Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Vilma78 @ 2005 11 26, 16:51)
Na, va puiki-mamyte dabar jau ir dirbti gali eiti... biggrin.gif Sevikinam! O tavo vaikelis cia gime NY, tame paciame Countyje, kur ir jus dabar gyvenat?  Nes mano vaiko gimimo liudijimas yra lygiai toksai pats kaip mano tas "serificate of marriage" originalas.

O tas originalas jau melynas lapas su vandens zenklais ir plaukeliais(imaisytais gaminant popieriu), sonuose stampukai valstybes ir Councio, na ir zinoma vardai pavardes, datos, county clerk parasas ir CERTIFICATE OF  MARRIEGE.

Aciu uz sveikinimus,bet dar pabusiu namie mirksiukas.gif
Na va vadinasi musu originalas, nes dabar nesenai kalbejau su savo advokatu telefonu, juoktis pradejo sako o kokio tu nori vedybu kitokio liudijimo doh.gif Zodziu pas mus toks pats kaip ir vaiko gimimo liudijimas melynas su visokiais ten piesinukais bruksniukais ir t.t.t mum ji isduoda vestuviu diena iskart NYC!
Atsakyti
QUOTE(Vilma78 @ 2005 11 27, 01:58)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Pabandyk pasiskambinti savo County Clerk Office ir pasiklausineti. Siaip tai reikia tik ID savo atsinesti atsiimant originala vedybu sertifikata (gali pasiimti ta laikina sertifikata kur gavai vestuviu diena, del visa ko) ir pinigeliu, kaip minejau galima pasiimti keleta tokiu paciu originaliu certifikatu, bet uz kiekviena reikia moketi.

Dėkui už info biggrin.gif Reiks bandyt paskambint... bus siurpraizas vyrui kalėdinis tongue.gif
Atsakyti
Nu su tais vedybu liudijimais visai sumaiset man galva, as visada galvojau , kad ta kur isdave is karto po vedybu(atsiunte i namus) yra tikras sertifikatas ir jokio kitokio nera( toks baltas lapas).Jis visai nepanasus i vaiko gimimo liudijima, nes popierius baltas, plonas, kaip paprastas lapas.Reikes bandyt ieskoti, kur cia issiimti ta tikraji.
O va viena pazystama gavo pakvietima i interviu, tai ten kur nurodyta ka atsinesti, parasyta:"A certified copy of your Marriage Document issued by the appropriate civil authority".Tai cia kaip suprantu jie nepraso originalo, tai gal tinka ir tas baltas lapas?
Atsakyti
O ka reikia nestis kaip irodyma, kad vyras yra USA pilietis(jis cia gimes), ar uztenka tik gimimo liudijimo,ar dar reikia ir paso?Aciu
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2005 11 27, 08:25)
"A certified copy of your Marriage Document issued by the appropriate civil authority".Tai cia kaip suprantu jie nepraso originalo, tai gal tinka ir tas baltas lapas?

Copy tai daroma is orginalo, tam ir yra certified copy of your marriage....Bent jau man taip atrodo, nes as kiek tvirtinus dokumentus tai kopijas darius tik orginaliu dokumentu kitaip net netvirtina, jeigu ta kur turi ir sako kad tai sertified copy of your marriage sertificate tada tiks ...man taip atrodo unsure.gif
QUOTE(sanda @ 2005 11 27, 08:28)
O ka reikia nestis kaip irodyma, kad vyras yra USA pilietis(jis cia gimes), ar uztenka tik gimimo liudijimo,ar dar reikia ir paso?Aciu

Man atrodo kad ir pasas nepamaisys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sanda @ 2005 11 27, 16:28)

Uztenka ir liudijimo, ten parasyta gimimo vieta mirksiukas.gif Man jis atrodo net svaresnis nei pasas, nei JAV pasa gali gauti ir naturalizacijos budu, o liudijimo ne.
Atsakyti
Teisingai jeigu gimes cia tai ir gimimo liudijimo pakaks kaip baltic*girl sake, o kaip mano vyras cia negimes tai man reikes tik paso,nes vienintelis irodymas kad jis pilietis arba tiesiog pilietybes sertifikato,mes su juo ir mano byla atidarem netgi be paso ax.gif
Atsakyti
kad man atrodo kad kai kurie amerikieciai isvis to paso neturi jei nekeliauja, nes jis daugiau kaip keliones dokumentas jei isvaziuoji is usa.
mums tai uzteko ID, vedybu dokumento ir vyrp naturalization sertifikato.
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2005 11 27, 18:51)
kad man atrodo kad kai kurie amerikieciai isvis to paso neturi jei nekeliauja, nes jis daugiau kaip keliones dokumentas jei isvaziuoji is usa.
mums tai uzteko ID, vedybu dokumento ir vyrp naturalization sertifikato.

Va butent, jis ir neturi to paso del to, kad niekur nebuvo isvaziaves is USA.Tai manau uzteks ir gimimo liudijimo , kaip irodymo, kad jis pilietis.
Atsakyti
SANDA - tikrai uzteks, nes ir mums viska tvarkantis to pilnai pakako.
Atsakyti
gal kas tiksliai pasakytu kiek reikia metu laukti gaavus resident card kad galetum pildyti application del pilietybes...
ar skaiciuojasi nuo korteles gavimo, ar nuo istekejimo ar nuo ko???
jau visai susimaisiau... doh.gif
Atsakyti
Pasidaryk testuka:
http://www.uscitizen...nfo/qualify.htm

O daugiau legalios informacijos rasi cia:
http://uscis.gov/gra...nship/index.htm

Atsakyti