Turiu klausimuką Gal kas žinote ar žmogus, kurio viza pasibaigusi 5 metus gali pasidaryti darbo vizą ? Dabartinis darbdavys sutinka užsiimti Kiek skambinome advokatams, vieni sako taip, kiti ne
Vienas pazystamas , kaip tik dabar taip ir darosi. Bent jau advokatas jam zada, kad viskas bus ok. Jis jau pridaves popierius (bent pats taip sakosi) ir laukia dabar leidimo darbui. Jam zadejo, kad per 3 menesius ji gaus. Kol kas dar nieko negavo. Jei ka gaus galesiu parasyti. O advokatas jo lygtai neblogas, bent jau visi taip sneka.
QUOTE(Titia @ 2005 07 10, 08:07)
Vienas pazystamas , kaip tik dabar taip ir darosi. Bent jau advokatas jam zada, kad viskas bus ok. Jis jau pridaves popierius (bent pats taip sakosi) ir laukia dabar leidimo darbui. Jam zadejo, kad per 3 menesius ji gaus. Kol kas dar nieko negavo. Jei ka gaus galesiu parasyti. O advokatas jo lygtai neblogas, bent jau visi taip sneka.
Dar blogiausia, kad mano vyro specialybė neįtraukta į reikalingų sąrašą
QUOTE(kristinalord @ 2005 07 18, 04:53)
Pries pora men buvau interviu del z/k, praeita savaite gavau atsakyma, kad aprooved, o vat vakar jau ir ilgalaike z/k voke radau kazkaip greit jie cia apsisuko, man net paciai neitiketina buvo. Buvau nusiteikus laukti maziausiai puse metu...
SVEIKINU
Klausimas ejusiems i interviu: Ar advokatas gali kalbeti per ta interviu? Mano advokatas pasake, kad jis neis, nes jis vistiek neturi teises ten kalbeti. O pinigu uz savo pasedejima nenori is musu paimti. Bet visi mane cia gasdina, kad advokatas butinai reikalinagas?
QUOTE(Titia @ 2005 07 25, 06:45)
Klausimas ejusiems i interviu: Ar advokatas gali kalbeti per ta interviu? Mano advokatas pasake, kad jis neis, nes jis vistiek neturi teises ten kalbeti. O pinigu uz savo pasedejima nenori is musu paimti. Bet visi mane cia gasdina, kad advokatas butinai reikalinagas?
Gali. Mano advokatas pats nieko nesakes atvaziavo i interviu, ir kartu su mumis dalyvavo pokalbyje..
Sveikutes... turiu klausimeli..gal kas zinos apie ta ka nors...
vakar paskambno advookatas ir pasake,kad iki rugpjucio 15-os mes turim gauti alien number ( A-number )... kas cia toks yra, ka su juo daryti...ar tai ne zalia korta dar ??? vakar jis taip skubejo - nieko nepaaiskino, o jei ir paaiskintu - ne3labai ka suprasciau.... jis pas mane neisvargina aiskiai paaiskinti... prasau, nuraminkit mano dusia..........
vakar paskambno advookatas ir pasake,kad iki rugpjucio 15-os mes turim gauti alien number ( A-number )... kas cia toks yra, ka su juo daryti...ar tai ne zalia korta dar ??? vakar jis taip skubejo - nieko nepaaiskino, o jei ir paaiskintu - ne3labai ka suprasciau.... jis pas mane neisvargina aiskiai paaiskinti... prasau, nuraminkit mano dusia..........
QUOTE(rapoliute @ 2005 07 27, 15:31)
Sveikutes... turiu klausimeli..gal kas zinos apie ta ka nors...
Kai priduodi dokumentus zaliai kortai gauti, pirmas etapas buna patvirtinancio laisko, jog tavo dokumetai gauti, gavimas. Tai yra toks zalias lapas, surasyta daug info, o virsuje A-number. Paskui, jei prasei darbo leidimo, gauni kvietima eiti duoti pirsto antspauda ir fotkintis, po kiek laiko atsiuncia ir pati leidima. Paskui ateina interviu zaliai kortai gauti. Bent jau man taip buvo, bet as senokai tvarkiausi ir daug kas pasikeite.
Taip pat gali skirtis proceduros atsizvelgiant kokiu pagrindu tvarkaisi: darbo, vedybu, laimeta loterijoj ir t.t. O siaip tai Green card yra green card, o alien number yra kaip registracijos numeris.
QUOTE(audrute @ 2005 07 27, 15:28)
Kai priduodi dokumentus zaliai kortai gauti, pirmas etapas buna patvirtinancio laisko, jog tavo dokumetai gauti, gavimas. Tai yra toks zalias lapas, surasyta daug info, o virsuje A-number. Paskui, jei prasei darbo leidimo, gauni kvietima eiti duoti pirsto antspauda ir fotkintis, po kiek laiko atsiuncia ir pati leidima. Paskui ateina interviu zaliai kortai gauti. Bent jau man taip buvo, bet as senokai tvarkiausi ir daug kas pasikeite.
Taip pat gali skirtis proceduros atsizvelgiant kokiu pagrindu tvarkaisi: darbo, vedybu, laimeta loterijoj ir t.t. O siaip tai Green card yra green card, o alien number yra kaip registracijos numeris.
Oi Audrute, dekui Tau sirdele... apraminai , o tai jau isisvajojau.... jei , nesunkau -dar i viena klausima atsakyk... kazka tas musu advokatelis snekejo ,kad galesim issiimti ir travel passport... taigi , klausimai butu tokie---
--- kokioj stadijoj tas pasa isduodamas ( ta prasme tarp gavimo a-number ir zalios kortos )
--- ir ar "saugu " su juo vaziuoti namo ir grizti atgal...( ar grisim )...
taigi , jei butu nesunku- atsakyk ir ta..........
QUOTE(TauRe @ 2005 07 09, 20:35)
Turiu klausimuką Gal kas žinote ar žmogus, kurio viza pasibaigusi 5 metus gali pasidaryti darbo vizą ? Dabartinis darbdavys sutinka užsiimti Kiek skambinome advokatams, vieni sako taip, kiti ne
jei tiesingai supratau...........
tai mes taip daromes..... jau 2,5 metu viskas uzsitese...prisigalvojom visko, bet va pries kelias dienas advokatas paskambino ir sake, kad greit turi ateit A-number. Ziuresim ,kas bus toliau...
bet mums tas pats advokatas atstatinejo statusa ir sake,kad nelabai svariai , bet imanoma tai padaryti...
Rapoliute, as irgi svaigau, kad vaziuosiu namo su travelais, bet.... . Ant ju smulkiom raidelem raso, kad jei esi pazeides viza daugiau, kaip 180 dienu (jei neklystu) tau atgalinis ivaziavimas negarantuotas... Zinau, kas vaziavo ir grizo, bet as nerizikavau. Nes zinau kas ir negrizo....
Sekmes jums besitvarkant popierius
Sekmes jums besitvarkant popierius