Mergaites kas zinot.... zmogus turi 10 metu viza jis atvaziuoja cia ir prabuna 6 menesius ir turi butinai vaziuoti atgal tarkim kad ir i LT, bet sako kad jis tais metais daugiau negali vaziuoti i usa, turi prabuti lietuvoj 6 menesius ir kitais metais vel gali vaziuocia cia 6 menesiam ir t.t.t. cia kalba eina tik apie 10-metu viza, viena pazystama tiesiog klausia, as tai nezinau, todel gal jus kuri zinot kaip ten istikruju yra?
Viza leidzia isbuti salyje tris menesius, nesvarbu ar viza butu 10 metu ar 4 menesiams. Zinau daug kas atvaziuoja ir prasitesia jau budami JAV. Be pratesimo negali buti 6 menesius - skaitytusi nelegalu, salis leidzia tik tris. Man atrodo visos salys taip Lietuva irgi trim isileidzia, o paskui jau daraisi leidima arba isvaziuoji. O kiek grizus reikia isbuti Lietuvoje, kad vel isvaziuoti - man atrodo migracijos tarnyba pasakys, nes jie tai reguliuoja, ne JAV.
QUOTE(baltic*girl @ 2006 03 09, 23:27)
Viza leidzia isbuti salyje tris menesius, nesvarbu ar viza butu 10 metu ar 4 menesiams. Zinau daug kas atvaziuoja ir prasitesia jau budami JAV...
Viza leidzia prabuti salyje tiek kiek nurodyta ant stampo, kuri migracijos darbuotojas uzdeda i pasa, ant to stampo yra data, kada isvykti is salies.. gali buti 2.ar 3 ar 6 menesius, bet neilgiau 6 menesiu.. toliau jau reikia pratesineti leidimo laika buti salyje...
QUOTE(Fasolka @ 2006 03 09, 15:50)
Viza leidzia prabuti salyje tiek kiek nurodyta ant stampo, kuri migracijos darbuotojas uzdeda i pasa, ant to stampo yra data, kada isvykti is salies.. gali buti 2.ar 3 ar 6 menesius, bet neilgiau 6 menesiu.. toliau jau reikia pratesineti leidimo laika buti salyje...
Aciu fasolka taip ir maniau, nes ten panelei idejo 6 menesiam o jinai turi 10 metu vizai tai jinai tiesiog tikslinasi sakiau kad suzinosiu.Aciu tau Dar paskaiciau siandien ta pati raso kaip kad tu ir sakai Mano mama beja kaip buvo irgi buvo ikale kad 6 menesiam kad gali cia pasilikti, bet jinai tik 2 savaitem buvo
turint viza cia LT jokios galios neturi , otuo paciu ir turint pacia viza nereiskia kad tave pro pasieni praleis,nepatiks kas nors ar itartino pasirodys lieps apsisukti ir su ateinanciu lektuvu gali gryzti atgal.
Cia del vizu gavimu Lietuvoje tai man atrodo laime jokios itakos nertuti -didziausia itaka turi tavo padetis (vedus ar issiskyrus ar nasle) ir sodros knygyte (t.y. kokios zmogaus menesines pajamos).Kaip pavizdy galiu pasakyti mano mama ejo 3 kartus ir negavo vizos,jie 1-a karta sake kad tu esi nasle, dukra turi savo seima ,o sunus irgi jau suauges; 2-a karta bande aiskinti kad mano brolis buvo pazeides buvimo raikotarpi(nebuvo nieko pazeides) nors po to jis dar du kartus pas mane buvo atvykes,taigi jeigu butu kas nors netaip jam 2-a karta viza nebutu isduota; 3-a karta ejo prasydama kad vaziuja pas mane i gimdyma ,as buvau viska surinkusi (turiu galvoje popierius) prisikabino prie to kad jos nedidele alga ir kadangi jinai prase 1-2 men. tarpui,tas ASILAS sededamas uz langelio pasake:"Jus pone neturite pakankamai lesu save issilaykyti budama 2 men. JAV,tuo paciu Jus nebusit apmoketa uz neapmokamas atostogas LT,o tai reiskia kad Jusu zentas jums mokes ir tai yra pazeidziamas salies (JAV)istaymas .Taigi jei nepatiksi ar nores prie ko nors prisikabinti visada prisikabins,ypac kai mato kad zmones nieko nezino apie sistemos veikima. Kai sia vasara busiu Lt spekit kur eisiu duru spardyti? JAV ambasada Bandysiu susitikti su tuo paciu idijotu ir atsakyti i visus jo klausimus apie jo vadinamus "pazeidimus " su irodanciais dokumentaiskad jis klysta savo rankose, ziuresim ka tada sakys
Na o kaip kita pavyzdi,mano drauges sesuo ejo i ambasada del vizos buvo issiskyrusi, dukra suaugus ,zodziu netinkamas kandidatas,bet kadangi jos alga buvo 4000.00 LT tai jai ta viza (10 metu) iteike issisiepe ir palinkejo TO HAVE A GOOD TRIP. Na o dabar ji be darbo sedi ir zvengia kad kai labai striuka bus varysiu i Amerika pinigeliu kalti. Stai tau ir tesybe ir legalumas.
Cia del vizu gavimu Lietuvoje tai man atrodo laime jokios itakos nertuti -didziausia itaka turi tavo padetis (vedus ar issiskyrus ar nasle) ir sodros knygyte (t.y. kokios zmogaus menesines pajamos).Kaip pavizdy galiu pasakyti mano mama ejo 3 kartus ir negavo vizos,jie 1-a karta sake kad tu esi nasle, dukra turi savo seima ,o sunus irgi jau suauges; 2-a karta bande aiskinti kad mano brolis buvo pazeides buvimo raikotarpi(nebuvo nieko pazeides) nors po to jis dar du kartus pas mane buvo atvykes,taigi jeigu butu kas nors netaip jam 2-a karta viza nebutu isduota; 3-a karta ejo prasydama kad vaziuja pas mane i gimdyma ,as buvau viska surinkusi (turiu galvoje popierius) prisikabino prie to kad jos nedidele alga ir kadangi jinai prase 1-2 men. tarpui,tas ASILAS sededamas uz langelio pasake:"Jus pone neturite pakankamai lesu save issilaykyti budama 2 men. JAV,tuo paciu Jus nebusit apmoketa uz neapmokamas atostogas LT,o tai reiskia kad Jusu zentas jums mokes ir tai yra pazeidziamas salies (JAV)istaymas .Taigi jei nepatiksi ar nores prie ko nors prisikabinti visada prisikabins,ypac kai mato kad zmones nieko nezino apie sistemos veikima. Kai sia vasara busiu Lt spekit kur eisiu duru spardyti? JAV ambasada Bandysiu susitikti su tuo paciu idijotu ir atsakyti i visus jo klausimus apie jo vadinamus "pazeidimus " su irodanciais dokumentaiskad jis klysta savo rankose, ziuresim ka tada sakys
Na o kaip kita pavyzdi,mano drauges sesuo ejo i ambasada del vizos buvo issiskyrusi, dukra suaugus ,zodziu netinkamas kandidatas,bet kadangi jos alga buvo 4000.00 LT tai jai ta viza (10 metu) iteike issisiepe ir palinkejo TO HAVE A GOOD TRIP. Na o dabar ji be darbo sedi ir zvengia kad kai labai striuka bus varysiu i Amerika pinigeliu kalti. Stai tau ir tesybe ir legalumas.
siaip pasiskaitymui
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 03 17, 08:27)
Mergaites parasykit kokie dazniausiai uzduodami klausimai interviu del ZK metu? o tai as nesuku nesuku galvos reiketu pradeti dometis ne tiek jau daug laiko liko iki to interviu
na musu daug neklausinejo, parodeme visus dokumentus, namo, draudimu, banko, masinu ir t.t. pasidare kopijas, nes kaskodel neturejo tipo. as kadangi buvau su pilvuku, uz menesio emilija turejo gimti, tai gal del to labai greitai ir praejom. paklause kada due date, ar neturiu is valstybes gaunamos paramos ar kaskas tokio, ar nenusikaltus ir tiek. uzdejau pirsto anspauda ir sekmes.
sekmes puiki_mamyte, viskas bus gerai.
QUOTE(Rutti @ 2006 03 22, 13:58)
Jau ir desimtmete ZK gavau, viskas uztruko tik gal nepilnus 3 menesius. Imigracine tikrai sauniai pradejo dirbti.
papasakok kaip tu gavai. ar tik dabar neseniai?
as issiunciau visud dokus, atsiunte atgal kad tipo 6 men. begyje tureciau ir as gauti, arba pakvies i interviu, bet va vakar gavau laiska kad dar tipo mano bylos neperziurejo, ir sako kad reiktu atsiusti visus dokus irodancius kad santuoka nebuvo fiktyvi, praso atsiusti nuotraukas, bet as jau viska nusiunciau, ir tikrai zinau kad gavo. ko jie dar nori?