Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 09, 02:09)
Kaip tai po interviu praejo metai o nera zalios kortos?? blink.gif Mano drauge ejo interviu  ir zalia korta atsiunte po interviu praejus trim savaitem  blink.gif O gal tu cia ne pirmos zalios kortos lauki?ta prasme ten tesiesi kazka ar kas? g.gif

Tavo drauge buvo iskarto "approved" per interviu, o as ne, del to ir isejo

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 10, 03:57)
O klausyk ko tu lauki visus metus atsakymo .....juk pasidaryk apointmenta ir pati nueeik pas juos akis i aki, mano vyras taip dare iskart gavo atsakyma po keletos savaiciu po apsilankymo pas juos...tu neturi advokato?jis turetu siaip jau eiti pas juos jeigu su juo darei visa popierizma....nes juk yra tam tikras dienu laikotarpis jeigu is ju nieko neisgirsti turi imtis veiksmu pati  blink.gif

Butent pries ta apoitmenta yra uzpildoma ta forma, apie kuria as klausiau auksciau.. Kaip prasymas pertikrinti tavo byla.. Pradzioje bent jai tai padarysiu, o veliau jau gal intensivesniu priemoniu imsiuos

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 10, 15:39)
...Be jokiu ten senatoriu pagalbos...Skiriasi matyt kiekvieno state darbas... verysad.gif

Ne state'o darbas, o atskiro darbuotojo darbas.. Irgi sekmes reikalas ant "ko uzsirausi"..

Per paskutini pusmeti vedybionio pagrindo bylas pradejo nagrineti daug greiciau.. bet kas liko iis anksciau.. tai taip ir "posenoviai" svarsto.. Beje, ilgiausiaisvarstomos bylos yra CA, NY ir IL...
Atsakyti
sveikutes,
iskilo klausimukas, gal kas zinote ar kai nori panaikinti conditions savo resident card, ar ta kortele kuri galioja tik 2 m. reikia siusti jiems atgal, ar ji pasilieka pas mane?
nes as ziopliuke pameciau, ir dar kada, diena pries isvaziujant i lietuva, bet staigiai nuvariau i INS ofisa, ir man uzdejo stampa, kad tipo pasas galioja...
zodziu, uz poros men. reikes siusti dokumentus pradesimui, ir nezinau ar man reikia issiimti nauja, ar tiesiog laukti kol atsius ta jau pratesta???
dekui
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 11, 20:07)
Tavo drauge buvo iskarto "approved" per interviu, o as ne, del to ir isejo
Ne state'o darbas, o atskiro darbuotojo darbas.. Irgi sekmes reikalas ant "ko uzsirausi"..

Per paskutini pusmeti vedybionio pagrindo bylas pradejo nagrineti daug greiciau.. bet kas liko iis anksciau.. tai taip ir "posenoviai" svarsto.. Beje, ilgiausiaisvarstomos bylos yra CA, NY ir IL...

Tas tiesa jinai ir kaip dauguma kitu pazytamu iskarto buvo approved smile.gif O del tu bylu nagrinejimo gal ir tiesa pas ka uzsirausi....Nenusimink viskas turi but gerai 4u.gif O kad dabar greiciau nagrineja irgi tiesa, ta pati sake ir mano advokatas, kietas zydas jis tuom uzsiema jau 25 metai doh.gif Smulkmeniskas bet geras, rekomendacijos geros, ne vieni pazystami tvarkesi pas ji viskas buvo puikiai, paziuresim kaip man pasiseks, nors jis man skambina vos ne kiekviena savaite ir aiskina kad viskas bus gerai ir vasara tikrai jau vaziuosi namo, nes viskas vyksta greiciau...Na tikiuosi kad jo zodziai dievui i ausi, bet bus matyt...
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2005 11 12, 06:12)
sveikutes,
iskilo klausimukas, gal kas zinote ar kai nori panaikinti conditions savo resident card, ar ta kortele kuri galioja tik 2 m. reikia siusti jiems atgal, ar ji pasilieka pas mane?
nes as ziopliuke pameciau, ir dar kada, diena pries isvaziujant i lietuva, bet staigiai nuvariau i INS ofisa, ir man uzdejo stampa, kad tipo pasas galioja...
zodziu, uz poros men. reikes siusti dokumentus pradesimui, ir nezinau ar man reikia issiimti nauja, ar tiesiog laukti kol atsius ta jau pratesta???
dekui

indrute, nueik i čia..
apie I-751[/URL]http://uscis.gov/graphics/howdoi/remcond2.htm

arba čia : howdoi[/URL]http://uscis.gov/graphics/howdoi/remcond.htm#apply

ten aprašyta viskas... kiek aš supratau, tai tau reiks kopijos, o jei kortą pametei, bus problemų... Dar patarčiau atsidaryt patį I-751 failą ir paskaityk kokių evidence, ten jie nori.
Tikiuosi nors kiek padėjau:)
Atsakyti
QUOTE(Qena @ 2005 11 12, 02:13)
indrute, nueik i čia..
apie I-751[/URL]http://uscis.gov/graphics/howdoi/remcond2.htm

arba čia : howdoi[/URL]http://uscis.gov/graphics/howdoi/remcond.htm#apply

ten aprašyta viskas... kiek aš supratau, tai tau reiks kopijos, o jei kortą pametei, bus problemų... Dar patarčiau atsidaryt patį I-751 failą ir paskaityk kokių evidence, ten jie nori.
Tikiuosi nors kiek padėjau:)

einu skaityti... labai labai dekui...
Atsakyti
o ar tu visa tai jau pildei?
as turiu korteles kopija, tik jinai nepatvirtinta notaro...
ar tau reikejo eiti asmeniskai i pokalbi jei pildei?
dekui
Atsakyti
sveikutes,
Gal kas zinot ar geriau vestis vaika i interviu ZK ar nesivest. Mano advokate sako palikt maze namie, nes jai ten atsibos ir darbuotojai gali pykti jai vaikas verkia ar per daug isdykauja. Bet kiek esu girdejus tai visi vezasi vaikus. Nezinau ka daryt?
Atsakyti
Mano adavokatas liepe butinai vestis vaika (bent jau musu atveju), nes daznai suveikia zmogiska simpatija vaikui smile.gif Mano Tomas po valandos laukimo lakste, kaip pasiutes, jam jau buvo trukus kantrybe; per kabineta lakste burgzdamas su masina. I mus tikrai ziurejo atlaidziai. Jei uzduos sukta klausima demesi nukreipus i vaika galesi minute pagalvoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2005 11 12, 23:00)
o ar tu visa tai jau pildei?
as turiu korteles kopija, tik jinai nepatvirtinta notaro...
ar tau reikejo eiti asmeniskai i pokalbi jei pildei?
dekui

ne, aš dar nepildžiau... man dar teks iki to palaukt šiek tiek.
Dėl kopijų: manau, kad tiks ir tokia, nors nežinia kaip ten jiems gali susišviest... Šiaip, kiek man teko bendraut, tai nė vienos notaro tvirtintos nereikėjo... smile.gif
o dėl pokalbio tai taip: imigracinės darbuotojas, pasakė kad nuo šiol bendrausim tik paštu, bet ar čia nuo šiol bus su visom bylom, ar tik su mano, tai ir nežinau... tikrai pasilengvitų sau ir kitiems gyvenimą, nes ten laukt teko nuobodžiai ilgai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma78 @ 2005 11 13, 16:32)
sveikutes,
Gal kas zinot ar geriau vestis vaika i interviu ZK ar nesivest. Mano advokate sako palikt maze namie, nes jai ten atsibos ir darbuotojai gali pykti jai vaikas verkia ar per daug isdykauja. Bet kiek esu girdejus tai visi vezasi vaikus. Nezinau ka daryt?

Vat cia tai geras klausimas, as vis suimastau ka as darysiu, mano vyras iskart pasake ka jis ne zmogus jokiu palikimu, vesimes tikrai blink.gif
Atsakyti
Aciu,
Na ka supratau, gal ir nebutina vaiko vestis i ta interviu, bet patartina. Nesuprantu, tik kodel mano advokate liepe nesivesti, jeigu visi kiti pataria atvirksciai. unsure.gif
Na ka reikia eit ruostis, rytoj jau mums interviu reikes anksti keltis. Nusprendziau vestis ir savo mazaja (idomu kaip mano advokate sureaguos). Aciu uz patarimus.
Atsakyti
Jei bijai, kad vaikas bus neramus, o pasnekove neturi vaiku ir nesupras - as nesivesciau. Juk galima nestis vaiko gimimo liudijima, kad turi bendra vaika mirksiukas.gif
Atsakyti