Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(legenda @ 2005 10 19, 05:53)
Man irgi tas pats - mamos neisleido, jau pora kartu bandem, vyras ir i ambasada skambino - ta pati dainele, su J1 atvaziavo, negrizo, vadinasi, nelegale, ir nors kuola ant galvos tasyk cry.gif . tai po to vyras jiems sako, juk jus taip verciat mus jiems zalios kortos prasyti, o mes tik norim, kad jie i svecius atvaziuotu, tada vyruks susmaste, bet jokios naudos unsure.gif . o i dokus jokius neziurejo - nors issiuntem i ambasada, gavom ir receipt, kad Vilniuj gauna, ir mama turekjo visas kopijas, tai net neziurejo, ta pacia giesmele gieda verysad.gif

mano lygiai toks pats variantas, pazeidei ir dabar sedek be tevu amerikoje... doh.gif
idomu ar cia tik gandai kad zada be vizi ivaziavima nuo sausio men. ar taip gali buti, mano mama n orejo eiti spalio men. bet isgirdo kad lyg jau rimtai zada. gal kas girdejote?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 18, 20:55)
Tikrai galima, keliavau ne karta.

Taip ir maniau , kad turetu but galima, bet kai prisiklausai visokiu sneku, kurie kalba net nepatyre tai savo kailiu, tai paskui jau nebezinai kuo ir tiket.
Atsakyti
SANDA, as tik rugsejo menesi gavau 10-mete korta. Iki tada visad naudojau dvimete ir tik stampa kai pasibaige (stampas galioja metus, tada vel gauni nauja jei neateina korta). Tai isvis buvau 6 kartus isvaziavus ir grizus, ir viskas thumbup.gif Ruoskis kelionei wink.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 19, 22:05)
SANDA, as tik rugsejo menesi gavau 10-mete korta. Iki tada visad naudojau dvimete ir tik stampa kai pasibaige (stampas galioja metus, tada vel gauni nauja jei neateina korta). Tai isvis buvau 6 kartus isvaziavus ir grizus, ir viskas thumbup.gif Ruoskis kelionei wink.gif

Tai kad cia ne del saves klausiu, del vienos pazystamos. Man dar iki zk reikes palaukti, bet ta visa informacija paskui pravers ir man, nereikes blaskytis.Aciu
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 19, 23:05)

norejau paklausti, o kiek laiko tu laukei tos 10-metes kortos?
reikia issiusti nauja application pries 3 menesius pries pasibaigiant 2-metei, ar ne?
aar reikia vel eiti is naujo i interviu, ar tai viskas tik pastu bus?
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 19, 23:05)

reikia issiusti nauja application pries 3 menesius pries pasibaigiant 2-metei, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(indrute79 @ 2005 10 21, 05:37)

As laukiau pora metu ir dar buciau laukusi, nes INS issiunte duomenis i archyva, kad ZK 10-iai metu as jau turiu. Jie sau taip pasizymejo doh.gif Kai nebuvo jos atspausdine mirksiukas.gif

Reikiama forma pildziau kaip rasei 90 dienu iki dvimetes ZK pasibaigimo. Bet nenoriu skelbti ko nezinau - istatymai nuolat keiciasi. As pildziau 2003m.pradzioj. Jei kas pasikeite, geriau susirask ta forma www.uscis.gov ir bus aiskiau, cia oficialus INS puslapis. Tada kai siunciau girdejau gandus, jog jei isgrynina tavo ceki - interviu nekvies. Nezinau kiek tame tiesos - ceki isgrynino vos ne savaite po issiuntimo, bet mes is ju taip nieko ir negirdejome.

Man teko dukart vaziuoti i INS bustine, nes dvimete ZK baigesi, nauja neatejo. Tad kasmet idedavo stampa, kad laukiu 10-metes kortos ir esu "approved". Stampas galioja kaip ZK, tik ji ideda vieniems metams. Musu nekviete i joki interviu. Viskas butu gal ir vyke pastu jei butu atsiunte ZK, bet del ju klaidos vaziuodavau tu stampu. Ir pati INS savo klaidos kompiuteriuose NEMATE doh.gif

As manau, kad jei nebutu pazymeje, jog ZK man jau issiunte - buciau gavusi dar pora metu atgal. Nes kitu atveju jie kviecia i interviu ar kazkaip kitaip is ju isgirsti. Tikiuosi, tau klaidu nepadarys. rolleyes.gif
Atsakyti
Baltic*girl pasigirsiu, gavau siandien laiska jau pirstu antspaudam, skambino mano advokatas iskarto ir sake ant dienu gausiu kita employment authorization gauti ax.gif Aciu dievui kazkas juda rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 27, 16:34)

Aciu wub.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite pazystamu ar bandete pacios "purtyti" migracine? Raset apie susirasinejimus su senatu ir t.t Man gal man dar ankstoka, bet po interviu praejo metai, visi reikiami papildomi dokumentai issiusti.. ir nieko.. Nera nei Z/K nei reikallavimo papildomu doku, nu... gluxo... Zinau yra spec. forma - prasymas, kuria uzpildant prasai paskubinti tavo bylos svarstyma.. Gal kas bandete? Girdejau labai priestaringu pasakojimu.. tai nzn.. po nauju metu zadu "purtyti", bet ir baugoka...
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 08, 16:19)
Gal kuri nors turite pazystamu ar bandete pacios "purtyti" migracine? Raset apie susirasinejimus su senatu ir t.t Man gal man dar ankstoka, bet po interviu praejo metai, visi reikiami papildomi dokumentai issiusti.. ir nieko.. Nera nei Z/K nei reikallavimo papildomu doku, nu... gluxo... Zinau yra spec. forma - prasymas, kuria uzpildant prasai paskubinti tavo bylos svarstyma.. Gal kas bandete? Girdejau labai priestaringu pasakojimu.. tai nzn.. po nauju metu zadu "purtyti", bet ir baugoka...

Kaip tai po interviu praejo metai o nera zalios kortos?? blink.gif Mano drauge ejo interviu ir zalia korta atsiunte po interviu praejus trim savaitem blink.gif O gal tu cia ne pirmos zalios kortos lauki?ta prasme ten tesiesi kazka ar kas? g.gif
Atsakyti