Puiki Mamyte, stai tavo forma http://uscis.gov/gra...forms/i-612.htm su paaiskinimu (pacia forma pasikrauk gale puslapio). Pagal aprasyma nelabai supratau, prie ko cia zalia korta Tavo vietoje tokiais klausimais pasidomeciau issamiau NE per advokata (ju buna ir nemazai dunduku). Juk esi cia ir pati forma aiskina, kad priduoti ja turi cia ne per jokia Lietuvos vyriausybe. Dar klausimas ar isvis turi priduoti tokia forma Nezinau, tavo vietoje atsisakyciau to advokato paslaugu, juk tavo gyvenima tvarko... ne i tema gan.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 01, 12:03)
Puiki Mamyte, stai tavo forma http://uscis.gov/gra...forms/i-612.htm su paaiskinimu (pacia forma pasikrauk gale puslapio). Pagal aprasyma nelabai supratau, prie ko cia zalia korta Tavo vietoje tokiais klausimais pasidomeciau issamiau NE per advokata (ju buna ir nemazai dunduku). Juk esi cia ir pati forma aiskina, kad priduoti ja turi cia ne per jokia Lietuvos vyriausybe. Dar klausimas ar isvis turi priduoti tokia forma Nezinau, tavo vietoje atsisakyciau to advokato paslaugu, juk tavo gyvenima tvarko... ne i tema gan.
Supranti tas advokatas neblogas tik biskeli paranojikas jam visko reikia ir jis nori buti isitikines kad viska turim ko reikia, cia tik tiem kurie atvaziavo i usa su J-1, J-2 viza, as turiu ta forma bet nieko nesuprantu kad ir ja perskaiciau, jis man sako tu tos formos nesiusk niekur nes ji ir ne pigi, nu zodziu jis nori gauti paprasta rastiska popieriu is LT, which is unbelievable Tas advokasta smnao draugei dare toki pati case, ji jau gavo zalia korta...Zodziu pievos...bet ziuresiu ka suzinos man konsulatas...
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2005 07 01, 20:24)
Tas advokasta smnao draugei dare toki pati case, ji jau gavo zalia korta...Zodziu pievos...
Jei toki pati - ka drauge sako del to popieriuko? Kaip ji gavo? Matai, jei INS kazka blogai nusiusi ar ne i tema, tau tik laikas uzsivilkins. Ir atsako tokiu atveju ne advokatas, o TU INS vienodai kas tvarke tavo byla, jiems svarbu kieno ji vardu.
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 01, 12:42)
Jei toki pati - ka drauge sako del to popieriuko? Kaip ji gavo? Matai, jei INS kazka blogai nusiusi ar ne i tema, tau tik laikas uzsivilkins. Ir atsako tokiu atveju ne advokatas, o TU INS vienodai kas tvarke tavo byla, jiems svarbu kieno ji vardu.
As jam sakau tos panos case buco toks pat kaip mano, o jis man sako she's just lucky, delto kad per interviu jos nieko nepaklause, ir jis matyt apie toki dar popieriu nezinojo, na bet kaip nors.As tuo labiau nemanau kad lietuva apsiims kazkokios tai mat mergaites prasyma parasyti koki tai popiergali O kad delto neduotu grenn card irgi nelabai tikiu...
Na zinai, juk ne per Meksikos siena cia atvaziavai, todel viskas susitvarkys "Lucky" visi tokiu kaip tavo atveju, maziau "lucky" tik jei labai uzsivilkina. INS tikrina visus popierius ne tik per interviu. Yra ka reikia nestis i interviu, o yra ka siunti atskirai, todel jie viska ziuri. Juk ten tokia sistema, kad jiems eina pinigai, paziurek i visu popieriuku kainas! Su laiku popieriai ir kainos keiciasi, bet kad INS nepasigedo ko reikejo as velgi netikiu
O advokatas geras ar ne as kitaip suprantu - geras jei padejo tau kai tave deportavo, sakykim. Visas zalios kortos dokumentu pildymas nereikalauja aukstosios baigimo ir daug smegenu. Pagalvok, juk jis kasdien tik tuos pacius popierius tvarko pragyvenimui. Joks ne stebuklas cia kai ateina zalia
TITIA, nebijok jokio interviu, nebent jei vyras 50+ metu vyresnis uz tave
O advokatas geras ar ne as kitaip suprantu - geras jei padejo tau kai tave deportavo, sakykim. Visas zalios kortos dokumentu pildymas nereikalauja aukstosios baigimo ir daug smegenu. Pagalvok, juk jis kasdien tik tuos pacius popierius tvarko pragyvenimui. Joks ne stebuklas cia kai ateina zalia
QUOTE(baltic*girl @ 2005 07 01, 13:13)
Na zinai, juk ne per Meksikos siena cia atvaziavai, todel viskas susitvarkys "Lucky" visi tokiu kaip tavo atveju, maziau "lucky" tik jei labai uzsivilkina. INS tikrina visus popierius ne tik per interviu. Yra ka reikia nestis i interviu, o yra ka siunti atskirai, todel jie viska ziuri. Juk ten tokia sistema, kad jiems eina pinigai, paziurek i visu popieriuku kainas! Su laiku popieriai ir kainos keiciasi, bet kad INS nepasigedo ko reikejo as velgi netikiu
Ai zinai manau kad viskas bus gerai, zinai cia gi nera nieko fiktyvaus , viskas normalu, ir taxai moketi, nors ir nelegaliai buvau vistiek mokejau, nes zinai kaip ten bebutu zinojau kas manes laukia ir ko as siekiu.O su J-1 atvaziavau nes kitaip nebuvo galimybiu atvaziuoti pas savo busima vyra Na kaip nors.O tu visikai teisi jie juk iki interviu viska issnipineja ko jiem reikai ir ko ne, taip kad nemanau kad turi kilti dideliu nesusipratimu....Ech jau noretusi namo, visu aplankyti , o ir Matukas savo senelio ir dedes nemate, mociutes abi jau mus aplanke, bet nu pati zinai
Puiki_mamyte As atvaziavau i USA su J-1 viza, pries jai pasibaigiant pildziau gauti per advokata studento viza. Advokatai nulupo beveik stuka zalio ir jie dingo. Po laiko tik suzinojau, kad man pasirodo buvo kazkas isduota, bet po laiko. O kai atejo laikas tvarkyti popierius zaliai kortai. Tai mes su vyru nuejom i Imigracine ir pasiemem ta visa kruva popieriu, su instrukcijom zaliai lortai gauti. Atsisedom abu uzpildem, okai buvo klausimu paskambinom i imigracine ir jie mums pasake. Jokios formos kaip tau nereikejo. Ir jokiu ten lucky nera ypac jei rimtai vede. Ateejom i interviu, kuri pakankamai greit gavom. Moteriske tik ziurejo ar viskas yra faile ko reikia. Priesiekem, paklause ji kur gyvenam ir t.t. Visas interviu truko apie 20 min. Jokiu nuotrauku nieko. Svarbu kad jokio kriminalinio background nebutu. Ir viskas. Tu gal pabandyk i imigracine paskambint ir paklausti apie tai. Mano drauge interviu turejo, it ten viskas vyko taip pat kaip ir mano. Zodziu tu pasidomek pries pinigus mokedama. Asmenine patirtis.
QUOTE(KristinaVR @ 2005 07 04, 22:57)
aisku gal istatymai pasikeite, ir jus gal kitaip bandot zalia korta gauti.
Na ir as ta pati manau, kad ten tokiu nereikia cia tik jis uzgiedojo, atseit pasikeite ten kazkas, bet as nelabai tikiu kad neduotu delto zalios kortos Kazin kokiu tada budu legalizuotis, vat cia idomiausias klausima skyla, jeigu jau per vedybas neimanoma Na bet jau jis sutiko ir be jo, atseit bandysim, bet jeigu jie uzprasys taves sako bus tavo kalte, o as nelabai tikiu kad tokios nesamones kazkas paprasyt gali...
QUOTE(KristinaVR @ 2005 07 05, 15:11)
Matai as ne profas situose reikaluose, tik dalijiuosi patirtimi savo. Man si rudeni reikia savo zalia korta prasitesti. Kazkoks kosmaras. Na o jums linkiu zalios kortos ir kuo greiciau ir be problemu. Parasyk kaip seksis.
Butinai parasysiu bet man dar toli iki zalios kortos, as tik pradedu viska ech gal kada nors ir as turesiu