Įkraunama...
Įkraunama...

Imigracinė

QUOTE(MAMA2T&T @ 2005 04 22, 10:19)
jauciu jie bus maloniai nustebinti, kai zmones be statuso prades kreiptis.. vietoj 10-12milijonu bus kokiu 30mil rolleyes.gif

Sunku spėti, niekas tikslaus skaičiaus nežino smile.gif
Žiūrint ką pasiūlys dar, jei "work and go home" tai galės patys work laugh.gif , įtariu neatsiras kvailių kurie save prisiduos smile.gif
Na, bet tikėsimės, kad sugalvos ką nors protingo valdžios vyrai g.gif
Atsakyti
Jau valdzios vyrai protu tikrai nepasizymi, tik pinigais.

Nuosirdziai ranka prie sirdies pridejus linkiu visiems legalizuotis, bet kaip atvykele imigrante labai tikiuosi, kad sukurs tam atskira organizacija, nes siuo metu INS ofiso darbas - tragiskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 04 22, 20:01)
Jau valdzios vyrai protu tikrai nepasizymi, tik pinigais.

Nuosirdziai ranka prie sirdies pridejus linkiu visiems legalizuotis, bet kaip atvykele imigrante labai tikiuosi, kad sukurs tam atskira organizacija, nes siuo metu INS ofiso darbas - tragiskas doh.gif

Manai sukūrus atskirą organizacija INS sarbo kokybė pagerės ? Aš netikiu schmoll.gif Ne vien su INS problemos. Čia visuose ofisuose kur tik daugiau žmonių, viskas, jie nemoka dirbti schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau buvo geriau, dabar labai susigruded, jie prisieme per daug darbu po rugsejo ivykiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, kreipiuos i mamytes, kuriuos istekeje uz jav pilieciu.
Girdejau kad prayveus 3 metus santuokoje galima kreiptis del pilietybes, ar tiesa?
Atsakyti
QUOTE(mamaitiene @ 2005 05 21, 15:02)
Girdejau kad prayveus 3 metus santuokoje galima kreiptis del pilietybes, ar tiesa?

Turetu buti "beveik" galima mirksiukas.gif Visgi pasiskaityk naujus istatymus, nes jie nuolat keiciasi - kai as tekejau, pilietybe galimejo gauti ne po 3, o 2.5 metu. Tik "imigraciniai metai" skaiciuojami NE nuo santuokos pradzios, o nuo dienos kai patapai permanent resident (po pirmo sekmingo interviu).

Pasidaryk nemokama testuka nustatyti, ar jau tinki:
TESTUKAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 21 gegužės 2005 - 15:48
QUOTE(mamaitiene @ 2005 05 21, 16:02)

prasyma pilietybei gali pildyti praejus 2 metams 9 menesiams nuo zalios kortos isdavimo datos..(ji parasyta ant pacios zk)..bet jei dar nesulaukei condition removal,tai geriau palauk,kol jie ateis,nes kitaip gali prarast pinigus,sumoketus uz pilietybes prasyma..
Atsakyti
Sveikutes!
Norejau pasiteirauti,ar per pirma interviu turi paimti kazkoki balta lapuka (ar jo kopija),kuri ishdave atvykstant i shali? Nelabai suprantu,kas ir kaip,nes manes prashe pasiteirauti kitas zhmogus.Jie gavo atsakyma pending.Tai chia reishkia,kad teks laukti,kol tikrtins kokia tai info apie juos,ar ka? g.gif
Atsakyti
Turiu ir ash klausimely jums visoms. Mano mama laimejo zalia korta bet ji yra nelegale gal zinot ka nors kaip galima susitvarkyti korta ar gal zinot kokiu geru advokatu Cikagoj kurie galetu padeti. Na ir ish bet kokia informacija ta tema labai padetu.
Aciu
Atsakyti
SOS!!! Gal kas esat girdeja apie toki dalyka I -612 Application for Waiver of the Foreign Residence Requirement???Niekaip nesuprantu kokios waiver man reikia gauti is Lithuanian goverment?!Skambinausi i konsulata sako mes pirma karta girdim , dar niekas nebuvo tokio uzklausimo padaves!!!Cia del zalios kortos, mano advokatas liepe gauti toki popiergali! g.gif unsure.gif Nezinau uz ko ir griebtis, nes sake kaip bus interviu jeigu neturesiu jo galiu pralosti byla ir neduos zalios kortos, kuo nelabai tikiu, bet vistiek susinervinau verysad.gif
Atsakyti
Neteko su tokiu dalyku susidurti. O kokiu pagrindu, jei nepaslaptis tvarkaisi: darba/vedybas...? Vakar suzinojau, kad mano interviu del zk liepos menesi, tai vaikstau dabar rankom drebenciom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2005 07 01, 09:50)
Neteko su tokiu dalyku susidurti. O kokiu pagrindu, jei nepaslaptis tvarkaisi: darba/vedybas...? Vakar suzinojau, kad mano interviu del zk liepos menesi, tai vaikstau dabar rankom drebenciom  ax.gif

Mano vyras lietuvis, bet amerikos pilietybe turi..kas del to viskas tvarkoj, pas mus seima, viskas normalu...bet va kazkokoiu nesamoniu vistiek uzpraso g.gif g.gif
Atsakyti