QUOTE(Fasolka @ 2006 02 01, 20:48)
Puiki_mamyte, tai yra tau buvo nurodyta palikti shali ir tu nepalikai ar tau tiesiog neatejo pratesimas (pasimete ar dar kas).. nu bet kokia atveju, jau daugia negu 180 dienu pazeidimo.. ka advokatas sako? mano sake jei jau gavai ta travel doka, tai gali vaziuti, kitu atveju jo tiesiog negausi.. tai jei negaila pinigu bandyk.... as baile siuo atveju.. nors jie prikeps varysiu...
bet dabar visks greiciau vyksta.. manau puses metu begyje tavo klausimas turetu isispresti
bet dabar visks greiciau vyksta.. manau puses metu begyje tavo klausimas turetu isispresti
Zodziu viza baigesi spali nepmaneu 18 tarkim 2002, as tada pries pasibaigiant vizai bandziau ja prasitesti, bet zinai jauna sviezia usa nieko nezinau...dariausi per paralegal, ne per normalu advokata....na zodziu tas asilas kazkodel dave savo ofiso adresa ne mano namu....kad jie gavo popierius jie issiunta ta NOTICE OF ACTION jam, tada jis man ta kopija atfaksavo, kad zodziu viskas in process, o poto tas "asilas" staiga dingo ir ofisas uzsidare kur jis po siaidien nezinau Na zodziu dabar nesenai radau ta faxo kopija su case number jiems paskambinau ir sake kad adresatas buvo nerastas laiskai visi gryzo jiems atgal....paprasiau kad man persiustu juos, atsiunte viena laiska is INS kuriame parasyta kad case buvo denied bet kad turiu palikti sali nieko nenurodyta,, zodziu taip suprantu tapau nelegale nuo spalio 2002, vadinasi jau kaip ir virsijau daugiau nei metus nelegalaus buvimo laikotarpi......ir dabar sakau advokatui noriu vaziuot su parolu namo, o jis man sako kad tipo isvaziupot tai tu gali ir grysi bet sako tave "isdulkins" per interviu ir ZK negausi nes paziedei istatyma sako Law usa visiems vienodas Na nezinau todel jusu klausiu arbuvo kam nors konkreti situacija, nes sako jeigu tu butum nelegali maziau nei metus tada viskas ok, o pas mane daugiau nei 2 metai praktiskai....nes kaip sako laikrodis nustojo tikseti kaip vyras uzfailino petition del manes o tai buvo 2005 metu liepos pabaigoj