QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 01, 21:21)
Noriu jusu paklausti, ar esate kuri nors vaziavusi i lietuva kaip buvote padavus dokumentus del ZK, su advance parole-emergency travel document?
as buvau du kartus "aplajinusi" ir abu kartus gavau.. ir abu kartus nerizikavau vaziuoti.. turui nuskanuota kopija, galiu atsiusti e-mailu.. paskaitysi kas ten parasyta.. ant paties dokumento
QUOTE(Qena @ 2006 02 01, 22:37)
.. Man pasakė, kad jie yra
geresni nei viza. Tipo jei jau imigracija davė, tai jais pasitikim labiau nei kokiu tavo vietiniu konsulatu.
Tikiuosi padėjau, bet mano buvo paprasti Travel dokai.
jei taip, gal as be reiklao nevaziavau, nes buvau gavusi pratesima ir laukiau antro.. bet dar nebuvau jo gavusi Mano pazistama gera irgi vaziavo sekmingai, bet ji buvo su patvirtintu pratesimu
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 02 02, 04:09)
Esme tame kad mano advokatas man sake siandien kad as kadangi atvaziavau su J-1 viza, dariau jos pratesima, man atmete t.y.jos nepratese, gavosi taip kad isbuvau nuo 2002 spalio iki 2005 liepos nelegale, vadinasi apie 2 metus
O tiem kurie vaziuoja su advance parole viskas ok sake gali vaziuot atgal tikrai ileis, nes mano case pending del ZK, bet kadangi esu isbuvus daugiau nei metus cia nelegale, sake per interviu man gali ZK neduoti 3 arba 10 metu,del low pazeidimo
Dabar nezinau kaip geriau, delto klausiu konkretaus varianto ar kam nors taip buvo?
Puiki_mamyte, tai yra tau buvo nurodyta palikti shali ir tu nepalikai ar tau tiesiog neatejo pratesimas (pasimete ar dar kas).. nu bet kokia atveju, jau daugia negu 180 dienu pazeidimo.. ka advokatas sako? mano sake jei jau gavai ta travel doka, tai gali vaziuti, kitu atveju jo tiesiog negausi.. tai jei negaila pinigu bandyk.... as baile siuo atveju.. nors jie prikeps varysiu...
bet dabar visks greiciau vyksta.. manau puses metu begyje tavo klausimas turetu isispresti
"Легко быть скромным... когда ты лучше..."