Siandien nutiko juokingas dalykas. Kaip zinia, jau pora metu vazineju i imigracine prasitesineti ZK stampo, nes jie niekaip nesiteike atsiusti antrosios - ilgalaikes. Interviu per tiek laiko nepaprase, viska patvirtino, kiekviena karta sake vaziuoti namo ir nesinervuoti, kad pasto dezuteje nerandu ZK. Taip vazinejau jau pora metu, nes stampas pase galioja tik metus.
Aciu Dievui, mano vyras lauke metus ir paskui sugalvojo kreiptis i musu kongresmena. Nes kortos vis nebuvo. Po ilgo susirasinejimo turim visai nemaza laisku kolekcija, rodanti ju darba. Atejo laiskas ir nuo pacio Bostono INS vadovo, kad viskas su mano failu
Vienu zodziu - biurokratija. O kortos vis nebuvo. Bet mes nepasidavem ir karts nuo karto apie save primindavom...
Tai va - siandien atejo storiausias is visu gautu laisku su issamiu kongresmeno ofiso atstoves darbu. (Jie parodo, kokius laiskus rase ir gavo nuo INS.) Pasirodo, mano korta niekada nebuvo atspausdinta. Nepabaige darbo INS issiunte patvirtinima i savo institucija, kad korta jau issiusta ir mano failas ta proga uzdarytas
Tai va - laukiau kortos, kuri ju ziniomis jau senai issiusta
Tik dabar jie atkase savo klaida ir galiaaaaaaaaausiai atspausdins ta korta ASAP.
Is savo patirties noriu tik pasakyti, kad jei laukiate ko ilgai - nelaukite, rasykite savo kongresmenui. Jokiam advokatui, nes jie neturi galiu prieiti prie INS failu ir nezino INS darbuotoju koordinaciu... Turbut ne mano vienos failas buvo "uzdarytas" anksciau laiko