Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(Titia @ 2005 07 27, 19:18)
Rapoliute, as irgi svaigau, kad vaziuosiu namo su travelais, bet.... sad.gif . Ant ju smulkiom raidelem raso, kad jei esi pazeides viza daugiau, kaip 180 dienu (jei neklystu) tau atgalinis ivaziavimas negarantuotas... Zinau, kas vaziavo ir grizo, bet as nerizikavau. Nes zinau kas ir negrizo.... sad.gif
Sekmes jums besitvarkant popierius  smile.gif

dekui uz atsakyma............ o gal zinai ,kiek laiko reikia laukti nuo a numerio gavimo iki zalios kortos...
sorry , uz tiek klausimu , bet taip mane "sudomino " advokatas savo skambuciu ,kad net vel pradejau tiketis ,kad kazkada vaziuosiu namo...... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif tongue.gif
Atsakyti
Cia labai jau skirtingai. Viskas priklauso nuo situacijos: kokiu budu tvarkaisi, kokioje valstijoje. Tu lyg tai kazkur rasei, kad tvarkaisi per darba. Sakyciau 2 metai minimum iki zalios kortos. Nebent kas pasikeis isakymuose....Sekmes
Atsakyti
QUOTE(rapoliute @ 2005 07 28, 02:33)

bet mums tas pats advokatas atstatinejo statusa ir sake,kad nelabai svariai , bet imanoma tai padaryti... smile.gif

na jei imanoma statusa atstatineti tai gal i nieko. Idomu kaip jis taip padare, kazkodel nelabai tikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhulia @ 2005 08 04, 12:16)
na jei imanoma statusa atstatineti tai gal i nieko. Idomu kaip jis taip padare, kazkodel nelabai tikiu  doh.gif

zinai . mazulia, as irgi nelabai tikiu , bet pagyvensim ir paziuresim ,ka jis ten mums pridare........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Įdomu, ar teko kuriai susidurti su rusų (žydų) advokatais Ilinojuj? Mes buvom pas Gene Meltser nuėję konsultacijai, na kalbėjo, atrodo, gražiai. Bet čia kaip ir su daktaru - nesinori investuoti be rekomendacijų. Arba gal galit rekomenduoti imigracinį advokatą, kurio paslaugomis likote patenkinta?
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2005 08 05, 05:30)
Įdomu, ar teko kuriai susidurti su rusų (žydų) advokatais Ilinojuj? Mes buvom pas Gene Meltser nuėję konsultacijai, na kalbėjo, atrodo, gražiai. Bet čia kaip ir su daktaru - nesinori investuoti be rekomendacijų. Arba gal galit rekomenduoti imigracinį  advokatą, kurio paslaugomis likote patenkinta?

Mano atsiliepimai apie visus imigrcinius advokatus rusus-zydus tikrai gana prasti. Jie dazniausiai imasi visokiu bylu, kuriu niekas nesiima, daznai "priximichina" visko, tvarko visokiais, nezinia kokiais keliais, daugiau sneka, nei dirba... Jei viskas yra normalu ir svaru geriau imti normalu advokata, o ne rusa-zyda, arba net tvarkytis patiems, jei turit patirties. Visi mano draugai, susidure su jau minetais advokatais, turejo vienokiu ar kitokiu sunkumu, todel as gana blogai atsiliepiu ir nerekomenduoju. schmoll.gif
Atsakyti
Rapoliute, kaip reikalai? ar gavai AA numeri? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2005 08 08, 15:16)
Rapoliute, kaip reikalai? ar gavai AA numeri? smile.gif

turi ateiti iki 15-os ...laukiu , oi laukiu......
Atsakyti
Sveikutes, mamytes.

As gal nelabai i tema, bet labai rupi vienas klausimelis(tiksliau atsakymai i ji).
Kai jus palikinejot Lietuva, ka jus darete su daiktais, kuriuos emete su savim- ar esate kuri susidurusi su "shipping'u"? Ar tai imanoma Lietuvoje?
Atsakyti
Sveiki, noreciau jusu paklausti , kas buna jeiga pamirsti issiusti tam tikrus dokumentus imigracinei per ju duota laika(tarkim 2 men. ar pan.), jeigu paveluoji savaite ar dvi? Ar tada uzdaro byla ir vel reikia pradeti nuo pradziu ar kaip? Aciu
Atsakyti
O as likau labai patenkita rusu advokate Tatjana Aristova is Filadelfijos. Man jinai padare Darbo viza "is nieko". smile.gif ir labai gerai viskas pavyko, tik aisku negaliu rizikuoti vaziuoti i Lietuva, nes gali atgal neileisti.
Omerginos gal kas zinot siuo metu kiek uztrunka nuo dokumntu padavimo zaliai kortai( nuo piliecio vyro) iki jos gavimo?
Atsakyti
Vilmoska 15, tu galetum mano kaimyne buti, as is Philadelphijos smile.gif . O apie Aristova teko daug nuomoniu girdeti, dauguma geru, bet pora ir nekokiu... smile.gif
Atsakyti