Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE (Fasolka @ 2004 09 09, 03:12)

o kas per ZALIAS laiskas?

Zalias laiskas - tai tiesiog pirmas receipt'as, kad jie gavo tavo dokumentus, o juk jau turi ir SS#, ir darbo leidima, reiskia, ji irgi gavai tongue.gif .

Aiskinkis INS del savo travel doc'u, nes man irgi turejo pastu viska sutvarkyti, o niekas nejudejo, tai kai pradejau aiskintis, pasirode, kad jie tiesiog kazkur mano dokumentus pamete... mad.gif . Ten juk baisi maisalyne...
Atsakyti
QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 09 09, 04:28)
Dabar pati galiu deti sklebima "pildau anketas imigracinei" ir taip kalti $$$ laugh.gif

As irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 09 08, 23:50)
Manta sistema irgi prie sirdies butu...

Kanadoj ir panasi tasku imigravimo sistema, pagal ja mes cia. Nors ir cia biski nesamoniu buvo mad.gif.
Fasolka, varyk pas kenguras arba pas meskas smile.gif
Atsakyti
Na mamytes na negi nei viena neturejote interviu kai apsivedete ???????Man labai idomu unsure.gif butu suzinoti kaip jie elgaisi ar sutuoktinius kartu apklausia ar isveda i skirtingus kambarius? dry.gif ir viska viska huh.gif Na jei man nepasiseks is Lietuvos parasysiu blink.gif
Atsakyti
Melagele, nebijok tik to interviu!!! Girdejau simtus siaubo istoriju, kaip veda i skirtingus kambarius, kaip klausineja visokiu smulkmenu... Ir mane labiausiai gasdino mano vyro neatidumas - jis ir po 4+ gyvenimo metu kartais vis sumaiso savo ir mano dantu sepetukus, nes nepamena spalvos laugh.gif Tai mes su tais klausimais butume zluge doh.gif Is savo kampo galiu pasakyti, kad taip tardineja turbut tik itariamuosius - imigracinej juk dirba profai; jie mato is elgesio, ar zmones myli vienas kita ar ne. Tuos ir klausineja. Esu girdejusi, kad labiau klausineja ir kai sutuoktiniu amziaus skirtumas buna super didelis. Nekalbu apie 10+ metu, bet kokiu 20+, kai jiems kyla itarimu... Bet ir cia turbut tik keliems pasitaike.

O klausineti bent musu nieko ir neklausinejo... Buvome prisinese mokesciu, banko saskaitu ir nuotrauku - tai imigracijos darbuotoja pasiziurejo foto is idomumo. O siaip kalbejom apie jos senele, nes ji sirgo unsure.gif Tai toks buvo musu interviu laugh.gif Visi tie filmai apie zalia korta ir jos gavima yra Holivudo sukurti ir yra tikrai netikroviski rolleyes.gif

Taigi, lygiai dvi savaites po interviu atejo korta... Gal ta moteris musu faila i virsu uzkele - nesu tikra, bet viskas atejo super greitai. Deja, ta pirma korta juk nera ilgalaike, ji buna su "conditions", kurias reikia nuimti po poros metu. Sako, kad jei imigracija paima siunciama ceki - tipo laukit naujos visalaikes zalios (jei kiltu itarimu ir kviestu i interviu - cekio nepriimtu, rasytu laiska). Deja, musu pinigus paeme, bet nauja zalia taip ir neatejo - jau antri metai kaip prasitesineju antspauda pase. Tik kongresantu deka pavyko susisiekti su imigracine ir "rasti" mano pasiklydusi faila huh.gif Viskas ivyko vos pries pora savaiciu.

Turiu patarima visoms besitvarkancioms - KIEK GALIMA NEKEISKITE SAVO GYVENAMOSIOS VIETOS BELAUKDAMOS ZALIOS!!! Pakeitus atsiranda daug painiavos, o jos siuo metu ir taip pilna visoje sistemoje. Be to, jokiu imigracines dokumentu pastas nepersiustu i nauja adresa, nes dokumentu nepersiuntineja... Siaip zinau, kad man nieks is ju net nebuvo atejes ar pasiklydes - turim pazistama sename paste, tai nieks is imigracines ir neatejo... Girdejau, kad besitvarkantys dokumentus FL ir TX ir pries Rugsejo 11-aja turedavo nemazai problemu, bet to patvirtinti negaliu.
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 09 09, 22:57)
Na jei man nepasiseks is Lietuvos parasysiu blink.gif

Net ir itarus jusu santuokos "netikruma" (ko nera rolleyes.gif ) niekas taves is salies greit neissiustu! Neziurek filmu! laugh.gif
Atsakyti
aciu Baltic girl!!!! wub.gif

Is filmu tai ir tenka spresti wink.gif (pvz zalia korta Gerard depardje ir Macdowel) nes beveik nei vieno nepazystu cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (melagele @ 2004 09 09, 23:32)
Is filmu tai ir tenka spresti wink.gif (pvz zalia korta Gerard depardje ir Macdowel) nes beveik nei vieno nepazystu cia  unsure.gif

ten tai tikrai holivudas wink.gif tikroveje ne amerikiecio nedeportuotu is gatves, o amerikiete sedetu kalejime. federal, beje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 09 rugsėjo 2004 - 23:57
neturi jie laiko terliotis....jei taip visu klausinetu...kokios spalvos sepetukai ir t.t......tai migracijos darbuotojai turetu virsvalandzius dirbti...yra zmoniu skaicius kurie sia diena turi praeiti interviu.....ir migracijos darbuotojai tikrai neuzskrauna sau bereikalingo darbo klausinedamo nesamoniu......kalbu is savo patirties.....kai ejau laikyti testo del pilietybes.......visi gasdino kas kaip ismane.....ir jokios teisybes..zmones linke perdeti.....taip ziauriai perdeti.......tipo klausines vos ne visus klausimus....tipo rasysiu vos ne rasyni ir .t.t.......nieko tokio nebuvo.....viskas labai greitai vyko.....jokiu nereikalingu sustojimu......zmoniu begales......taip kad jie noriu kuo greiciau atsikratyti mumis...ir .t.t...... biggrin.gif
Papildyta @ [mergetime]1094770083[/mergetime]
visi taip bijo taip bijo to interviu...bet dar negirdejau kad kas nepraeitu.......ir daug zmoniu zinau kurie yra apsivede tik del popieriu.......ni tikrai dar negirdejau is savo pazystamu kad kas nepraeitu interviu......
Atsakyti
Tai va kad visi ir gasdina blink.gif ohmy.gif mad.gif unsure.gif O as vyra vos nevarau is proto, klausiu ar vaziuosi paskui mane I Lietuva wub.gif O tas sako kokia teise jie turi tave isvezti, advokatius pasisamdysime ir jeigu ka i teisma paduosime...
O pvz kai interviu davete ar nusivede i kabineta ar tas pats kaip Lenkijos ir Vilniaus ambasadoje per langeli teko kalbeti? g.gif
Atsakyti
persiprasau, kad isikisu i jusu diskusijas, bet prisipazinsiu saziningai, jog net nemaniau, kad su tuo vadinamu legalizavimusi tiek daug terliones wink.gif vajezau, paskaiciau ir pasiurpau...ar cia i visas salis taip? o gal Europoje lengviau?

dar turiu klausimeli, tik is smalsumo...o va tos kurios nesate susitvarkiusios dokumentu, kaip jusu gimsiantys lialiukai? jie koki dokumenta gauna? kokia pilietybe? wink.gif

aciu uz atsakymus-tiesiog paskutiniu metu daug galovju apie..... nenoreciau, bet gyvenimas riecia sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 09 10, 15:15)

dar turiu klausimeli, tik is smalsumo...o va tos kurios nesate susitvarkiusios dokumentu, kaip jusu gimsiantys lialiukai? jie koki dokumenta gauna? kokia pilietybe? wink.gif

JAV vaikai gauna pilietybe automatiskai, neziurint tevu statuso.
Atsakyti