Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

Sveikutes,
gal kuri galit pasakyti ar reikia , gavus zalia kortele,keisti s/s kortele, kad nuimtu tuos zodzius "galioja tik su ins..."(ar kazkas panasaus)? Ar pasilikti ta pacia su tais zodziais. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2006 04 03, 16:02)
Sveikutes,
gal kuri galit pasakyti ar reikia , gavus zalia kortele,keisti s/s kortele, kad nuimtu tuos zodzius "galioja tik su ins..."(ar kazkas panasaus)? Ar pasilikti ta pacia su tais zodziais. Aciu.

Istikro tai mano social su tuo uzrasu mano vyras pilietis ale jo SS irgi su tuo uzrasu Valid for work only with INS authorization blink.gif smile.gif

Man tik buvo dilema ar keisti SS numeri ar ne, nes kaip buvau -aite tai su -aite buvo ir SS, bet poto kaip emiau nauja SS jau del ZK ir su nauja pavarde tai ir pasilikau ta pati numeri, nes visgi jau istorija ant jo buvau susikurus tai tik tiek....o uzrasas manes jau nebelabai jaudino.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 balandžio 2006 - 00:12
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 04 04, 00:09)
Istikro tai mano social su tuo uzrasu mano vyras pilietis ale jo SS irgi su tuo uzrasu Valid for work only with INS authorization blink.gif  smile.gif

Tai turbut jos nebutina keisti smile.gif
Atsakyti
Mano irgi nekeistas kaip Puikios Mamytes vyro lotuliukas.gif Is tikro tai reikia pasikeisti kaip kad po vedybu ir panasiai, bet ka as patarsiu kai pati nekeiciau lotuliukas.gif I darba visur tiko, nors man atrodo ivede numeri jie gali pasakyti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 03, 16:11)
Mano irgi nekeistas kaip Puikios Mamytes vyro lotuliukas.gif Is tikro tai reikia pasikeisti kaip kad po vedybu ir panasiai, bet ka as patarsiu kai pati nekeiciau lotuliukas.gif I darba visur tiko, nors man atrodo ivede numeri jie gali pasakyti daugiau.

drinks_cheers.gif vat butent tas uzrasas niekieno nekaso schmoll.gif pats numeriukas daug sneka apie asmeni jeigu ji imti ir patikrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa, po vedybu as keiciau, bet kai gavau ZK nekeiciau, todel pas mane tas uzrasas tebera.
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 03, 16:18)
Tiesa, po vedybu as keiciau, bet kai gavau ZK nekeiciau, todel pas mane tas uzrasas tebera.

O as po vedybu negalejau keisti nes nebuvo atidaryta byla, tik kaip case buvo procese gavau employment authorization tik tada galejau pasikeisti social security t.y. issiimti ji su nauja pavarde, o daugiau tai tas uzrasas man nemaiso, juk einant darbintis praso employment authorization card, o jeigu turi ZK tai ir taip aisku kad gali dirbti cool.gif todel as jau tikrai nebekeisiu tingiu eiti stoveti eilese ir pan...dzin
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 balandžio 2006 - 00:32
Manes isidarbinant visada prase SS#, bet uzrasas sako, kad galima dirbti, kazkaip niekas neklause kodel jis ten parasytas. Ir mano vyro kiek klausiau sake prase darbuose. O ZK manes irgi prase, bet daugiau del galimybes dirbti, o SS net nezinau tiksliai del ko...
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 03, 16:57)
Manes isidarbinant visada prase SS#, bet uzrasas sako, kad galima dirbti, kazkaip niekas neklause kodel jis ten parasytas. Ir mano vyro kiek klausiau sake prase darbuose. O ZK manes irgi prase, bet daugiau del galimybes dirbti, o SS net nezinau tiksliai del ko...

Ne tai ka as ir sakau kad SS praso visur ir visada, bet jeigu dar turi ZK tai ja parodai ir tikrai nieko nebedomina tas uzrasas ant SS kodel jis ir kaip.... juk su ZK ir taip visi zino kad gali dirbti salyje legaliai ...bet kaip mano viza buvo jau pasibaugus o SS as turejau ir ant jo rase kad valid with authorization form (ta pink forma) tai jau atejus darbintis pas amerikona prase tos formos, nes neturejau daugiau ka rodo, sako turi ZK, sakau NE, tada jau jiem klausimas kodel tas uzrasas ten(juk ant tos formos nurodytos datos kiek as galiu dirbti legaliai nuo kada iki kada jis galioja tas mano SS), o kaip iskart sakai kad su ZK tai klausimu daugiau nebepakyla, SS bet kuriuo atveju reikalingas smile.gif dirbau ant 1099 ir ant W2 visur juk jis rasomas ir raportuoja IRS....na zodziu tu supratai apie ka as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 balandžio 2006 - 01:18
Tai dabar man paaiškinkit, ar keičiant ss dėl santuokos, keičia patį numerį ar tik vardą ant kortelės pakeičia? Nes tada nesamonė gaunasi, tiek metų visas kreditas ant vieno numerio ir staiga nieko nebelieka... Kažkas čia ne taip...
Atsakyti
Numerio niekada nekeicia, keicia tik jei kitas vardas ar nuima kokius papildomus uzrasus. As savo SS# gavau dar netekejusi ir be galimybes dirbti, bet numeris tas pats ir dabar. O kredito istorija pazymi tokius dalykus jei pasikeicia vardas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 04 03, 21:35)
Tai dabar man paaiškinkit, ar keičiant ss dėl santuokos, keičia patį numerį ar tik vardą ant kortelės pakeičia? Nes tada nesamonė gaunasi, tiek metų visas kreditas ant vieno numerio ir staiga nieko nebelieka... Kažkas čia ne taip...

drinks_cheers.gif
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 04, 03:05)
  , keicia tik jei kitas vardas ar nuima kokius papildomus uzrasus. As savo SS# gavau dar netekejusi ir be galimybes dirbti, bet numeris tas pats ir dabar. O kredito istorija pazymi tokius dalykus jei pasikeicia vardas ir pan.

Deja kaip as ejau manes net paklause ar nori palikti sena numeri ar nori issiimti nauja, pasakiau kad visgi visa istorija ant seno ir paprasiau palikti senaja, o kad keicia tai tiksliai , nes mano advokatas pats pasikeites i kita numeri, sako man nepatiko tas numeris niekada negaledavau jo atsiminti, nuejau ir pasikeiciau i kita ax.gif Beja mano drauge pasikeite numeri ir pavarde, kai as tuo tarpu tik pavarde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 04 balandžio 2006 - 15:00