Mano interviu buvo liepos menesi, pasake , kad viskas ok, paime pirsto antaspauda, pasirasem ant formos, bet...kadangi yra limitas (as tvarkausi darbo pagrindu) siuo tarpu isduoti negali Sako: laukite kada ateis jusu eile (neaisku kiek pries mane toje eileje, bet tokiai nformacija niekam nesuteikiama), kai ateis eile (greiciausiai, kad kitais metais) gausite automatiskai pastu. Jei kils kokiu klauismu, tai irgi gausite pranesima. TAi va sedziu dabar ir laukiu, kasdien pasto dezute tikrinu
QUOTE(Titia @ 2005 11 08, 20:40)
Mano interviu buvo liepos menesi, pasake , kad viskas ok, paime pirsto antaspauda, pasirasem ant formos, bet...kadangi yra limitas (as tvarkausi darbo pagrindu) siuo tarpu isduoti negali Sako: laukite kada ateis jusu eile (neaisku kiek pries mane toje eileje, bet tokiai nformacija niekam nesuteikiama), kai ateis eile (greiciausiai, kad kitais metais) gausite automatiskai pastu. Jei kils kokiu klauismu, tai irgi gausite pranesima. TAi va sedziu dabar ir laukiu, kasdien pasto dezute tikrinu
Kaip idomiai....nelabai supratau ka turi omeny sakydama LIMITAS?!limitas kam?(zaliom kortom)?? Nezinau kie turiu pazyztamu visi kurie tvarkesi popierius cia NY visiem zalios kortos buvo atsiustos pastu menesio begyge ne ilgiau, kalbu po interviu(iskart po interviu visiem dejo stampa del laikinos zalios kortos, ta prasme kol ateis plastikine(o tas stampas pase galioja max 3 menesiam, just in case jeigu zaliakorta uztruktu ilgiau)...Ir pirsto antspauda ima zaliai kortai va dabar, tas liecia ir mane, interviu bus tik po visu antspaudu...Beja antspaudam einu du kart. t.y.vienas laiskas is INS del visu anspaudu(del criminlo tipo tikrina), o kitas tik vienas pirstas(atskiras laiskas is INS)del zalios kortos Einu kita ketvirtadieni daryt tuos anspaudus....Gal cia visiem skirtingai...nes mano case vedybu pagrindu su mano vyru, ne darbo...
Deja, man o tokia tikrai situacija. Pirstu antaspaudus jau pridavinejau du kartus (viena kai paime visus; antra karta per interviu kai paime tik 1 pirsto antspauda, kuris buna ant zk) Interviu buvo del zk. Limitas: as turiu darbo leidima, travelus, ir tt.. bet neturiu darbines vizos . Va cia ir yra beda: kad mano zk bus patvirtinta galutinai gavus darbine viza, o jai ir yra limitas. Mano interviu buvo liepos men. O metu limitas darbinem pasibaige geguze (mano darbu kategorijai). Sake, kad kai tik ateis mano eile gauti darbine, zk. gausiu kartu automatiskai. Po interviui ejau dar pas 2 advokatus konsultuotis, abu pasake ta pati : kad siais metais pirma karta migracine susidure su tokia problema, kaip taip anksti isbaige limitus.. Ir tokiu kaip as tikrai ne vienetai , turiu tiketis, kad papulsiu bent i kitu metu limita ir dar nereikes vienu metu laukti. Absudas kazkoks
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 09, 04:44)
As niekad gyvenime nesu gavusi laisko is INS. Netgi patvirtinancio, kad gavo mano adreso pakeitimo forma.
FASOLKA, parasyk laiska savo valstijos senatoriaus ofisui, jie turi INS dirbanti zmogu. Parasyk savo A# ir kt., situacija. Nepakenks.
FASOLKA, parasyk laiska savo valstijos senatoriaus ofisui, jie turi INS dirbanti zmogu. Parasyk savo A# ir kt., situacija. Nepakenks.
Ziuresim, aciu, gal ir bandysim, bet pries tai noreciau ta forma uzpildyti.. dabar neprisimenu jos Nr ir pavadinimo.. Mano byla nera uzmesta, visi adresu pakeitimu patvirtinimai ateje, dabar pratesineju darbo leidima antra karta.. buvau priduoti vel pirstu antspaudu.. si karta tik viena pirsta pridaviau.. Tai turi ateiti antras darbo leidimas.. gausiu ji ir bandysiu "pushinti".. case'o statusa tikrinu - processing
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 11 09, 19:17)
Gal cia visiem skirtingai...nes mano case vedybu pagrindu su mano vyru, ne darbo...
Mano irgi.. Per interviu (kuri turejau beveik pries metus, o laukiau beveik metus) buvo viskas ok, bet buvo DINGE MANO PIRSTU ANSPAUDAI plus truko kai kuriu dokumentu originalu, viskas buvo isssiuta 2-ju savaites begyje.. iki siol laukiu atsakymo Nors dabar visaks vyksta (bent jau IL)) greiciau..
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 09, 19:24)
Mano irgi.. Per interviu (kuri turejau beveik pries metus, o laukiau beveik metus) buvo viskas ok, bet buvo DINGE MANO PIRSTU ANSPAUDAI plus truko kai kuriu dokumentu originalu, viskas buvo isssiuta 2-ju savaites begyje.. iki siol laukiu atsakymo Nors dabar visaks vyksta (bent jau IL)) greiciau..
O klausyk ko tu lauki visus metus atsakymo .....juk pasidaryk apointmenta ir pati nueeik pas juos akis i aki, mano vyras taip dare iskart gavo atsakyma po keletos savaiciu po apsilankymo pas juos...tu neturi advokato?jis turetu siaip jau eiti pas juos jeigu su juo darei visa popierizma....nes juk yra tam tikras dienu laikotarpis jeigu is ju nieko neisgirsti turi imtis veiksmu pati
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 10, 03:24)
Mano byla nera uzmesta
Linkiu, kad greiciau ateitu Kad mano byla uzmesta irgi niekas imigracinej nezinojo. Atejo net laiskas per senatoriu is paties Bostono INS direktoriaus, su parasu tikru, kad as "zinoma" ir tyrines kas ir kaip... Kodel tos kortos nera. Tai ir jo ofisas nemate, jog mano byla uzmesta O nuejimas i paprasta INS bustine del tokiu dalyku man atrodo laiko gaisimas... Kompiuteryje ir ten, ir namie as buvau "processing" kaip ir tu, vienu zodziu ivesta ne tai kas is tiesu buvo. As dziaugiuosi, kad mes rasem laiskus ir kazka darem, nes prireikus visa kruvele galetumet nunesti irodyti, kad nesedejom ir kazka bandem aiskintis.
Apie byla niekada nesusimasciau ar negirdejau. Tik tiek, kad ja nagrines velgi eilinis darbuotojas, o parasius senatoriui bus nagrinejama asmeniskiau.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 09, 22:07)
O nuejimas i paprasta INS bustine del tokiu dalyku man atrodo laiko gaisimas... Kompiuteryje ir ten, ir namie as buvau "processing" kaip ir tu, vienu zodziu ivesta ne tai kas is tiesu buvo.
Na nenoriu tiket ir nelabai sutinku kad tai yra laiko gaisimas, mano vyro byla irgi buvo uzmesta ir kurioj vietoj ji uzstrigus viska jie mate kompe....jie turi kur kas daugiau info negu tik processing...Tiksliai pasake kur ir kaip...sureguota buvo tikrai labai greitai...Be jokiu ten senatoriu pagalbos...Skiriasi matyt kiekvieno state darbas...
P.S. Na kadangi mano vyras labai "lucky" tai jo casai del zalios kortos(senai) ir pilietybes buvo abudu pasimete kazkur...Bet ejo pas juos tiesiai kazkaip rezultatai buvo pasiekti...Matyt visur kitaip
QUOTE(baltic*girl @ 2005 11 10, 07:43)
PUIKI MAMYTE, tas ir yra, kad mano failas nebuvo uzmestas iki neaisku kada Nes INS direktoriaus laiske parasyta, kad failas Bostone ir viskas judes i prieki... Man ikisiol neaisku, kada ir kur, kas raportavo, kad jis uzdarytas, nes cia viskas vyko nesenai.
Tai dar geriau, tada kodel jie tokios info neturi kompuose pas save, o tu turi kreiptis kitur kad info surasti(tau papildomas darbas), va kas mane nervina?