As ana diena su nuotykiais INS apsilankiau: pirmiausia tai uzkliuvo mano duju balionelis. Paskutini kart kai buvau, tai apsauga pas save pasidejo, ir man iseinant atidave. O si karta, tai , tipo, negalima tokio daikto apskritai i pastata isinest..O mano masina toli pastatyta, laiko nera, tai isejau i gatve ir pakisau po tokiu krumu Paskui pasiemiau.
Idomiausia dalis, kad mano vaiko failas buvo jau Columbus pries 6 savaites, o mano Misiouri, tai tada as prasiau, kad butinai sudetu musu failus kartu. Tai jie issiunte vaiko faila atgal i Misiouri... Plius, apsiziurejo, kad dar vienai bobikei isduotas toks pats AA numeris..Sako, tai gal del to jums taip viskas uzsitempe..Tada pamate, kad mano pirstu anspaudai nebegalioja, nes daugiau nei pries metus paimti, tai iskart nusiunte biometrikus pasidaryt. Zodziu, dabar esam viska pridave, ir sedziu kaip ant adatu laukiu to pakvietimo i interviu. Esam viena laiska jau issiunte i Senata, dar neatejo joks atsakymas, tai turbut, reiks dar viena "piktesni" parasyt..Bijau, kad mano medicine apziura irgi tuoj pasibaigs, ir tada reiks abiem su vaiku ja daryt is naujo.
QUOTE(linyte @ 2005 11 30, 17:21)
Plius, apsiziurejo, kad dar vienai bobikei isduotas toks pats AA numeris..Sako, tai gal del to jums taip viskas uzsitempe...
nu, bet košmaras, kaip jie dirba... kaip gali išduot tą patį nr'į jei viskas "kompiuterizuota"... Gerai, kad dar ta bobikė nebuvo kokia nusikaltėlė, o dar būtų "supakavę" ne tą...
QUOTE(indrute79 @ 2005 11 30, 06:45)
gal kas tiksliai pasakytu kiek reikia metu laukti gaavus resident card kad galetum pildyti application del pilietybes...
ar skaiciuojasi nuo korteles gavimo, ar nuo istekejimo ar nuo ko???
jau visai susimaisiau...
ar skaiciuojasi nuo korteles gavimo, ar nuo istekejimo ar nuo ko???
jau visai susimaisiau...
As kiek zinau tai skaiciuojasi nuo datos kur yra ant zalios korteles.
QUOTE(sanda @ 2005 11 30, 10:27)
As kiek zinau tai skaiciuojasi nuo datos kur yra ant zalios korteles.
oi dar kaip ilgai teks laukti...
vakar vyras girdejo per zinias kad tipo per artimiausius keleta metu zada pasunkinti pilietybes gavimo testa ir siaip reikalavimus, nes tipo dabar labai lengvai visi gauna jav pilietybes...
QUOTE(Qena @ 2005 11 30, 17:05)
nu, bet košmaras, kaip jie dirba... kaip gali išduot tą patį nr'į jei viskas "kompiuterizuota"... Gerai, kad dar ta bobikė nebuvo kokia nusikaltėlė, o dar būtų "supakavę" ne tą...
Ypac, jei butu kas pamates,kaip po krumu balioneli duju slepiu..
Zinok,as net jos pavardes paklausiau, kad zinociau jeigu kas..
Su tuo ju "kompiuteriavimu", nieko jie ten nemato, as viena kart per klaida ne ta vaiko forma atsinesiau, tiksliau kopija, o ne orginala su biometriku anspaudu, tai jie isnaujo jo pirstu anspaudus eme, nes nerado kompe, kad buvo imti pries kelias dienas.. O si kart, tai stovejau uz nugaros, ir tikrinau kiekviena raide, kol somaliete vede mano info i kompa, nes ji disleksike,ir vis skaicius arba raides sukeisdavo vietom.
QUOTE(linyte @ 2005 11 30, 23:55)
O si kart, tai stovejau uz nugaros, ir tikrinau kiekviena raide, kol somaliete vede mano info i kompa, nes ji disleksike[I],ir vis skaicius arba raides sukeisdavo vietom.
Bet, kaip jie išvis priima tokius į darbą... nu, matyt, jiems visai vistiek...
Man pagaliau buvo leista išsilaikyt vairavimo teorijos egzą, nes F-1 buvo pasibaigus, resident card'as kažkur imigracijos koridoriuos mėtėsi, tai kol tos kortos neturėjau, tai negalėjau net mokytis vairuot... kažkoks laiko tempimas, kai pagalvoji... nu, bet aš gla čia viena tokia "protinga", bandžiau pralįst
QUOTE(indrute79 @ 2005 11 30, 20:17)
oi dar kaip ilgai teks laukti...
vakar vyras girdejo per zinias kad tipo per artimiausius keleta metu zada pasunkinti pilietybes gavimo testa ir siaip reikalavimus, nes tipo dabar labai lengvai visi gauna jav pilietybes...
Kad lengvai gauna, tai aš negirdėjau... Kad egzą išlaikyt lengva, tai tą girdėjau... o pgl tą link'ą, kur baltic*girl įmetė, tai negalima išvaryt > 30 d. iš štatų...
QUOTE(Qena @ 2005 12 01, 10:29)
o pgl tą link'ą, kur baltic*girl įmetė, tai negalima išvaryt > 30 d. iš štatų...
Kai klausiau INS bustineje ir skaiciau oficialu puslapi, parasyta ar ne 180 dienu
QUOTE(baltic*girl @ 2005 12 02, 00:43)
Kai klausiau INS bustineje ir skaiciau oficialu puslapi, parasyta ar ne 180 dienu
Sorry, čia kai kas skaityti nemoka kažkokiu būdu sugebėjau perskaityt, kad 30 mėn., yra 30 d. ech, abėcėlę reiks iš naujo mokytis...
Cia idedu ko reikalauja kaip keitiesi pasa, tai ka as konkreciai dariau jau ir gavau pasa per 4 menesiukus
O stai cia idedu ko konkreciai reikalauja norint islaikyti lietuvos respublikos pilietybe kaip gaunate amerikos pilietybe.
O stai cia jau idedu ko reikalauja norint gauti vaikui lietuvos respublikos pilietybe,idesiu sita dar karteli ir i vaikam skirta tema del pilietybes, dedu cia kad nepasimestu tiesiog....
Atsiprasau uz paspalvinimus, nes siuo metu as tuom uzsimineju
O stai cia idedu ko konkreciai reikalauja norint islaikyti lietuvos respublikos pilietybe kaip gaunate amerikos pilietybe.
O stai cia jau idedu ko reikalauja norint gauti vaikui lietuvos respublikos pilietybe,idesiu sita dar karteli ir i vaikam skirta tema del pilietybes, dedu cia kad nepasimestu tiesiog....
Atsiprasau uz paspalvinimus, nes siuo metu as tuom uzsimineju
Puiki mamyte, Ar visiems taip ilgai uzima paso keitimas? Mano pasas baigiasi birzelio men, o per ta laika as pildysiu popierius zaliai kortai, ir be to laukiu dar darbo vizos pratesimo ir siuo metu pasas mano vienintelis galiojantis id.Kada kazin geriau siusti keitimui ar kai jau pasas pasibaigs ar dabar, bet bijau kad jo man prireiks. Ir beje tam istatyme parasyta kad reikia pateikti legalaus buvimo cia irodyma, o ka jei as jo neturiu dabar, nes laukiu vizos pratesimo.
Na man tai galvos skausmas visa sita makalyne
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2006 01 19, 14:08)
Puiki mamyte, Ar visiems taip ilgai uzima paso keitimas? Mano pasas baigiasi birzelio men, o per ta laika as pildysiu popierius zaliai kortai, ir be to laukiu dar darbo vizos pratesimo ir siuo metu pasas mano vienintelis galiojantis id.Kada kazin geriau siusti keitimui ar kai jau pasas pasibaigs ar dabar, bet bijau kad jo man prireiks. Ir beje tam istatyme parasyta kad reikia pateikti legalaus buvimo cia irodyma, o ka jei as jo neturiu dabar, nes laukiu vizos pratesimo.
Paso lauki apie 2 menesius. Del legalumo: jei lauki vizos pratesimo, tai tu ir legali. O jei net ir parasysi, kad tu cia nelegali vistiek ji tau pakeis. Mano drauge parase, kad ji nelegali ir vistiek atsiunte