QUOTE(baltic*girl @ 2005 10 18, 06:33)
nepazeidziau, nes mano viza leido isteketi. Pazeidziau tik programa pagal kuria atvaziavau Tai yra du skirtingi dalykai.
o kaip Tu pazeidei programa? ten gal sake : uj netekekit uz amerikiecio? as kiek pamenu, kai vaziavau buvo salyga tokia: jei nori studint ar kita ka veikt, tai negali likt ir prasitesinet, reikia grizt i LT'a ir prasyt naujos vizos. nemanau, kad kas nors tokiu salygu laikesi...
I tema: Imigracine
turejau poklabi imigracineje Filej 10/04 Galiu pasakyt tik tiek, kad apsisarvuokit gelezine kantrybe! musu pokalbis turejo but 1.50 p.m., is pastato isejom 4 h, kai pokalbis truko 20-25 min! Tai vat pralaukem apie 2 h eileje, kai jie reikalavo but anksciau!.. nu jie gal labai busy Filadelfijoj...
Pokalbio metu pirmiausia reikejo prisiekt kad sakai tik tiesa:D o svarbiausia ka reikejo turet tai buvo visi dok'ai is saraso "what you must bring"+ ju kopijos. Daugiau ko prase, tai nuotr ir kokiu joint documents... Dar prase med. apziuros voko (pasmane buvo praeje > nei 1 metai nuo to kai dare ankstene) Siaip svarbiausia turet visus dokus kuriu praso pgl sarasa.
O klause pacio durniausio dalyko ko ir klause manes Lenkijoj imigracinej: nu tai kaip susipazinot... buvo gana juokinga ta pacia istorija pasakot 100 k juokingiausia kad mano vyras pries isvaziuodamas i pokalbi issitrauke "naujus" Bronco's marskinelius, kurie pasirodo veliau turejo skylute ant pilvo... nu zinoma as nervinausi del to labiau nei mano vyras...
Per pokalbi nesvarbu kaip atrodai /svarbu nesmirdi / - svarbiausia tureti visus dokus+kopijas! Jei kas neaisku skambinti reikia tuo nemokamu nr ir klausti visko. As jokiu advokatu nesamdziau, jie man doku nepilde. Viska darem patys ir dziaugemes, kad advokatai klaidu neivele... vienai draugei del advokato klaideles uzsitese procesas... dar per pokalbi svarbu, kad vyras visa laika smagiai uzkalbinetu dantis /mano atvejis:)/ na gerai gerai - juokauju