytu savo kredita, ypac kurie turi daug skolu ar bankrota
Nezinau bet man net prie langelio sako, na gali pasikeisti tipo jeigu yra buve kriminalu ir t.t.t nes as paklausiau o kodel ji keisti?sakau juk kredito istorija dings ir t.t.t zodziu konkreciai man pasiule paciam ofise, o daugiau as jau nebelabai gilinausi kai puse dienos atstovejau eilej norejosi tik greiciau istrukti is ten...
arba tos bobos nusisneka ten, nezinau tikrai....sakau konkretu atveji neiko neissigalvoju
Na va, pasirodo galima keisti, bet tikrai nelengvai duoda. Daugiausiai pavyzdziu jei esi tapatybes pavogimo ar abuse auka. Ir naujas numeris buna naudojamas su senu, pvz. kredito istorijos negali nuslepti.
cia daugiau parasyta
cia daugiau parasyta
Noriu pakalusti,pakeitus adresa reik SS pranesti kad,pakeitei adresa.
Ir dar del to isvaziavimo i LT,ar butina pranesti kad isvyksti is JAV menesiui ar dviem,man aiskina jei nepranesi tai einat priimti pilietybe,turi tiksliai atsiminti datas kiek laiko ir kada nebuvau JAV,o kitur buvai....cia teisybe ar melas?
Ir dar del to isvaziavimo i LT,ar butina pranesti kad isvyksti is JAV menesiui ar dviem,man aiskina jei nepranesi tai einat priimti pilietybe,turi tiksliai atsiminti datas kiek laiko ir kada nebuvau JAV,o kitur buvai....cia teisybe ar melas?
QUOTE(balselys @ 2006 04 05, 05:56)
Reikia pranesti tuo atveju, jei renki social security 'benefitus', bet be pilietybes ir turbut senatves ne viena is musu negali ju rinkti.
Del keliu menesiu isvaziavimo niekam pranesti nereikia, o kai reiks datas surasysi ir jie patikrins pagal antspaudus pase.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 05, 04:04)
Reikia pranesti tuo atveju, jei renki social security 'benefitus', bet be pilietybes ir turbut senatves ne viena is musu negali ju rinkti.
Su zalia korta juk irgi gauni visus benefitus Ar as ko nezinau?
QUOTE(balselys @ 2006 04 04, 21:56)
Na va balsely skambinausi advokatui nes tikrai susimasciau is kur jus traukiat tokias nesamones, ir man jis pasake pranesinet nieko nereikia, net jeigu tu isvyksti iki metu!!!!! jeigu daugiau nei metam tada problema kuria jau reikia rupintis is anksto, as jo klausiau sakau ar man butinai ivaziuoti i sali po 6 menesiu kad neprarasti ZK, jis sako nebutina, tik visas tas ilgas isvaziavimas siuo atveju mano kaip daugiau nei 6 men ir t.t.t atsilieps norint gauti pilietybe, vat ir viskas, o isvaziuoji menesiui tai cia is vis absoliuciai niekas, kokie pranesinejimai jeigu zmones tiek laiko atostogom isvaziuoja pvz o kaip manes nekaso pilietybes klausimas tikrai jeigu vaziuosiu ilgesniam laikui nieko niekam nepranesinesiu Nes esu tikra mano advokatas nesamoniu nesneka Ir dar sakau o jeigu as vaziuoju mokytis sako fine jeigu tik turi irodyma kad mokeisi ir tai galesi netgi einant pilietybes irodyti kad vaziavai ne siaip sau o mokintis, na zodziu ten jau poto niuansai...bet sake tikrai nereikia niekam niekur pranesti
Kas del pilietybes mano vyras yra isvazinejas ne po menesi ir ne po du niekam nieko nepranesinejo, tik pries gaunant pilietybe rekomenduojama bent puse metu iki interviu niekur nevaziuoti o geriausiai visa ta laika kaip padavei byla del pilietybes klausimo sprendimo.istikro kam pranesinet jeigu jie nagrinejant byla jau apie tave viska zino, patikek patikrina viska kur vaziavai kiek laiko buvai ir t.t.....