Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 01 25, 12:19)
Man irgi reiketu suzinoti kur galima issiversti dokumentus i Lt kalba, nes to jie reikalauja.Man tiktu NJ, NY .Vis tiek turbut pati vaziuosiu i konsulata tai gal kur galeciau ir issiversti New Yorke?

Ka konkreciai tau reikai isversti?Nes as turiu vertimu, as pati juos dariau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar dabar tiksliai nezinau, bet turbut reikes versti santuokos liudijima, vaiko gimimo liudijima, laiska is ins apie vizos laukima o gal ir pacia viza jei turesiu jau.Siaip sakiau . kad keisiu pasa kovo men.Tai iki tol ir susizinosiu.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 01 25, 14:06)
Dar dabar tiksliai nezinau, bet turbut reikes versti santuokos liudijima, vaiko gimimo liudijima, laiska is ins apie vizos laukima o gal ir pacia viza jei turesiu jau.Siaip sakiau . kad keisiu pasa kovo men.Tai iki tol ir susizinosiu.

Na siaip tai as viska turiu ko tau reikia, tai jeigu ka tik mestelk AZ ir atsiusiu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2006 01 24, 20:45)
kaskur lyg turejau, einu paieskosiu...tikiuosi rasti...

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2006 01 24, 21:45)
kaskur lyg turejau, einu paieskosiu...tikiuosi rasti...

Ir man reiketu sito ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 01 25, 22:03)
Ir man reiketu sito  ax.gif  4u.gif

nu as prisikalbejau... doh.gif tikrai neturiu to vertimo, o buvau tikra kad turiu...yra tik paso vertimas. sorry...
Atsakyti
Noriu jusu paklausti, ar esate kuri nors vaziavusi i lietuva kaip buvote padavus dokumentus del ZK, su advance parole-emergency travel document? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 01, 22:21)
Noriu jusu paklausti, ar esate kuri nors vaziavusi i lietuva kaip buvote padavus dokumentus del ZK, su advance parole-emergency travel document?  g.gif

Aš važiavau namo be nieko - išvažiuot gali kaip nori tongue.gif o paskui man atsiuntė paštu Travel Documents (nzn gal čia tie patys,o gal mano paprasti tokie... ten yra tavo nuotraukėlė ir kitoje pusėje vieta štampui) Aš gavau 2 kopijas, gal dėl to, kad ėmiau daugkartiniui įvažiavimui...
Jų reikėjo tik JAV. Man pasakė, kad jie yra geresni nei viza. Tipo jei jau imigracija davė, tai jais pasitikim labiau nei kokiu tavo vietiniu konsulatu.
Tikiuosi padėjau, bet mano buvo paprasti Travel dokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Qena: 01 vasario 2006 - 22:37
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 01, 14:21)
Noriu jusu paklausti, ar esate kuri nors vaziavusi i lietuva kaip buvote padavus dokumentus del ZK, su advance parole-emergency travel document?  g.gif

as pati ne, drauge mano vaziavo, viskas gerai praejo...
Atsakyti
Esme tame kad mano advokatas man sake siandien kad as kadangi atvaziavau su J-1 viza, dariau jos pratesima, man atmete t.y.jos nepratese, gavosi taip kad isbuvau nuo 2002 spalio iki 2005 liepos nelegale, vadinasi apie 2 metus g.gif O tiem kurie vaziuoja su advance parole viskas ok sake gali vaziuot atgal tikrai ileis, nes mano case pending del ZK, bet kadangi esu isbuvus daugiau nei metus cia nelegale, sake per interviu man gali ZK neduoti 3 arba 10 metu,del low pazeidimo g.gif Dabar nezinau kaip geriau, delto klausiu konkretaus varianto ar kam nors taip buvo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 01, 21:21)

as buvau du kartus "aplajinusi" ir abu kartus gavau.. ir abu kartus nerizikavau vaziuoti.. turui nuskanuota kopija, galiu atsiusti e-mailu.. paskaitysi kas ten parasyta.. ant paties dokumento

QUOTE(Qena @ 2006 02 01, 22:37)
.. Man pasakė, kad jie yra geresni nei viza. Tipo jei jau imigracija davė, tai jais pasitikim labiau nei kokiu tavo vietiniu konsulatu.
Tikiuosi padėjau, bet mano buvo paprasti Travel dokai.

jei taip, gal as be reiklao nevaziavau, nes buvau gavusi pratesima ir laukiau antro.. bet dar nebuvau jo gavusi Mano pazistama gera irgi vaziavo sekmingai, bet ji buvo su patvirtintu pratesimu

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 02, 04:09)
Esme tame kad mano advokatas man sake siandien kad as kadangi atvaziavau su J-1 viza, dariau jos pratesima, man atmete t.y.jos nepratese, gavosi taip kad isbuvau nuo 2002 spalio iki 2005 liepos nelegale, vadinasi apie 2 metus  g.gif O tiem kurie vaziuoja su advance parole viskas ok sake gali vaziuot atgal tikrai ileis, nes mano case pending del ZK, bet kadangi esu isbuvus daugiau nei metus cia nelegale, sake per interviu man gali ZK neduoti 3 arba 10 metu,del low pazeidimo  g.gif Dabar nezinau kaip geriau, delto klausiu konkretaus varianto ar kam nors taip buvo? g.gif

Puiki_mamyte, tai yra tau buvo nurodyta palikti shali ir tu nepalikai ar tau tiesiog neatejo pratesimas (pasimete ar dar kas).. nu bet kokia atveju, jau daugia negu 180 dienu pazeidimo.. ka advokatas sako? mano sake jei jau gavai ta travel doka, tai gali vaziuti, kitu atveju jo tiesiog negausi.. tai jei negaila pinigu bandyk.... as baile siuo atveju.. nors jie prikeps varysiu...
bet dabar visks greiciau vyksta.. manau puses metu begyje tavo klausimas turetu isispresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 02 vasario 2006 - 04:50
QUOTE(Qena @ 2006 02 01, 22:37)
Aš važiavau namo be nieko - išvažiuot gali kaip nori tongue.gif o paskui man atsiuntė paštu Travel Documents (nzn gal čia tie patys,o gal mano paprasti tokie...  ten yra tavo nuotraukėlė ir kitoje pusėje vieta štampui) Aš gavau 2 kopijas, gal dėl to, kad ėmiau daugkartiniui įvažiavimui...

Be nieko, bet kazkoki prasyma pildei pries isvaziuodama g.gif As girdejau, kad atsiimti kai kuriuos dokumentus gali ir ambasadoje Lietuvoje, bet isvaziuoti pataria tik uzpildzius juos cia... Nes Vilniuje keliones dokumento pildyti negaletum rolleyes.gif Taip kad isvaziavai ne be nieko, mano nuomone rolleyes.gif (tik rankose nelaikei)
Atsakyti